We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, December 19, 2011

19.12.2011


СаЛуСа – 19.12.2011г.

 


Моля ви, не позволявайте репортажите за инциденти, причинени от дейностите на тъмните сили, да ви разсейват от фокусирането върху годината 2012. Както откривате, те удрят предизвикетелно, за да отбележат отчаяната си последна съпротива, но с това няма да постигнат нищо. Сега, когато знаете как работят те, вие сте в състояние да предотвратите последиците, които обикновено предизвикват страх. Вече сте мъдри спрямо техния метод на работа и сте станали много по-внимателни и им отказвате резултатите, които те планират да създадат. Ние от Галактическата Федерация изпълняваме нашата роля в защитаването на онези от вас, които са под заплаха, а в някои случаи лично им се появихме, за да им дадем тази увереност. Бъдете сигурни, че ние познаваме всички Служители на Светлината и заедно с техните Водачи те са водени по пътя, по който има най-малка вероятност да доведе до конфронтация. Това не винаги може да бъде избегнато, но има случаи, когато тъмните сили са онези, които са потърпевши вместо вас. Публичността, която те получават, е добре дошла, тъй като разкрива характера на начина им на действие и помага на другите да ги разпознаят.

Не беше много отдавна, когато бяхте склонни да приемете каквото и да ви кажат тези във властта, а те използваха доверието ви, за да ви мамят, докато изпълняваха тайните си операции срещу вас. Почти ежедневно сега вие научавате за истината зад многото събития, които са били работа на тъмните сили, но са били скрити зад законосъобразни дейности. Истината е много по-дълбоко, отколкото вие наистина знаете, но през следващите месеци ще бъде разкрита, за да се запише правилно историята. Тя ще бъде представена по такъв начин, че никакви отричания няма да променят фактите, които поддържат равносметките, които ние ще ви дадем. Ние също се нуждаем от тях, за да обосновем действията, които са планирани, когато много хора от позициите на властта бъдат отстранени, защото са участвали в криминални действия срещу вас. На този етап наша грижа е да ги извадим съвсем законно и да не губим време преди те да бъдат заменени от онези, които са от Светлина.

През многото години ние сме събрали повече от остатъчно доказателства, за да покажем кои лица са нарушили техните обещания да работят за хората и вместо това са пропаднали под обещания да забогатеят бързо и за сметка на хората. Следователно ние можем до голяма степен да облекчим усилията и дългите и скучни проучвания, за които няма достатъчно време. Въпреки това, някои престъпления срещу вас са от такава важност, че няколко души ще се изправят пред съда, така че да се разкрият в пълна степен. Както можете да си представите, такива Същества са онези, които са от Илюминатите и които контролираха плановете за допринасяне за световното робство на Човешката Раса. Ясно е, че с Издигането, което е толкова близо до проявлението си, в крайна сметка те ще бъдат отстранени и ще прекарат времето си на подходящо ниво, където могат да разсъждават върху ефекта, който са оказали върху милиони Същества. Не всичко е изгубено, що се отнася до тях, но пътят им обратно към Светлината ще бъде дълъг и труден.

Служителите на Светлината по целия свят виждат плодовете на труда си да донасят Светлина на Земята. Хората се пробуждат с много по-бърза степен и със сигурност усещат новите вибрации, които обливат Земята ви. Това има ефект на изчистване на паяжините, които замрежваха погледа им. Сега истината започва да ехти навсякъде и се повдигат въпроси, на които вие, Служителите на Светлината можете да отговорите. Рано или късно целият въпрос за това, което годината 2012 ще ви донесе ще трябва да бъде обсъден, тъй като слуховете изобилстват въз основа на различните тълкувания на календара на Маите. Най-важният отговор се свързва с края на времето, което доста хора съвсем буквално възприемат, че означава края на света. Информирани хора, които напълно са проучили въпроса, правилно заключиха, че „краят” се отнася само да затварянето на цикъла на дуалността. Също така тези, които четат нашите послания, знаят, че това също означава официалното начало на Новата Епоха, правилно означена като Златната Епоха. Всяка душа е поканена да участва, но като избор на свободната воля никой друг няма да бъде третиран по различен начин. Всички имат възможността да се издигнат, но намерението трябва да е там, както и усилието да внесете Светлина в ежедневния си живот. Вие трябва да можете да „чувствате” отвътре дали сте един, който е дошъл в този живот, за да направи това и ще знаете, че това е илюзия, от която искате да се махнете.

Идващата година ще бъде година на повишена активност и ще бъде почти невъзможно за която и да е душа да премине през нея, без да осъзнава какво се случва. Ние със сигурност ще бъдем в челните редици на многото неща, които се случват и скоро се очаква да започне нашата презентация пред вас, която ще сложи началото на близките ни взаимоотношения. Вие сте готови да ни приемете, а с всичко от старата парадигма, която се руши около вас, ние знаем, че ще бъдем най-добре дошли. Тогава можем да помогнем да разчистите бъркотията и твърдо да ви изведем на пътя към Издигането. Щастливите времена са просто зад ъгъла, а вашето търпение, което е било поставяно на крайно изпитание, ще бъде силно възнаградено. Още малко, Скъпи мои, и дадените ви обещания ще се проявят във вашата реалност, а вие ще вкусите от успеха, за който сте работили еони от време.

Нищо не се случва случайно, а вашето освобождаване от тъмните сили беше планирано преди началото на цикъла на Дуалността. Имайте предвид, че времето, както го разбирате, съществува само на Земята и вашите животи в по-ниските вибрации следват линейното време. Всъщност, всичко е в Сега и ето защо вие можете да се връщате в който и да е период от миналото и да го преживеете отново. Така че, когато преглеждате животите си, те не само са реалистични, но и напълно реални в смисъл на звук, мирис и емоции, които можете да чувствате. Не може да има грешка, когато преповтаряте опитите си, а също можете да разберете защо те се случиха. В повечето случаи, те са резултат от карма, произлизаща от по-ранен живот и вие ще знаете дали сте научили уроците, които бяха предвидени.

Ако в живота в дуалността всичко звучи доста трудно и нерентабилно, помнете, че вие искахте този вид опит, за да подпомогнете растежа на вашата душа. Вие напуснахте измеренията от хармония и мирно съвместно съществуване, за да разширите съзнанието си, а сега този период свърши. Всички очакват вашето завръщане, но първо финалния етап на приключване на земните ви опити и приключването им по щастлив начин. Ние ще ви помогнем в прочистването и подготовката на всички за едно прекрасно и извисяващо завършване.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, а вие трябва да знаете, че ние имаме безгранична любов за всички вас.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com