We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 30, 2011

30.11.11


СаЛуСа – 30.11.2011г.

 


Както казва поговорката, продължавайте да продължавате и не позволявайте на нищо да ви отклонява от избрания ви път. Единствено вие самите истински знаете какво е необходимо, за да ви придвижи напред и точно къде сте се прицелили. Обикновено бихте били доста щастливи да напредвате с ваша собствена скорост и разбира се, да няма упражнен никакъв натиск да правите обратното. Обаче, трябва да се разбере, че Издигането е толкова близо, че ако поискате да се възползвате от тази възможност да излезете от третото измерение, действително имате нужда да се уверите, че знаете какво ви трябва. Както толкова често сме споменавали вашето намерение е това, което е толкова важно, защото колкото по-скоро изпратите тази енергия, тя ще привлече подобна енергия и ще усили вашата, което отваря пътя към Издигането. Става въпрос за издигане на вибрациите ви чрез донасяне на повече Светлина в живота ви и споделянето и чрез позитивни мисли и действия.

Не се притеснявайте, ако вашият път е различен от този на другите, тъй като има повече от един път да достигнеш Издигането. В действителност има времеви линии, които покриват всяка възможна комбинация на възможности. Ако сте упражнили своя избор, не може да има грешен път, в противен случай свободата на избора би била безсмислена. Вие сте създателите на собственото си бъдеще, независимо дали го осъзнавате или не, ето защо ви е казано, че вие сте създали вашата настояща реалност. Това не означава, че тя не може да бъде променена, защото вие направихте точно това като се изправихте и отказахте на коленичите повече пред тъмните сили. Истина е, че ние и много други Същества от Светлина ви помагаме, но ние го правим единствено, когато сте направили сами първите крачки. Вие посочвате пътя, а ние ще поставим повече пътни знаци по него, за да не изгубите чувството си за посока.

Времената, в които сте, са чудесни, защото направихте съвсем очевидно, че вие повече не искате да имате нищо общо с начин на мислене, фокусиран върху война и конфронтация. Вие сте напълно позитивни в изискването за световен мир и ако настоящите ви лидери не са в състояние да отговорят, вие не сте настроени да ги видите само да отстъпят, но настоявате за назначаване на тяхното място на нови лидери, които могат да направят това. Скъпи мои, такива лидери има сред вас и когато ние отстраним препятствията и опозицията срещу тях, те ще ви поведат към мирна и щастлива ера, която вие не само търсите, но и заслужавате. Сега има голямо мнозинство от хора по света, които се молят за мир, но не на всяка цена, а чрез мирни преговори. Такива молитви получават отговори от Същества от Светлина от по-висшите царства, а те ни подкрепят в работата ни като ни дават сила да ви помогнем да достигнете траен мир на Земята.

Има много неща, които трябва да се постигнат, преди да достигнете края на 2012 и ето къде ние ще играем главна роля. Вие трябва да се преместите бързо от условията, създадени от Илюминатите, тези условия, които ви държаха под техен контрол. Те се стремяха да създадат ситуации, които да ви направят все повече зависими от тях. Като правеха това, те сториха всичко по силите си, за да спрат напредъка ви към Новата Епоха, тъй като това би ви направило по-независими от тях. Обаче, тяхната власт сега е силно намаляла и ще продължи да е така докато ние успеем да ги премахнем от позициите на властта и влиянието. Вече много от техните тайни бази са демонтирани и обезвредени, така че трайно са безполезни.

Въпросите се развиват добре, въпреки че според вашето възприятие може да не изглежда така. Гигантска е задачата да се достигне точката, от която ние можем да позволим на нашите съюзници да встъпят във властта. Не се страхувайте, тъй като ние сме толкова близо до слагането на край на вмешателството във вашия живот. Разбира се, дуалността даваше еднаква възможност и на Светлината, и на тъмнината да поемат отговорността, а до скоро тъмните сили бяха доминираща сила. Това повече не е така и чрез нашите съюзници ние търсим да използваме силата на Светлината, за да отстраним негативните енергии, които съществуват на Земята. Светлината може да бъде потисната, но никога победена от тъмните сили, а истина е, че Светлината винаги ще побеждава. Не обърквайте предстоящите дейности на Майката Земя с негативни събития, тъй като почистването, в което тя е включена, е серия от позитивни действия, които ще доведат до възстановяването на Земята. Където има физически изригвания или движения на Земята, някои души ще напуснат, но това е по техен избор.

