We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, December 5, 2011

5.12.2011


СаЛуСа – 5.12.2011г.

 


Нашите съюзници продължават да напредват с усилията си да сложат край на действията на тъмните сили. На съпротивата не се обръща внимание, тъй като ние сме тези, които имат надмощие, а някои големи преврати биха могли и да отворят кутията на Пандора и да разкрият онези, които са били зад плана за световен контрол. Ние със сигурност затваряме онези, които са отговорни и изведнъж парите няма да им купят пътя за навън. Толкова много е било разкрито относно случилите се неща, които са ви отнели правата, а подкупите са изиграли голяма роля за постигането на това. Честните политици изчезнаха преди дълго време, но това не означава, че няма никакви честни политици. За съжаление гласовете им често са заглушавани и редовно са игнорирани, но техният ден ще дойде много скоро и бъдете сигурни, че ние познаваме всеки един по име.

Всеки ден сега предлага възможността за вълнуваща новина, а Разкриването е захранвано от вашия фокус върху него. Това означава, че то скоро ще излезе на сцената, тъй като не може да бъде държано скрито още дълго време. То веднъж за винаги ще докаже нашето съществуване и ще отхвърли становищата, че ние имаме скрити мотиви, що се отнася до вас и вашата Земя. Веднъж след като истинските ни мотиви бъдат потвърдени, ние се надяваме да задоволим онези, които имаха съмнения, че ние идваме с мир. Вие силно се нуждаете от нас и във всеки случай е постановено, че ние се обединяваме в Братството на Светлината. Бъдещето ви ще ви отведе в царствата на Космоса, това е вашето истинско жилище и там, където вие още веднъж ще достигнете истинския си статус. Така че както можете да видите, има много работа, а Издигането ще бъде първата голяма стъпка, която ще ви издигне. Това ще бъде голям скок напред в нивата ви на съзнание.

На всеки на определен етап ще му бъде предложена същата възможност да се издигне, но това идва с условията, тъй като вие трябва да се нагодите към издигане на вибрациите си. Вие не можете просто да вървите право в Издигането, докато не сте съвместими с новите нива. Ние вече сме ви казали, че първоначално всичко, от което се нуждаете е сериозно намерение да се издигнете, но вие трябва да промените живота си към такъв, който отразява новите вибрации. Това означава постепенно да изоставите онези привързаности, които повече не ви служат. Онези, които вероятно са станали навици, като вземане на наркотици или отдаването на практики, които са с ниско ниво на вибрациите. Ако изберете да подминете шанса да се издигнете, това е ваш избор и вие ще бъдете насочени по път, който ви позволява да продължите по сегашния си начин.

Някои религиозни последователи очакват гнева на Бог да слезе на Земята, но ние искаме да изясним, че истинския ви Бог Е Цялата Любов. Този сценарий по произход е библейски и идва от фалшиви учения или от стари предсказания, които повече не са приложими. Естествено ще има физически промени, тъй като това е природата на Майката Земя, която е отговорна за провеждането им. Обаче, те не са замислени да унищожат Земята, а са част от необходимото прочистване, което да я подготви за Издигането. Всъщност колкото повече Светлина е донесена на Земята, толкова по-лесно ще бъде, а освен това хората ще бъдат предупреждавани къде те са в опасност. Някои ще се вслушат в тях, но други ще останат според интуитивните си чувства.

Скъпи мои, вие изминахте дълъг път, за да достигнете в тази кардинална точка във вашия живот, така че моля взимайте под внимание това, което се случва около вас. Някои информации умишлено ще циркулират, за да причиняват страх, а вие до сега трябва да знаете, че това е самата енергия, захранваща тъмните сили. Без да си мръднете пръста можете да помогнете да ги задържите, като им откажете енергията, от която живеят. Поддържайте Светлината си да блести ярко по всяко време и никога не позволявайте на фокуса си да се измести от целта ви. Годината 2012 ще регистрира ускоряване на нивото на Светлина, изпращано към Земята, което означава, че вие бързо ще изоставите назад старите вибрации. Когато ги изхвърлите, вие ще забележите, че се настанява много по-леко чувство, а върху вас слиза красив мир. Ако това вече сте вие, ние казваме добра работа и че вие правите всичко възможно, за да се подготвите за Издигането.

Ние от Галактическата Федерация продължаваме да се приближаваме все по-близо до вас и установихме директен контакт на Земята с много Същества от Светлина, които ще изиграят главна роля в Разкриването. Ако е необходимо, ние можем да научим всичко, което има да знаем за всеки индивид, така че вие може да бъдете сигурни, че който и да говори от наше име, е истински. Там, където всеки друг се опитва да се намеси с дезинформация, вие ще почувствате разликата, поради енергиите, които носят думите им. Бъдете внимателни и помнете, че тъмните сили са лесно забележими и създават натоварени със страх съобщения. Разберете, че докато този цикъл е воден до края му, тъмните сили все още имат свободна воля да правят това, което искат. Нашата надежда е, че те скоро ще видят, че Светлината е на път да поеме отговорност за Земята, а те нищо няма да спечелят чрез опитите си да създават повече обърканост или хаос.

За много времето на добрата воля наближава, а хората очакват Нова Година, за да обсъдят стремежите си и това, което искат да привлекат в живота си. Служителите на Светлината, които изразяват своята увереност, че бъдещето ще донесе мир на Земята, ще окажат огромна помощ в успокояването на страховете, които може в противен случай да излязат, отчитайки нестабилността, която е около вас. Окуражителна дума тук и там може да помогне да се разсее мрака и песимизма, който много хора чувстват точно сега. Вашата Светлина е излъчване, което стига далеч и където и да сте, ще допринесе за чувство на спокойствие. Когато много от вас се обединят с целта да изпратят вашата Светлина, силата и е увеличена десетократно, а вие оказвате голяма служба на Човечеството. Вярвайте ни, вие сте далеч по-мощни, отколкото си давате сметка.

Знаем, че условията са много трудни за много хора, но моля ви не им позволявайте да ви потиснат, тъй като не след дълго всичко това ще се промени. Всъщност, ще се окажете далеч по-добре, отколкото всеки предишен период в живота ви. Ще ви се даде мир на Земята, а вашите тревоги и проблеми ще бъдат облекчени, докато вече няма да съществуват. Въпрос на седмици е вие да видите да се случват изумителни промени, а ние сме вашата гаранция, че всичко, което сме обещали, ще се осъществи. Когато говорим за „ние”, това включва всички Същества, които работят с нас от по-висшите царства на Светлината. Времената на края са божествено планирани, а що се отнася до Създателя, няма грешки.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви предлагам всичко, от което са направени мечтите ви и любовта, която търсите.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com