We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, December 23, 2011

23.12.2011


СаЛуСа – 23.12.2011г.

 

Следващият ченълинг на Майк Куинси ще излезе на 30.12.11г.

Вие искате да видите доказателство за напредъка, който отбелязахме, а това е разбираемо след дългото и търпеливо чакане на нещо, което показва етапа, до който са достигнали събитията. Този тип доказателство е известен само на онези, които активно участват, а те разбира се са нашите съюзници, които ще откриете в много различни държави. Принципно обаче те са в САЩ, които са дом на много от тайните операции, които са се случили. Там също могат да се открият Илюминатите и поради тази причина там можете да очаквате първите новини за тяхното задържане. Определено нищо от такова естество и такава важност не може да продължи напред, без да е изтекла информация към външния свят. Така че това, което можете да направите, е да поддържате връзка с надеждни хора по Интернет, които са осведомени за такива новини. По този начин тези, които са излъчвали дезинформация, ще бъдат изолирани и неспособни да объркат хората.
С изминаването на седмиците ще трябва да бъдете бдителни, имайте предвид, че тъмните сили са били преследвани, независимо от коя държава са. В зависимост от резултата ще се определи кога ние можем да предприемем нашия план на по-високо ниво и да получим желаните резултати, които ще ни позволят да продължим напред с Разкриването. Всичко е толкова близо до разрешаването си, а ние чакаме с огромно нетърпение. Всички играчи в играта на дуалността трябва да спазват правилата, а никой освен нас не е способен да поддържа това. Ние от Светлината трябва да поддържаме високи стандарти в Любовта и Светлината, с които работим. Основният натиск идва от позволяването на избор на свободната воля, който в крайна сметка диктува реалността, която Хората създават за себе си. След като е така, ние не можем да се намесим, макар и да виждаме, че сте поели нежелан път. Истината трябва да бъде открита чрез опит, а ние не можем да ви откажем това, което сте избрали.
Обаче, ние нямаме предвид заключение, че вие все още сте задържани в дълбините на по-ниските енергии. Всъщност пробуждането напредва много добре, а с разкритията, които скоро ще последват, ние очакваме то да се случи още по–бързо. Нищо не може както истината да стимулира хората да предприемат действия и да ги изведе на различен път, който ще доведе до Издигане. Това е път към бъдещето, който пази всичко, за което някога бихте мечтали, тъй като се опитвате и предвиждате какво би било, постоянно се движите в Светлината. Имайте предвид, че материалното ниво, с което сте били свикнали, е само бледо отражение на живота, такъв, какъвто в действителност може да бъде. По-високото ниво ще продължи да се появява доста солидно, но енергията ще бъде по-съвършена, а това, което възприемате като материя, ще има по-високо ниво на съзнание и ще реагира по съответния начин. Например някои хора вече говорят на растенията си, но как ви се струва да можете да отбелязвате техния отговор и да „разговаряте” с всички форми на живот. Всичко това ще дойде в подходящия момент, но след като сте се издигнали.
Ние знаем, че много хора просто не могат да разберат как ще се осъществят промените в сравнително краткия период от време, който остава преди края на 2012 година. Със затварянето на цикъла на дуалността и квантовия скок в нивата на съзнанието, чрез собствените си творчески сили и възползвайки се от предимствата на напреднали технологии, вие бързо ще се придвижите в Новата Епоха. Издигането като такова не е уникално, а е естествен завършек на движението нагоре от едно ниво към друго. Ето защо всяка душа, която избира да остане в настоящото измерение, все пак ще има друга възможност да се издигне, когато свърши следващият цикъл. Ние обаче трябва да добавим, че всяка душа в зависимост от собствените си усилия може да се издигне по всяко време като достигне необходимото ниво на съзнание.
Скъпи мои, вие не достигнахте толкова далеч, за да бдете разочаровани, а обещанията към вас ще бъдат изпълнени. Вие ще преживеете изобилие и ще знаете какво е да станете като Едно и да живеете в мир и щастие, преди да се издигнете. Ще бъде голяма стъпка нагоре в сравнение с където сте сега и ще се случи много бързо. Всъщност веднъж след като тъмните сили и тяхната намеса са отстранени от пътя, ще настъпи най-вълнуващото време в живота ви. Истината ще възтържествува, а животът ще продължи по нов път от рози на любовта, която ще пропие всичко около вас. Дори и останалите, които са от по-ниските вибрации, ще почувстват промените и всички агресивни тенденции ще се успокоят. Никой не може в такива моменти да не почувства ефекта, а това ще помогне на онези, които са закъснели с пробуждането си.
Светът ще остане в смут за известно време, що се отнася до финансовите проблеми, проблемите с Еврото далеч не са разрешени. Може да откриете, че изходът ще има голямо влияние върху това, което се случва в други части на света. Някои валути ще загинат, а други, жертва на движението за обезпечаване със злато, ще се върнат. Ще има предупреждения за резултата и смесени съвети от онези, които имат пряк интерес от него. Очевидно всички те не могат да бъдат правилни, но бъдете сигурни, че нашите съюзници са включени и ще бъдат взети правилните решения.
Следващото ни съобщение ще бъде след седмица, така че ви пожелаваме цялото щастие според това как празнувате този период, когато много си вземат почивка за Коледа. Вие може да попитате дали ние празнуваме специални поводи и нашият отговор е „да”, но обикновено това са Космически събития, в които ние можем да участваме и да дадем от нашата енергия. Естествено ние имаме велика любов и почит към Създателя и никога не забравяме, че жизнената ни сила е една и съща. Вие бихте казали, че нашият живот е една непрекъсната медитация в чест на Създателя. Вие несъмнено също в крайна сметка ще признаете Създателя като Източник на Всичко Което Е. Подобно осъзнаване ще доведе всички души много по-близо заедно, а опитите да се издигне един Бог над друг, ще си отидат. Разберете, че всяка Вселена има свой собствен Бог, в който имате собственото си съществуване, така че кавгите относно кой е върховният Бог, са неуместни и напълно излишни. Позволете ни още веднъж да изясним, че Бог е цялата Любов и единствено по-малките богове насърчават война и си позволяват наказание.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че вие можете да разберете, че на всеки е необходимо да бъде подготвен внимателно да прегледа здраво поддържаните си убеждения, в случай че те са предизвикани от истината, която скоро ще ви се даде. Ние, които идваме от Галактическата Федерация заедно с Майсторите нямаме намерение да ви подвеждаме, а желание да ви издигнем до нашето ниво, където съществуват само Любов и Истина, а това е вашият истински дом.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com