We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, December 21, 2011

21.12.2011


СаЛуСа – 21.12.2011г.

 


Вашата нормална продължителност на живота е много кратка в сравнение със Същества като нас, които са в по-високите измерения. Независимо от това вие вмествате толкова много в него и буквално всеки ден носи нови предизвикателства, които всички заедно допринасят за опитите, които ускоряват вашата духовна еволюция. Няма друго място точно като Земята, което постоянно предлага такова множество опити, а те могат да бъдат изключително изпитателни и да призоват изключителни сили на издръжливост. Хората на Земята ни удивяват със своята решимост да успеят чрез преодоляване на всяко предизвикателство, което се представя. Вие действително сте победителите в битката между Светлината и Тъмнината за душите на Земята. Без значение колко време ви беше необходимо, вие винаги сте възнамерявали да преодолеете тъмните сили, а след всичко това беше постановено, че този цикъл ще доведе до твърд резултат във ваша полза.

Всичко, което остава преди да се възползвате от наградата за вашата победа, е да се премахнат онези, които все още биха разваляли празненствата, ако можеха, но няма да бъде позволено да го направят. Ето защо вие не трябва да изпитвате страх при изучаването на опитите, които са били правени, да се започне Трета Световна Война. Ние от Галактическата Федерация имаме пълна власт да спрем всеки подобен опит, а нашите съюзници са инструктирани да се намесят от наше име. Редица събития все още с на път към завършване през месеца и ще ви дадат възможността да видите началото на края на индивидите от властта, които са Илюминатите. За тях няма спасение, а ние ги държим под око през цялото време и няма скривалище, за което ние не знаем. Така че виждате, Скъпи мои, няма нужда да пилеете енергията си, притеснявайки се от тяхното присъствие и от това, което ще направят. Дойде денят, когато тяхната власт и незаконно придобитите им печалби, получени за ваша сметка, ще бъдат разформировани.

Създателят даде на всички вас свободната воля да определите опитите си, а през много животи малко неща останаха неопитани. Сега вие сте много по-мъдри за това и повечето от вас са се задържали във вашата Светлина и никога не сте я оставили напълно да намалее. Сега стоите гордо с вашата Светлина, светеща като фар, който осветява живота на други хора. Пробуждането продължава напред с пълна скорост и много души започват да разбират целта на живота. Това е осъзнаването, че вие сте повече от вашето тяло и че животът е вечен и че сте в енергията, която е Бог. Това също води до приемане на факта, че Всички вие сте Едно и можете да видите, че всички души са взаимно свързани и изграждат цялото. Това ви учи, че осъждането е несправедливо и неразумно, защото вие не знаете обстоятелствата, които са довели душата да поеме определен път в живота. Всъщност, повечето от вас не знаят собственото си минало, освен може би с ретроспекция към предишен живот.

Животът е мистерия, докато достигнете по-високо измерение и придобиете по-голяма степен на съзнание. Някои неща все още са извън вашето разбиране, както сте сега, а ние понякога се затрудняваме в намирането на адекватни или достатъчно думи, за да ви предадем истината. Всичко обаче ще стане ясно скоро, тъй като вие, които ще се издигнете, ще имате това по-високо ниво на съзнанието, от което се нуждаете, за да го постигнете. Това всъщност е време вие да бъдете доведени в по-високите нива, а вашето издигане през следващите няколко години ще бъде смайващо в сравнение със сегашното. Накрая ще се присъедините към нас като равни, а ние ще ви приветстваме с добре дошли отново там, където в действителност принадлежите.

Ние бихме желали да продължите напред с енергиите, които се градят на очакването на една необикновена година на постижения, която ще остане във вашата забележителна история като един поразителен успех. Тази енергия ще определи колко бързо настъпва краят на дуалността, тъй като всички времеви линии са гъвкави. Въпреки това тези, които са водещи по отношение на най-важните въпроси, които преживявате, са добре развити и нищо няма да спре тяхното проявяване. Разкриването все още е най-важното нещо за значителното развитие, което отваря възможности за нас да се срещнем открито с вашите лидери. Те ни познават, тъй като ние сме били във връзка от дълго време, но ние наблюдавахме тяхното право да вземат решения от името на техния народ. Тъй като виждаме тях и това, което те правят, може да се приеме, че не са в най-добрия ви интерес, но ние трябва да позволим избора на свободната воля. Въпреки това, ние също отговаряме и на правните основания на хората, а мирът е много търсен, след дългогодишни непрестанни войни. Ние ви обещаваме, че всеки опит да се започне нова световна война, ще се провали и ще направим всичко по силите си, за да насърчим мирни взаимоотношения.

За нас, вашето третиране в ръцете на лидерите ви, моли за обяснение, защо толкова много енергия и ресурси се пилеят за непродуктивни дейности. Използвайки ги по правилния начин, вие лесно бихте живели сравнително луксозно, тъй като щеше да има повече от достатъчно. Всъщност вие ще преживеете истинността на това твърдение, тъй като ние ще преразпределим богатствата и ще гарантираме, че вашите ресурси са правилно използвани. Заедно с новите технологии, които ви бяха отказвани в продължение на много години, ще намерите живота за толкова задоволителен. Дори и тогава по никакъв начин не бихте достигнали крайното ниво, където животът става блажен, радостен и пълно щастие. Ще е нужно време, за да се достигне това, тъй като определено не всичко може да дойде изведнъж. Тъй като растете към великите Космически Същества, които е планирано да бъдете, нивата на издигането ще дойдат до вас.

Така че, приятели мои, дайте най-доброто от себе си да не бъдете разсейвани от проблемите, произтичащи от прочистването, което вече започна, или от последното издихание на онези, които са част от Илюминатите и се борят до самия край. Винаги помнете, че вашият успех е гарантира и всички вие, които искате да се издигнете, ще го направите. Също така не се притеснявайте, ако събитията не се окажат такива, каквито вярвате, че трябва да са, тъй като най-важният въпрос е Издигането. Ние ви напомняме, че то е уникално и най-малкото ще бъде съвършен опит.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и отблизо следя събитията, които се случват на Земята. Ние в действителност наблюдаваме вашите телевизионни програми, но нашият интерес действително се фокусира върху вашите световни новинарски служби. Ние разбираме игрите, които са играни и държавничеството, което върви с тях, но също знаем истинската цел зад тях. Ние не сме заблудени, ето защо преговорите с нас ще са позитивни и ще излязат с писмото, тъй като ние вземаме присърце вашите интереси. Нека получите всичко, което бихте желали за другите,Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com