We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, July 21, 2011

Са Лу Са 18.07.2011

Са Лу Са 18.07.2011В процеса на цялото това чакане на по-добрите времена можете да видите, че всички опити да се попречи са безрезултатни. Всичко е организирано и в готовност, а ние чакаме сигнала, който ще ни позволи да продължим напред. Вашата вяра в нас и нашите съюзници е основателна, ние, както бихте се изразили, ще доставим стоките. Ние сме в състояние на готовност от доста дълго време и продължаваме да правим корекции в съответствие с промените, които се случват на Земята. Даже до сега през тази година вие наблюдавахте някои забележителни събития във връзка с разкриването на действията на тъмните сили. Това разкриване ще продължи и този път арестуваните ще се изправят пред правосъдието. И за разлика от много други такива случаи преди те няма да бъдат способни да си купят свободата, а това ще послужи като предупреждение към онези, които се страхуват за собствената си свобода. Ние сме напълно наясно кои са принципните играчи на тъмните сили, а техните деяния са наблюдавани отблизо от нас. Няма абсолютно нищо, което се е случило на Земята, което да не може да се „изиграе наново”, в случай че възникне необходимост. И по този начин тези, които напускат телата си в момента на тяхната физическа смърт, имат възможност да направят преглед на живота си. Гледайки навътре, когато си отвън, често е отрезвяващо, защото хората изглежда недооценяват как изглеждат самите за другите.

Издигането всъщност ще бъде обхванато от Закона на Милостта, където са замесени кармични обстоятелства и каквото и да трябва да преживеете, за да изчистите кармичните си обвързаности, трябва да се случи. Вашите сегашни животи са такива, които ви носят незабавна карма, в сравнение с предишните, когато имахте възможност да я отложите. Завършването на последния ви живот в дуалността трябва да ви види, продължаващи пътя към Издигането без багажа на всякаква остатъчна карма. Това не означава, че в по-високите измерения няма карма, но тя е по-рядко срещана и е повече въпрос на преценка, отколкото на действия. Имайте предвид, че сега ще придобиете пълно съзнание и ще станете Същество на Светлината. Криминалните действия ще бъдат напълно изключени, защото просто ще станат безцелни, а парите няма да съществуват. Във всички случаи онези души, които биха взели участие в негативни действия, не биха имали достатъчно високи вибрации да достигнат такова високо ниво.

Само на Земята има такова голямо разнообразие от души с различни нива на съзнанието. Ето защо да живееш сред тях в дуалността е толкова трудно предизвикателство и по тази причина винаги има опасност да бъдеш изтеглен надолу в ниските вибрации. Егото е това, което често стои на пътя, а богатството и славата често са основанието. Понякога вие сте родени в такива условия, поради единствената причина да бъдете тествани да видите дали можете да се справите, без да сте в цялата си значимост. Много от вас мечтаят за богатство, но то носи далеч по-големи отговорности, отколкото можете да си представите. Такива мечти няма да са повече необходими в по-високите измерения, защото всичките ви нужди ще бъдат напълно и веднага удовлетворени, а също така ще можете да използвате собствената си сила да създавате. Вашите животи биха били много по-удовлетворяващи и възнаграждаващи, ако не бяха Илюминатите и техните слуги. Бедността, смъртта и разрушението винаги са били техни партньори, а вие сте били жестоко държани в подчинение. Обаче, това скоро ще се промени, тяхното влияние вече намалява много бързо.

Ако всичко върви добре, може би няколко месеца ви делят от огромен прогрес, който наистина ще задвижи нещата. Нямаме предвид 11.11.11, но тази дата е със сигурност голямо събитие, което ще повлияе на всяка душа на Земята. Това ще е вероятно първият път, когато много от вас действително ще преживеят издигане. Това е още едно доказателство, че вашата съдба е подсигурена и илюстрира колко много помощ ви се оказва. Това може да бъде разгледано като истинско започване на Издигането или като спусъка за още повече събития, планирани да ви отведат напред. Очаква се да бъдем по-активни в този конкретен момент и той трябва да бъде предвестникът на вълнуващо време, когато вашите мечти започват да се реализират. Този илюзорен световен мир трябва да бъде по-близо. Дори сега някои имат апетит към продължаване на войните, които бушуват по света. Зад всичко това обаче е повишаването на съзнанието на хората, които заявиха ясно и точно – „Достатъчно”.

