We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, December 30, 2011

30.12.2011

СаЛуСа – 30.12.2011г.


Във време, когато вие откривате, че имате способността да внесете безусловна любов в живота си, а ние изпращаме тази енергия към всички души на Земята. Ние имаме задължението да ви окажем всяка помощ, за да придобиете състояние на съществуване, което ще ви подготви за Издигане. Вашата роля е да сте наясно и да сте възприемчиви към такива енергии и да ги въведете в употреба във вашия ежедневен живот. Това изисква нов начин на мислене, тъй като сега повечето животи са контролирани от егото, което работи за вашето себелюбие. Това е последното предизвикателство, което е най-трудното за преодоляване, но вие можете да се справите и ще се чувствате въодушевени, че сте в абсолютен себеконтрол.

Тъмните сили постепенно се примиряват с поражението си и с всеки изминал ден губят все повече мощност. Те виждат движенията за мир по света, тъй като все повече и повече хора осъзнават ценността на обединението и това, че чрез огромно мнозинство те постигат целите си. Тъмните сили винаги се страхуваха от деня, в който хората биха се събудили за истинската си същност и за силата, която притежават. Страхът повече не е мощното оръжие, което беше, а Светлината носи хората през периоди на несигурност и им дава силата да ги преодоляват. Събитията, които са на път да се случат и са от съществено значение за вашия напредък, се придвижват в етап на готовност, за да се осъществи следващата стъпка. Това означава, че 2012 година няма да се забави и ще бъде почти шествие на промени, една след друга.

Вие сте тези, които са инструментите за донасяне на промените в живота ви и както ние го виждаме, вие няма да бъдете ни най-малко разочаровани. Вие чакахте дълго да започне това пътуване обратно към по-висшите измерения и едва забелязахте, че то вече е започнало. Въпреки това в тази започваща година промените ще се ускорят доста драматично, особено що се отнася до вашите нива на съзнание. Това ще доведе до взаимното ви приемане отвъд раси и културни различия, което също ще ви помогне да се обедините. Хората по същество са доброкачествени Същества и естествено миролюбиви по природа.

Ние от Галактическата Федерация сме много активни сега, тъй като ставаме все по-пряко включени във въпросите, които се развиват на Земята. Гарантира се, че нашите съюзници процедират с темпото, което е необходимо, за да се внесат първите големи промени. От друга страна ние продължаваме нашите почистващи дейности в атмосферата и поддържаме строг контрол върху всяко действие, което има за цел да започне друга война. Със забраняването на ядрените войни ние започнахме период на мирно съществуване, което в крайна сметка ще доведе до премахването и унищожаването на всички оръжия на войната. В по-високите измерения няма място за такива неща, нито за мисли за какъвто и да било вид агресия.

Търсенето на мир преобладава в умовете на толкова много хора, а тази мощна енергия е инструмент за привеждането му в съществуване. Като гледаме вашата Земя, става очевидно, че Мрежите от Светлина сега са изключително силни и издигат Земята нагоре в по-високите вибрации, тъй като подобното привлича подобно. Процесът на Издигането шества напред и тъмните сили не могат повече да го задържат. Техният ден свърши и малко остава преди да ги обградим и да ги затворим там, където тяхната сила и влияние нямат никакъв шанс да ви попречат. Тяхната мечта за световно господство сега е заменена от мечта за световен мир в резултат на визуализирането, проектирано от вас.

Ще има периоди на трудности и неудобства за вас, тъй като мрежата на контрол, въведена от тъмните сили, е разглобявана. Това на практика се отнася до финансовите и паричните промени, но бъдете сигурни, че имаме нашите съюзници, които са напълно информирани и готови да действат в кратки срокове. Правителствените промени няма да причинят много проблеми, тъй като ще има приемственост и контрол, докато те се провеждат. Разкриването като съобщение естествено ще доведе до голяма дискусия и ще допринесе за много откровения, за да се разкрие това, което е било скрито от вас най-малко през миналия век. Това на свой ред ще доведе до значителни промени чрез въвеждането на предимства и нови технологии, които вие вече би трябвало да използвате. Веднъж, след като ние открито можем да работим с вас, ще ви дадем предимството на нашето напреднало наблюдение на вашата Земя, що се отнася до физическите промени.

Имайте предвид, че основните промени няма да се случат преди Издигането, а след това, когато онези от по-висше съзнание ще заемат местата си като новите Галактически Същества. В крайна сметка вие ще станете като нас и ще се радвате на същите възможности и ще преживявате пълно щастие. През каквито и преживявания да трябва да преминете докато се издигнете, продължавайте да се фокусирате върху бъдещето и те няма да изглеждат толкова трудни. Онези от вас, които са добре информирани, ще бъдат авангард от Служители на Светлината, които ще помогнат на другите да разберат какво се случва. Веднъж след като медиите са свободни от цензурата и други контроли да говорят, вие можете да бъдете сигурни, че те ще бъдат вашите основни източници на информация.

И така, всичко е настроено за наистина бързо движещи се събития и промени, които ще ви отведат до точка, която вече би трябвало да сте достигнали. Така ще достигнете до новите нива на етапи и ще сте добре подготвени за следващата голяма стъпка напред, която е Издигането. Ще бъде нещо като водовъртеж, веднъж, след като започне, но ще е вълнуващо, ако гледате на това от гледна точна на информиран за него. Много души, които една сега се пробуждат, ще бъдат напълно смутени и естествено ще се страхуват. Това може да се очаква, когато внезапно сте извадени от обичайната си среда в неизвестното. Обаче, хората скоро ще разберат, че на нас от Галактическата Федерация е възложена задачата да ви изведем безопасно през промените. Естествено някои души ще са избрали да напуснат Земята преди Издигането, но те не са лишени от възможността да се възнесат и могат да го направят директно от Астралните Полета.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и въпреки че ние не работим във вашето линейно време, все пак разбираме начина, по който вие разчитате на този начин на измерване. Ние усещаме въздишка на облекчение сред вас, тъй като сте на прага на 2012г, с всички очаквания за материализирането на обещанията, които ви дадохме. Ако някога е имало сигурност, че събитията ще се развият както се очаква, то вие сте прави, що се отнася до годината 2012. Радваме се за всички вас, тъй като ние искаме вие да бъдете с приповдигнат дух и да продължите напред, пълни с надежди и радост. Нека мечтите ви да се сбъднат и пътят ви да бъде пълен с Любов и Светлина.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
 


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com