Световните ви дела са доминирани от финансовата криза, но ние виждаме резултата като помощ да се премахнат членове на Илюминатите, които не само са упражнявали монопол над финансовите политики, но и са ги манипулирали в тяхна полза. Някои от най-големите престъпления срещу човечеството са в тази връзка. Вашите пари са откраднати или директно, или индиректно и са натрупани в джобовете на онези, които са се установили на върха на пирамидата. Богатството на света ще бъде върнато и справедливо разпределено и всички ще се радваме на удовлетворяващ живот, където повече няма да има бедност или робство.

Вие може би сте забелязали още по-голямо увеличение на броя на източниците, изпращащи съобщения за предстоящия период. Отсявайте и позволете на интуицията си да работи за вас и се дръжте за вашите убеждения докато намерите добра причина да ги промените. Както казахме, има много пътища до Издигането, но също и някои, които просто водят душите на продължаващо пътуване в сегашното измерение, тъй като те нямат желание да постъпят по друг начин. Оставете ги да следват избрания си път, тъй като той ще им осигури точно това, от което се нуждаят, за да напреднат. Ничия работа не е да ги убеждава в противното, но бъдете сигурни, че те не могат да са били на Земята, без да научат много полезни уроци. Те ще им служат добре в някое бъдеще време, а ако това са души, с които сте свързани сега, вие може би ще пожелаете да останете с тях като Водач.

Понякога вие говорите за благодарност към щастливите ви звезди за добрите неща в живота и може да не осъзнавате колко сте близко до истината. Когато погледнете към нощното небе, вие гледате към слънцата на много слънчеви системи. Всяко слънце е жилище на свръх висши Същества от Светлина, и те леят Светлината във вашата Вселена. Може де мислите за тях като за Богове, които на свой ред се свързват с Великото Централно Слънце и действат като проводници, за да разпръсват енергията навсякъде, по този начин издигайки по-ниските вибрации. Това е непрекъснат процес, който постепенно позволява целият живот да се върне към Източника. Помнете, че Всичко Е Едно и всичко има своето съществуване в енергията на цялото.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да предам благословии и любов цивилизациите членки на Галактическата Федерация.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.Monday, November 28, 2011

28.11.2011


СаЛуСа – 28.11.2011г.

 


Количеството любов, изпращано към вашата красива планета, постоянно се увеличава и ще продължи да е така, тъй като това ви помага да достигнете по-високо ниво на съзнание. Много велики същества от чиста Светлина вземат участие в това, а тяхната сила е отвъд въображението ви. Те са способни да контролират потока от Светлина, така че вие да не сте претоварени и всъщност целия процес на Издигането е много внимателно организиран, за да гарантира максимум успех. Поради това, че бяхте способни да донесете Енергията на Земята, мрежите са се усилили и ви помагат да издигнете нивата си на съзнание. Ние не можем достатъчно силно да изразим колко важни за всички вас са тези времена и ви подтикваме да се възползвате от предимството на чудесната възможност да се издигнете, която ви е предоставена. Такава фокусирана енергия, центрирана върху Земята, която да предложи на всяка отделна душа средствата за издигане, няма да има за дълго време. Всичко, което първоначално се изисква, е намерението да промените живота си към такъв, където ще виждате всички души като Едно с вас и да се отнасяте с тях подобаващо с любов и грижа, така както бихте искали за себе си.