Ние знаем, че Служителите на Светлината задълбочават усилията си да подготвят хората за това, което предстои, и може да се каже, че повечето от тях се събуждат за възможностите за промяна към по-добро. Вместо перспективата за разглеждане на промените като носещи бедствия, те четат между редовете и приемат, че след всичко ще дойде по-доброто. Прочистването трябва да продължи, а нашето присъствие над Земята ще ускори дейностите във ваш интерес. От доста време хората живеят сред руините, причинени от дневния ред на тъмните сили. Вместо това отломките и всичко, което е вече безполезно, също ще изчезнат. Началото е способ към края, който ще надхвърли очакванията ви и вие ще бъдете доста удовлетворени от резултата.

Скъпи мои, ние сме особено ангажирани с идващите времена и често повтаряме съобщенията си, но това е необходимо, за да потвърди, че те са запомнени. Хората лесно се обезкуражават, когато нещата в живота им не вървят добре или когато нуждите им не са удовлетворени. Ние знаем какво точно ще ви издигне и то чака в готовност за вас и ще бъде ваше, когато настъпи точното време. Бъдете в готовност и гледайте на тъмните сили като на души, които започват да се оттеглят, понеже те знаят, че тяхното време свърши. Да, те още ще предизвикват шум и ще правят последни опити да ви отклонят от пътя, но това е безполезно. Те не могат да се състезават с масите от Същества на Светлината, които ги обграждат. Сега е техен ред да разберат какво е да се страхуваш и да не виждаш бъдеще за себе си. Техните житейски планове разиграват края на дните за тях и все още те живеят с илюзиите, но нещата са напълно различни за тези, които вървят по пътя на Светлината към Издигането.

Вие сте Същества на безграничната Любов и Светлина, а ние просто ви молим да я използвате безотказно и еднакво спрямо всички души без значение какви са. Запомнете, че в по-високото измерение вие ще знаете, че всички сте Едно и на някакъв етап вие ще сте заедно отново. Искаме да ви обясним, че каквото се случва на един, се случва на всички Същества. Направете всичко, което можете, когато която и да е душа се нуждае да се върне отново в Светлината – дайте и Безусловна Любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уверявам, че краят се вижда и нещата ще излязат наяве скоро.


Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  
 

Wednesday, July 20, 2011

Са Лу Са 20.07.2011

Са Лу Са 20.07.2011
 Където и да сте, радвайте се, защото промените са на път да се издигнат на ново ниво. Вече можете да усетите какво се случва, а за тъмните сили това е нещо немислимо. Те смятаха, че са неуязвими, но сега затъват и са напълно наясно с положението си, а това ще продължи докато техните дела не бъдат изкарани на светло. Ние вече знаем историите в тяхната цялост и при необходимост имаме доказателства, с които да потвърдим какво се е случвало от доста дълго време. Плодовете на техните деяния идват да ги преследват и няма начин да избягат от отговорност. Правосъдието в момента не е главната задача, въпреки че е неизбежно. Ние искаме да видим, че пътят за смяната на старата система е достатъчно разчистен чрез всичко това, което ви е било погрешно отказвано. Всичко е в готовност и няма да бъде губено време след като започнем.


