We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, December 9, 2011

9.12.2011г.


СаЛуСа – 9.12.2011г.

 


По света има лошо предчувствие, тъй като става очевидно от външни случаи, че всичко не е наред. Човек е разбрал тази цивилизация, доколко далеч тя може да отиде и се изправя пред хлъзгав наклон до забвението. Обаче, всичко това беше предвидено, а вие не бяхте просто оставени както бихте казали да се „пържите в собствен сос”. Кармата изисква вие да преживеете резултатите от семената, които сте засели от хилядолетия от време. Все пак Създателят няма желание да ви вижда да страдате ненужно и ви е дал изход чрез Издигането. Онези от вас, които вече са от Светлина се нуждаят да следват малко или никакво напътствие и преместват съзнанието си на по-високи нива, които ще ви издигнат от дуалността. Вашето знание е такова, че вие вече сте на пътя, който ви води всички по пътя нагоре към и през крайните времена, по следващите етапи на еволюцията.

Може да попитате, а какво ще кажем за онези, които все още дремят или отричат истината, които имат същите възможности както всички останали. Ние бихме казали, че много скоро събитията ще допринесат медиите да обърнат внимание на това, което се случва по Земята. Там бавно ще се издигне разбиране, че промените ще се разпространят широко и не само това, но ще има средства, чрез които вашата цивилизация ще направи гигантска стъпка напред. Те ще открият, че отговорите се проявяват навсякъде около вас и че информирани хора излизат напред, за да ви водят нататък. Така че, Скъпи мои, всяка душа еднакво ще има шанса да промени живота си и да отправи поглед по-високо, ако иска. Никога няма да им бъде оказван натиск, но всяка помощ им е на разположение, ако започнат да търсят истината.

Ние разбира се също ще бъдем инструмент за осигуряване на необходимите факти, за да няма грешка, що се отнася до всеки един от вас, когато търсите целта на живота. Като начало ясно ще помогне, ако има разпознаване на Източника на Всичко Което Е. Малко значение има как го наричате, но ще помогне да се даде база за работа, която ще обясни всичко около вас. Виждането на връзката между всичко живо също би направило нашето идване по-лесно за хората да го приемат. За вас ние не сме извънземни или странници, а много подобни на вас в много отношения. Ние имаме същите стремежи да творим любов и мир и обичаме красотата и всичко, което е в хармония и баланс. В нас вие ще видите себе си и ще разберете какво може да направи Издигането за вас. Винаги е имало за цел ние да станем Едно отново и сме тук, за да гарантираме, че това е успех.

Когато нещата станат малко страшни, не си позволявайте да преминете в режим на страх и поддържайте фокуса си върху това, което знаете, че са промените, които ще ви издигнат. Ние ще бъдем като Рицарите в Бяла Броня, която ще става видима, когато трябва и ще ви вземем под крилата си. Ние знаем какво точно се изисква и сме в готовност веднъж след като можем открито да се покажем. Нашето време наближава доста бързо, а ние чакаме сигнала, който ще ни позволи да навлезем в живота ви за доброто на всички души. Ние не сме тук, за да водим война, освен, ако не виждате мрака и Светлината като опоненти за контрол на крайните времена. Пътищата ни са позитивни, ние никога няма да прибегнем до насилие, но ще се защитаваме по начини, които не водят до загуба на живот. Ние често демонстрирахме това, когато се сблъсквахме с враждебността на вашите военни.

Има толкова много неща, към които искаме да насочим вниманието ви, които ще покажат, че сте били посещавани от нас от хиляди години. При цялата почтеност, някои неща не биха били разбрани без знание за Космическата Епоха. Обаче, днес вие имате предимството да живеете в Космическа Епоха. Дори и така, има проблеми за решаване и един, който ви задържа назад, е свързан с пътуването в космоса. Разберете, че ние не сме ограничени да пътуваме по такъв начин, че нашата близост до вас може да се измери само със Светлинни години. Напреднали цивилизации като нашата използват междуизмерни пътувания, включващи червейните дупки, както ги наричате. Ние буквално можем да прескочим разстоянието чрез поемане на пряк път и ако е необходимо можем да пътуваме по-бързо от светлината. Има правила на поведение, които трябва да бъдат спазвани и това, което бихте нарекли Полицаи на Вселената като Командване Аштар, които поддържат реда. Тези технологии обаче ще бъдат ваши, за да ги използвате веднъж след като сте показали, че можете да поемете отговорността.

Животът, в който сте на път да навлезете, е доста отдалечено от това, с което сте свикнали сега. Той ще има цел и ще може да изпълни най-дълбоките ви мечти и ще даде възможности да изследвате милиони различни планети из Вселената. Животът изобилства навсякъде и вие също ще се движите между измеренията. Думите не могат да опишат това, което ви предстои, но бъдете сигурни, че никога няма да бъдете разочаровани, а това е на хвърлей разстояние от вас.

Връщайки се пак на Земята, ние можем да кажем, че прочистването започва да се случва и ще продължи с интензитета си. В същото време климатичните модели се променят, тъй като условията стават все по-умерени. Крайностите, които са нормални за Земята, няма да бъдат преживявани в по-висшите нива, в които се придвижвате, а това се прилага за живота като цяло. Животът ще бъде удовлетворяващ и ще се промени по хармоничен начин, който ще сложи край на стресиращите преживявания. Животът ще стане приятен, а приятелите ще бъдат на мисъл разстояние и ще отговорят на това. Както можете да си представите, всичко, което идва към вас ще направи живота абсолютна радост, така че забравете трудностите и скръбта, които сте издържали на Земята. Те скоро ще бъдат само далечен спомен, който да се замени с по-вълнуващи и приятни такива.

Вибрациите на Земята все пак отново се издигат с очакването на празненствата, за които много от вас се приготвят сега. Това е енергия, която ще остане и ще продължи да расте, тъй като мрежите около Земята стават по-силни. Няма отпускане на идващите енергии, които продължават да бъдат излъчвани към вас от много източници. Планът за вашето освобождаване от дуалността не може да се провали, а нашето присъствие ще премахне всички остатъчни съмнения, които може да имате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и бих желал да можех да ви впечатля колко щастливи сте да бъдете на Земята в такова прекрасно време. Не всяка душа бе способна да бъде присъстваща, а само онези, които са получили нашата вечна любов.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com