Нищо друго в живота ви не е така важно колкото вашата духовна еволюция, освен ако не желаете да останете в по-ниските вибрации, трябва да гледате напред, за да откриете как да издигнете съзнанието си до по-високо ниво. Каквото и да чувствате, вие носите в себе си естествения подтик да търсите целта на живота, това ще ви тласка още по-напред. Не обръщайте внимание на коментарите на хора, които не се способни да разберат идеята, че вие сте повече от физическото си тяло и знайте, че има част от вас, която е неразрушима и е истинското ви аз. Да придобиваш опит като физическо Човешко Същество в третото измерение е само част от велико приключение, която сега приключва със завършването на цикъла на дуалността. От сега нататък за онези, които ще се издигнат, това ще се промени в ново преживяване в тяло от кристаловидни клетки, които ще носят по-голяма степен на съзнание. Всичко от предишните недостатъци, които ви влияеха, като остаряването, повече няма да се случват, а животът ще бъде много по-приятен и възнаграждаващ.

Вие не можете наистина да останете спокойни, що се отнася до вашата еволюция, дори и въпреки че не възприемате промяна вътре във вас. Всичко около вас еволюира, а вие нищо не можете да направите, освен да бъдете повлияни от това, което се случва. В дългосрочен план вие ще искате да се придвижите отвъд сегашното си ниво, научени от опита и търсейки нов. Промените пред вас ще ви оставят без съмнение, че старата парадигма е спряла да е от значение и че новата ви предлага още по-голяма възможност да еволюирате. Това не е случайно събитие, а част от плана на Създателя за вас, изпълняван от Същества, които са се върнали към Източника. Когато ние от Галактическата Федерация най-накрая се появим и можем да разговаряме с вас, това ще ви даде възможност да получите отговори на въпросите ви. Ние сме ваши наставници за този период от време и вече отворихме сърцата ви и умовете ви за по-разширено разбиране чрез по-ранните ни контакти с вас.

Имаше нужда вие да поемете повече отговорност за собственото си духовно развитие и да придобиете повече вътрешно знание. Досега вие до голяма степен зависехте за това от други и в много случаи бяхте насочвани по грешната следа, което сериозно забави способността ви да напреднете към истината. Ние откриваме, че там, където вярванията са много силни, е трудно да се разчупи упорството срещу промяна, но има времена, които идват, когато ще е трудно да се отхвърли истината. Ние ще изложим убедително истината за вашата история по такъв начин, че ще е много трудно да се отрече, тъй като това ще бъде придружено с неопровержими доказателства. Това няма да повлияе на свободната ви воля, тъй като тя е Божествен дар, който никой не може да отнеме.

Това, което ще е убедително за всеки, ще бъде способността да покажем събитията от миналото ви както те действително са се случили. По този начин не би могло да има отричане на истината, а вашата история може да бъде пренаписана според това как в действителност се е случила. Това е важно, за да разберете напълно начина, по който са били контролирани животите ви, чрез негативните влияния, които се срещат във вашата Вселена. Обаче, когато сте издигнати, те повече няма да имат такава власт над вас, тъй като вибрациите им са твърде ниски, за да съществуват на това ниво.

Малко по малко започвате да виждате къде съответствате в далеч по-голямата картина и въпреки опитите на тъмните сили да предотвратят това, на вас ви е предопределено да успеете, що се отнася до Издигането. Всъщност това е естествена част от вашите опити, без която вие не можете да продължите към по-високите измерения. Ние сме присъствали на няколко процеса на Издигане преди, а вашия до сега е най-уникалния като ви позволява да се издигнете във физическо тяло. Това вероятно ви звучи отвъд въображението и все пак някъде в подсъзнанието ви имате дълбоки спомени от по-ранни времена като това. Винаги помнете, че всички вие някога сте били много По-висши Същества и напуснахте такива царства единствено, за да придобиете опит на по-физическо съществуване.

Скъпи мои, скокът, от където сте сега, към по-високото измерение ще бъде доста забележителен, поради скоростта, с която ще се случи той. Ние сме отговорни за голямата част от напредъка, който ще бъде направен и е очевидно, че трябва да започнем много скоро. Моментът е гъвкав, а ние нямаме същите отговори, както вие, за да отлагаме. Ние знаем точно кога определени събития трябва да започнат, така че имаме предимството да можем спокойно да изчакаме момента си, докато ни е разрешено да пристъпим в действие.