Хората, които не са знаели за промените, може би ще бъдат обезпокоени от тях. Въпреки хаоса, загубата на всичко познато, с което са свикнали, причинява тревога. Ние, разбира се, ще уверим, че нашите действия са добре оповестени и скоро ще се разбере, че те са за доброто на всички. За хората, които са се посветили на Издигането, ще бъде от основна важност да се потвърди, че те могат да се издигнат, ще се разбере, че ние сме тук да подпомогнем процеса, а не да го възпрепятстваме. Всъщност, вашето Издигане е цел на Галактическата Федерация, а нашата защита ще ви съпътства през целия път.Ние самите сме изпитали ниските вибрации и благоговеем пред вашата способност да устоявате, преследвайки задачите си, въпреки че често изпитвате състояние на умора и изтощение. Вашата решителност няма равна на себе си и е нещо, което сте научили, благодарение на многото животи, в които сте се борили за оцеляване. Сега, когато същият мощен фокус ще ви види пред последните предизвикателства, дуалността е вече зад вас. Кой участва зависи от това къде живеете, защото някои части на света ще бъдат по-активни от други, в които физическите промени е неизбежно да се случат. Ние все още наблюдаваме такива събития и нашата цел е да помогнем за смекчаването на ефекта. На Майката Земя трябва да и бъде позволено да следва естествените си промени, защото тя най-добре знае какво трябва да бъде променено.Негативните енергии тегнат над Земята и ние сме тези, които трябва да помогнат да се разкъсат връзките, които захранват ниските вибрации. Тези души, които са свързани с тях, трябва да бъдат изчистени, за да се издигнат, ако те имат някакъв шанс да се подготвят за Издигането. Вие просто не можете да влезете във високите вибрации, ако не се освободите от връзката си с ниските. Не че вие сте дошли да придобиете ниски вибрации, но натрупването им през толкова много животи, които сте имали, е направило невъзможно отърваването ви от тях. В настоящия период, когато толкова много Светлина е насочена към Земята, вие имате чудесната възможност както никога досега да се отървете от тъмните енергии.Ако пожелаете това със сърцето си, вие незабавно ще привлечете помощта на много Служители на Светлината. Бъдете сигурни, че Бог иска да види колкото може повече от вас да се завръщат към Светлината преди края на дните.Вашето его може да бъде вашият най-добър приятел, ако го контролирате, защото в противен случай то действа като ваш по-голям брат, който командва вашето намерение да бъдете първи. Ние със сигурност подкрепяме идеята за самосъхранение, за любов към самия себе си, но не и за сметка на други души. От доста дълго време вашето его осигуряваше вашето оцеляване, но вече това не е необходимо, защото вашата Светлина е тази, която ви пази. Колкото повече действате и мислите с Любов и Светлина, толкова повече привличате и така се поставяте извън обсега на тъмните сили. Вероятно виждате как вашата цивилизация се разделя на две фракции, а вие сте във време, в което те ще отидат още по-далеч. Дори начинът ви на мислене става съвсем различен, когато позволите Светлината да поеме инициативата. В края на краищата вие сте Едно с всичко живо, дори и когато разликите между вас са драстични, а що се отнася до хората, вие можете да видите зад външната страна.Останете спокойни и вярвайте на тези, които държат бъдещето ви в ръцете си, защото вашият последен период в дуалността скоро ще приключи и вие ще продължите в съгласие с предварително определения ви жизнен план. Все още нямате това ниво на съзнанието, което да ви позволи пълно знание за тези неща, но обикновено вие се чувствате комфортно с това, което усещате подсъзнателно, защото цялото знание е там. Това се отнася за тези, които чувстват, че са дошли на Земята да работят за Светлината, но все още не са открили точно какво означава това. Бихме казали, бъдете наясно с всичко, което се случва около вас и когато възможностите да действате се появят, приемете ги, дори те да не са това, което сте предвиждали. Едно разкриване може да води друго, което е повече по ваш вкус, и каквото и да е то, бъдете сигурни, че всеки малко помага.
 


В близко бъдеще организационните умения ще бъдат изискване, защото хората ще станат по-действени в намеренията си да помогнат на своите общности в адаптацията към промените. Ние познаваме вашите способности и можете да бъдете сигурни, че където има нужда, те ще бъдат използвани. Редовно ще имаме контакт с вас, особено там, където работим заедно. Вие вече имате някои брилянтни умове на Земята и те са там, защото ние ще се нуждаем от тези, които бързо могат да усвоят напредналите технологии. Например, ние успяхме да повлияем на тези умове и като резултат те са на път да завършат новите устройства, които ще ви бъдат на разположение. Някои, от които такива за свободна енергия, вече са напълно завършени и патентовани, ще ви уверим, че скоро ще бъдат на разположение. Знаем, че това ще ви задоволи, понеже преживявате поскъпване на цената на енергията. Вселената изобилства със свободна енергия и вие ще я използвате.


