We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, December 7, 2011

7.12.2011


СаЛуСа – 07.12.2011г.

 


Нека да се каже, че никога не е бил оказван такъв натиск върху тъмните сили, както сега. Той ще остане безмилостен докато те се оттеглят, или докато ги отстраним там, където повече не могат да се бъркат във вашия напредък. Има знаци, че организацията им е била разцепена, което ще допринесе за по-бързия край на техните дейности. На тях също им е бил отказан достъп д нечестно спечеленото им богатство, което в крайна сметка ще бъде преразгледано и честно преразпределено. Най-накрая най-бедните по света няма да бъдат държани в мизерия и всички ще имат това, което е необходимо, за да живеят мирен и щастлив живот. Алчността и егоизма ще бъдат изкоренени, а с това ще дойде траен мир за всички хора. След технологичните предимства, които ще сме ви донесли, ще се повиши много повече жизненият стандарт на хората. Това ще продължи, докато вие повече нямате никакви материални нужди и накрая ще живеете в Светлината, която напълно ви обгражда.

Има много изобретения от вашите учени, които са спирани от производство. Такива, които веднага биха повишили качеството на живота ви. Много от тях са свързани с доставката на безплатна енергия, а ние ще премахнем всички забрани и ще помогнем те да стигнат до пазара колкото може по-бързо. Всяка стъпка напред ще ви освобождава от гнета и контрола, упражняван върху вас от тъмните сили. Ние също така виждаме голямо обединение на всички хора и всички оставащи бариери ще бъдат премахнати и особено там, където са замесени религиозни интереси. В реалността на по-висше ниво няма никакви разлики изобщо, а вие ще разберете истинското значение да бъдеш пазител на братята си. Това се свързва с наличността на дълбока любов към целия живот и разглеждането му като Едно. Идеята за „Тях и Нас” няма да има никаква основа върху истината, тъй като всички ще получат еднакво отношение и ще се радват на предимствата и плодовете на Земята.

Навлизате в период на нестабилност, но той няма да продължи твърде дълго и ако там, където е възможно, хората помагат на другите, няма да има продължително влияние. Идеята всеки човек да работи за собственото си спасение е егоистична и е само средство за оцеляване. Няма нужда вие да стигате до такива крайности, тъй като ние също ще бъдем на разположение, за да ви помогнем. Ето защо разкриването е много важно, тъй като веднъж става известно нашето присъствие заедно истинската ни цел, знаем, че можем да обединим силите си с вас. Ние ще ви направляваме по целия път към Издигането и все още ще сме с вас след ключовото издигане на края на 2012 година. Ние сме като голяма част от вас, както и вие от нас, а истинската ви история ще ви покаже колко много сме свързани. Действително между нас няма различия, единствено по-високите вибрации са това, което ни разделя. Ние сме на нивото, към което вие се насочвате, а веднъж, след като го достигнете, ще бъдете доста по-различни от това, което сте сега. Най-големият ви актив ще бъде високото ви ниво на съзнание, което по своята природа ще бъде Космическо.

Промените, които ще дойдат през следващите дванадесет месеца, ще бъдат нищо в сравнение с това, което ще последва. Еволюционните ви нива ще предприемат квантов скок, а вие ще заемете мястото си сред нас. Ние сме вашето семейство, и не след дълго вие ще научите много повече за миналото си и завръзката си с членовете на Галактическата Федерация. Всички особености на различни цивилизации са представени на Земята, а чрез опита си, вие ще им върнете знание, което ще се докаже като много ценно в сегашните и бъдещите цивилизации. Вие сега завършвате времето си в дуалността, но има други цивилизации във Вселени извън вашата, които все още не са завършили тяхното. Точно както Човечеството те ще еволюират по-бързо, ако им се помогне, а това ще се хареса на някои от вас и ще представи мисия, в която вие може доброволно да участвате. Службата към другите е естествено нещо, веднъж след като се издигнете и никоя душа не би задържала помощта, която би могла да окаже на другите. Вие, които пътувахте дълго по пътя на Светлината, вече чувствате подтика да отдавате ебе си за доброто на другите души.

Бъдете уверени в собствените си способности, защото вие можете да направите много повече, отколкото можете да си представите. Вие във всеки случай ще станете съ-творци, що се отнася до вашата нова Земя. Вашата любов е всемогъща и тъй като я споделяте с ближния, вие издигате тази душа. Това е целителна енергия, която е обвързана единствено с нивото на собствените ви вибрации и тъй като преминавате през идващата година, то значително ще се повиши. На Земята ще бъдат поставени своевременно лечебни съоръжения, но с времето дори и от тях няма да има нужда. Имате толкова много да спечелите чрез твърдото си намерение да се издигнете и ще бъдете напълно издигнати от по-ниските вибрации. Вече много от вас се чувстват неловко, когато сте в райони на ниска вибрация, така че можете да си представите как ние от още по-високо ниво чувстваме тежестта, която съществува. За нас това е действително некомфортно чувство.

Много времеви линии сега се сближават, а това означава, че веднъж, след като можем да започнем проявяването на плана ни, ще има цяла поредица от събития за сравнително кратък период от време. Всичко, което можем да искаме от вас, е да продължите да поддържате визията си за бъдещето. По този начин вие ще помогнете да се поддържа неговата енергия и всичко ще се случи, за да задоволи нуждите на всеки. Синхронизирането както винаги е изключително важно, но ние няма да разкриваме дати, докато не е напълно безопасно да го направим. Веднъж, след като поемем отговорността, можем да ви доверим какво правим, а в действителност вие постепенно ще работите повече с нас и ще имате нужда да знаете.

Имаме хора от Земята, които посещават нашите кораби, но в повечето случаи те имат малко или никакви будни спомени за това. Те обикновено са тези, които вече работят с нас, а посещенията, които основно са за удоволствие ще трябва да изчакат по-безопасни времена. По необходимост, нашите съюзници са най-честите посетители, включително и някои, които са от вашите най-влиятелни политици. Имаме много хора, които са в позиции на властта, които напълно подкрепят нашата мисия. Обаче, докогато тъмните сили повече не са опасност за тях, те не ще привличат вниманието. Вие понякога може да получите грешно впечатление, че ние имаме малко подкрепа, но това е далеч от истината, а тя е от всички краища на света.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на вълната от бодрост и очакване, която е генерирана в този период от годината, тъй като много се подготвят за празненствата, които скоро ще дойдат. Хората изглеждат много издръжливи и въпреки че много от вас живеят с малки доходи вие сякаш можете да се издигнете над това. Много трогателно е да гледаш добрините и грижата, които идват от толкова много от вас, които сте решени да донесете малко радост и щастие в света.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com