Светът се нуждае от окончателна инфузия Светлина, която ще причини експоненциално нарастване на нивата на съзнанието и ще ви отведе към ниво, което ви поставя отвъд влиянието на тъмните сили. Да ви постави в такава позиция, където можете напълно да се концентрирате върху финалните стъпки, които ще ви отведат към Издигане. Вие вече сте на този път и ние ще ви дадем, каквато помощ искате, за да продължите да напредвате. Ще бъде славната победа, за която сте работили еони от време и винаги сте знаели, че тя ще бъде ваша.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа, че ние спазваме обещанието си да ви държим по-наясно с присъствието си във вашите небеса. Нашето намерение е да осъществяваме повече контакти с вас и по-големи показвания на корабите ни. Това ще доведе Разкриването още повече, което ние ще приветстваме като първата стъпка към по-нататъшни откровения.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
Sunday, November 27, 2011

Честит рожден ден, Уважаеми MIKE!Честит рожден ден, Уважаеми MIKE!
Taono

Friday, November 25, 2011

СаЛуСа – 25.11.2011г.


СаЛуСа – 25.11.2011г.

 


За тези от вас, които следят какво се случва по света, не можете да не забележите, че нашите предсказания за резултатите стават ваша реалност. Масивните банкови и финансови проблеми ясно се насочват към катастрофа и няма начин да се избегне това. Вие живеете в свят, който е в състояние на хаос и постепенно се насочва към имплозия. Сега хората разбират какво не е било наред със старото устройство, но до сега няма истински отговори, които напълно да се справят с проблемите. Определен брой правителства колективно се съгласиха да подкрепят нов подход в банкирането, но остава да се види кой може да го съживи за действие. Тази ситуация ни представя възможност да тласнем напред съюзниците си, които с наша помощ да очертаят какво е необходимо, за да се придвижите на нов път, който ще разреши проблемите ви. Също така трябва да се обсъди и програмата за Изобилие, която ще последва такива промени, така че ние работим усилено, за да донесем някакво подобие на ред до съществуването му. Много от това, което чака да се случи, е задържано от обявяването на Разкриването, то е готово и просто чака конкретна дата, за да бъде договорено.

С изминаването на всяка седмица нуждата да се започнат промените става все по-належаща, но ние не искаме да пришпорваме нещата след като толкова дълго време сме чакали търпеливо. Всъщност не би имало никаква полза да започнем твърде рано, тъй като нашето действие трябва да е координирано с вас, за да се гарантира път към гладък успех. Галактическата Федерация продължава да наблюдава отблизо действията на тъмните сили, тъй като, въпреки че те са в безпорядък, все още могат да бъдат заплаха. Обаче, ние им отнехме способността да причинят мащабна катастрофа и предотвратихме намесата им в Близкия Изток. Държавите трябва да подредят собствените си проблеми и доколкото е възможно да действат съобразно изискванията на хората си. В миналото Западът умишлено фокусираше вниманието си в нефтените полета и често подклаждаше проблеми и войни, за да ги отслаби и да поеме контрола. Колонизацията отне държавите и богатствата от местното население и на това ще се обърне внимание, когато мирът бъде възстановен.

Имаше толкова много неща, които се случиха, за да ви оставят в състояние на лишаване от свобода и все пак се претендира, че сте свободни, което е далеч от истината. Истинската свобода ще бъде възстановена веднъж щом сме отстранили тъмните сили, а новите правителства съблюдават Конституцията. Много закони, изготвени напоследък, които не са били легални, ще станат невалидни и ще има реституция, където хората са били наказвани или лишавани от свобода. Тези промени ще настъпят с наша помощ, за да се гарантира, че сте възстановени като Суверенни Същества. Всички тези действия ще подготвят пътя за по-велики неща, които ще дойдат с и след Издигането. Така че можете да видите какво претоварено време предстои и такова, което е много обещаващо.