Следващите три от четири месеца ще отворят очите ви и вие със сигурност ще знаете, че големите промени са на път. Преди всичко, годината се ускорява и преди да разберете, вече ще се в магическата година 2012. Така че, бъдете готови да закопчаете коланите и да се наслаждавате на пътуването. То може да се разглежда като добро или лошо, в зависимост от това какво вие искате да бъде, така че, вижте целта, която преследвате, а не начинът, по който тя ще бъде достигната. Всичко, което трябва да знаете, е, че резултатът е такъв, какъвто ви е бил обещан. Ще бъде невероятно време с една изненада след друга и празненства накрая.Аз съм Са Лу Са от Сириус и ви казвам, че нашите кораби вече се събират за великото оповестяване, което ще ни позволи да кацнем на вашата Земя по покана.

Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno 

Wednesday, July 6, 2011

Six Days Remain before Julian Assange is Extradited to Sweden by Steve Beckow


Six Days Remain before Julian Assange is Extradited to Sweden


2011 July 5 - Today is July 6

by Steve Beckow
In six days time, Julian Assange will be extradited to Sweden to face four allegations of sexual offences. However as of the present day no formal charges have been laid against him.  Julian has been held under house arrest in Britain since Dec. 2010 when Sweden issued two international warrants for his  arrest. 


Under Swedish law, which does not have bail options, upon arrival in Sweden, Julian will be jailed for an indefinite period.Even if found innocent of the charges, he will have been taken out of action, which is probably the aim of these moves anyways.


Questions have arisen as to whether Sweden is acting at the behest of the American government. The detention of Julian is likely to put the Swedish justice system under a microscope and could prove embarrassing to the Swedish government and officials responsible for Swedish laws, courts, and detention. For Julian, it removes him from directing Wikileaks for an indefinite period of time. Below is an assessment of Julian’s prospects in Sweden, admittedly from Julian’s supporters.Fair Trial for Julian Assange?

 

Criticism of Swedish justice system

 

Of all the signatories to the Convention, Sweden has the highest per capita rate of cases brought to the European Court of Human Rights relating to article 6.1 (right to a fair trial). It also has the highest rate of adverse rulings when it comes to the fair trial.


Argument of the defence


In the February Hearing, Julian Assange’s lawyers argued that the UK should not extradite him because he would not face a fair trial in Sweden. If extradited, Assange will be:


 Held in prison in solitary confinement when he is returned, despite not having been charged (likely to spend up to a year in custody). There is no time limit to detention in Sweden.


 There is no bail system, so he would remain in detention indefinitely.


 If there is a charge and a trial, it will be held in secret.


 He will not be judged by an ’independent and impartial tribunal’, a fundamental requirement under the European Convention of Human Rights (article 6.1). Three out of the four judges are lay judges, who have been appointed by political parties and have no formal legal training (see Lay Judges).

 The Swedish prosecutor, Marianne Ny, has not given Julian Assange or his lawyers information on the allegations against him in writing, which violates the Swedish Code of Procedure (RB 23:18) and the European Convention of Human Rights (article 5), and the EU Fundamental Charter on Human Rights.


 There has been political interference with the Prime Minister’s statements to the Swedish Parliament during the trial (see Political Interference, and constant press attention has been given to the complainants’ lawyer (see Media climate in Sweden).


 The bilateral agreement between the United States and Sweden allows Julian Assange to be extradited to the US as soon as he arrives in Sweden (see section on US extradition). Under US custody, Julian Assange risks kidnapping, torture, and execution.


Reactions in Sweden to the criticism of the Swedish Justice System


 Prime Minister Fredrik Reinfeldt stated in a parliamentary address that criticisms of the Swedish Justice system are unfounded, and Assange’s lawyers have tried to patronise Sweden (7 February 2011). The original statements are available here.


 In an anonymous survey one out of three jurists agreed that Assange’s criticisms of the Swedish Justice system were well-founded (English here, and here). The comments by Swedish lawyers reveal a profound lack of trust in the legal system:“The Swedish judicial system is close to falling apart as far as sex crimes goes. Bizarre gender theories have had too much influence on practitioners of jurisprudence.”

“Considering the pressure on Assange by the world at large, it’s not unrealistic to suspect there are things going on behind the scenes that have influenced how the case is being handled.”