За сега повечето от вас, които следят различните източници на достоверна информация, ще трябва да са разбрали какво прекрасно време наближава. Това би трябвало да направи пътуването ви по-поносимо през промените, които с нашите технологии ще се движат гладко и доста бързо. Нашите планове са обновени незабавно, промените стават необходими, а ние сме готови да се впуснем в действие, след като необходимите подготовки са направени. Всичко е толкова близо до завършване, че ние знаем, че много малко време се изисква преди в действителност да можем да тръгнем.

Бъдете смели и отстоявайте позициите си, когато се сблъскате с атаки срещу вашите вярвания, тъй като когато осъзнават, че светът се променя завинаги, някои хора няма да са склонни да се откажат от това, което имат. В сърцата си те ще знаят, че не могат да спрат еволюцията, но се опитват да спорят срещу това, поради страха, който усещат. Ако сте поканени да им помогнете да разберат, то продължете, без да ги съкрушавате с вашето знание – просто им дайте толкова, колкото е необходимо, за да ги издигне над блокажа по пътя им към разбирането. Някои души са тук, за да преживеят Издигането от разстояние, без желание да бъдат действително включени. Обаче, всяко преживяване ви помага да се придвижвате, а често като резултат семената са засети и ще израстат във възможност за придобиване на голямо знание.

Свободната воля действа, какъвто и избор да прави душата, защото се знае, че ако има включена негативна ситуация, вие винаги ще отскочите обратно. Преди всичко, вашият живот е вечен, а вие сте безсмъртни, а Създателят не поставя никакви изисквания върху вас вие да приемате себе си като някой, който иска да преживява извън Източника. Всяка душа израства от колективния опит и нивата на съзнанието бързо се повишават. Както горе така и долу и на Земята всички вие сте издигани от взаимното повишаване на нивата на съзнанието. Вие сте като Една Велика Душа и с настоящото ви пробуждане можете да „почувствате” Единството, в което съществувате. Вярно е, че каквото правите на един, правите го на всички други. Когато достигнете това ниво на разбиране, вие приемате повече отговорност за вашите мисли и дела, осъзнавайки, че вие създавате енергия, която влияе на другите.

Тъй като много от вас се подготвят за тържествата за края на годината, това е добре дошло за отвличане на вниманието ви от дневния мрак, върху който се фокусират медиите. Възползвайте се от възможността да се насладите на събирането заедно, когато семействата се обединяват и подновяват любовта, която съществува между тях. Да даваш е добре за душата, когато се извърша без очакването да получиш нещо в замяна. Това е голямо удоволствие, особено, когато е свързано с деца и виждате израженията им на радост и щастие. Обикновено те не обръщат внимание на разходите и често са много доволни от съвсем прости подаръци. Възрастните понякога имат друго мнение, но както винаги се смята, че си струва и трябва да бъде оценено.

В зависимост от степента на вашата информираност, през тази година вие ще имате повече поводи за празнуване от обикновено, тъй като 2012 е почти върху вас и ще бъде доста невероятна. Тя ще бъде най-невероятната от всички други години, но поради най-добрите причини, а ние благодарим на онези от вас, които дойдоха на Земята да разпространят Светлината. Това ще бъде година, която ще се помни дълго, дълго време и за нея ще се говори из Вселената. Фактът, че вие преодоляхте тъмните сили, а Издигането е гарантирано, е издигането, което гарантира, че Вселената е безопасна и Издигането ще се извърши навсякъде.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам най-привилегирован да работя с такива красиви души. Благославям ви всички и ви изпращам моята любов.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
СаЛуСа – 23.11.2011г.


СаЛуСа – 23.11.2011г.