 The Swedish lawyers Jens Lapidus and Johan Åkermark published “Assange’s criticism is right on several counts” in one of the main Swedish dailies, DN (05 May 2011):

“We share Assange’s criticism about the rules of detention, the Lay Judges and the routine fashion in which trials are held behind closed doors.”
 Claes Borgström, the lawyer for the two complainants in the Assange investigation, has also argued detention periods are excessively long in Sweden.“Both the European Committee for the Prevention of Torture and other Inhumane and Degrading Treatment and the UN Committee Against Torture have criticised Sweden for long detention periods and we agree that they can be incredibly long. We have also repeatedly through the years challenged trials behind closed doors. As well as the Lay Judges, but on the grounds that it recruits from a limited pool of people rather than the politicisation of the courts.”

Would a trial lead to Assange’s Conviction?

   

The testimonies of the two complainants (AA and SW), Julian Assange, and nine witnesses (English here) were leaked onto the internet in January 2011.

 

Swedish lawyers are divided on whether Assange would be convicted of the allegations against him.


Arguing that Assange would be found not guilty if charged:
Criminal justice professor Per-Ole Träskman (University of Lund Sweden) and doctoral researcher Sakari Melander (University of Helsinki) discussed the rape allegations against Assange in the Finnish daily newspaper Helsingin Sanomat. They argued that a conviction was unlikely:


* Träskman: “Based on the evidence available, it is unlikely Assange would be convicted of the suspected crimes. Also, the prosecutor has not yet raised charges. That means the prosecutor doesn’t think there’s sufficient reason to raise a charge at this stage. That’s why she wants Assange to be heard in Sweden relying on a European Arrest Warrant.”


* Melander: “The success of a possible charge in court is not likely because reasonable doubt remains about Assange’s guilt. If there is unclarity about guilt, or there is no full certainty of it, the case must be resolved in favour of the accused.”
The full transcript in English is available here.


Björn Hurtig, Assange’s defence counsel in Sweden, estimated that there was a 50% chance of conviction. However he argued the following in a letter to Assange’s UK defence counsel, Mark Stephens:


“Having studied the case-file, as well as other material which I was permitted to inspect but not take copies or notes of (sms/text messages from the complainants’ mobile phones), the case is one of the weakest cases I have ever seen in my professional career…”

“It is highly uncertain whether Mr. Assange will be prosecuted at all, if extradited. If prosecuted, I consider it highly unlikely that he will be convicted. If convicted, he would be likely, in light of the nature and detail of the allegations themselves (the lack of any threats or physical violence, the consensual sexual relations between the complainants and Mr. Assange before the incidents and, in the case of [AA] (her evidence on this point is contradictory) after the incidents, and his personal circumstances, to receive a suspended sentence.”


Arguing that Assange is likely to be found guilty if charged:


 Per E. Samuelson, a high-profile Swedish criminal defense lawyer who specialises in rape cases, has explained the context of the rape allegations against Assange, and the uphill battle he has to prove his innocence. Samuelsson was also quoted in an article on AOL.


* “People from other countries with different legal cultures just do not understand how extensive the Swedish legal system is regarding sexual crimes. The allegations made against Julian Assange in Sweden must seem to Assange as pure nonsense, as a joke. But he must understand that these are the kind of things for which men go to prison in Sweden.”


“There was a discussion [about a law in sexual offences in 2007], but it has not changed. Political pressure which has the equality of women in society as starting point – which is in principle commendable – has led to an unacceptable very high legal uncertainty for defendants in Sweden. This is what Assange is experiencing right now. The feminist movement in Sweden is particularly strong. It has long been criticised by women’s rights activists that the judges would believe men more. It was said that it was impossible to get justice as a woman. Now the reverse is true in Sweden.


* “Today convictions are demanded due to a basic political tenor [a higher conviction rate was the stated purpose of Thomas Bodström (the partner in the law firm representing the two complainants against Assange) while he was Minister of Justice and promoting the reforms for the Sexual offences law]. The tenor: in rape cases, men have to be sentenced; otherwise it is unfair to women. This is unworthy of a constitutional state.”


“In Sweden, the consensus is: you say the truth because you’re a woman. That is the limit for me. I am for the equality of women in society. Of course. But it cannot go so far that people who are innocent are convicted. In Sweden, the so-called victim’s perspective is so advanced that there are even people out there who believe in all seriousness that it is unacceptable that women in general are exposed to the rigours of an interrogation in court. People say we as trial lawyers would offend these women because we interrogate them on behalf of our clients. I think such a culture is unprecedented in Western Europe.”

 meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com