 


Силата на хората нараства и това, което виждате по света, е как можете да постигнете успех, когато се обедините заедно в обща кауза. Може да е необходимо време, за да постигнете пълен успех, но веднъж след като сте търкулнали топката, инерцията и ще я води напред. Правителствата ще обърнат внимание на вашите искания или ще ги игнорират на техен риск. Вие създадохте условията, които позволяват на нас и на други да дойдем при вас на помощ и естествено ние работим зад кулисите, а влиянието ни помага в преките дейности по начин, който е от ваша полза. Както знаете, ние наблюдаваме какво се случва сега, а също и какво е планирано от тъмните сили. Ние сте стремим да ви поставим на пътя, който е най-стабилен и с вероятност да се избегне насилието. Колкото повече властите ограничават мирните демонстрации, толкова повече подкрепа получават те. Населението на света се пробужда за това как е било поробено за еони от време и няма да спре с претенциите си за промяна, докато не се върне суверенитета на хората.

Така че борбата продължава, Служителите на Светлината донасят все повече Светлина на Земята, която издига вибрациите до нови висоти. Бъдете сигурни, че всичко върви както е планирано и е достигната точката, от която могат да се проведат някои енергични действия. Нашите съюзници работят усилено, но се нуждаят от нашата подкрепа от време на време, за да достигнат целите, които им определяме. Както е посочено по-рано, ние бихме искали да видим стъпка напред към края на годината, това ще отвори пътя за по-голям скок напред. По всяко време използвайте интуицията си, когато сте лично замесени и където виждате необходимост да предприемете стъпки, за да се защитите срещу резултата от някое предприето действие. Ние мислим по въпроса за възможен недостиг на храна и прекъсване на енергията, които в някои райони може да ви причинят неудобства. Имайте предвид, че в близко бъдеще ние ще бъдем много по-близо до вас и най-вероятно ще можем директно да ви помагаме. Няма проблеми, които да ви засегнат за дълго, тъй като те са били очаквани предварително и са позволени.

Вие започвате да осъзнавате, че въпреки страшните прогнози за катастрофа, идваща с края на дните, до сега не е имало нищо подобно на тези предсказания и вие можете да се доверите на промените, които са се случили. След дълъг период от време вие с успех работихте упорито, за да издигнете вибрационните нива, а това преодоля нуждата от драстични промени. Въпреки че почистването и физическите промени все още се изискват, вместо такива от драматичен мащаб, те станаха по-локализирани. Когато можем да се присъединим към вас, ние ще работим заедно и ще поработим кратко по предизвикателствата, с които се сблъсквате. Много от прочистването дори не изисква от нас да сме на Земята и може да бъде извършено директно от космоса. Всъщност, ние правим това от доста дълго време, ето защо някои от вашите главни премеждия единствено ви причиниха ограничени неудобства. В епохата на ядрените опити, които замърсиха вашата атмосфера, ние бяхме отговорни да я изчистваме.

Ние силно се възхищаваме от всички вас, че поехте предизвикателството на дуалността, знаейки, че това ще бъде изключително труден опит. Единствено сега много от вас се пробудиха за истинската си идентичност и за факта, че вие не сте физическите си тела, а Същества от Светлина. След хиляди години и много животи, вие открихте способността си да настроите намерението си за това, което наистина искате и това, че вие не сте зависими от никой друг човек. Вече не е необходимо да приемате да бъдете поробени както много в живота и все повече и повече от вас поемат отговорността за живота си. С времето вие ще станете напълно независими и ще ви е позволена свободата да избирате собствените си преживявания, а този ден не е далеч. Това е въпрос на себе издигане, така че да станете Същество от висшите царства, а Издигането е част от това пътуване.

Засега приемете проблемите на ежедневието си, знаейки, че те са средство към края, който ще ви види да навлизате в нов период на опит. Вие не ще трябва да преминавате през дълги периоди на възстановяване, защото работата по възстановяването ще бъде много бърза. До тогава ние ще сме пристигнали на Земята и заедно ние ще подготвим сцената за затварянето на цикъла на дуалността. Ние от Галактическата Федерация на Светлината дълго се подготвяхме за ролята, която ще изиграем много скоро и знаем, че в основни линии вие сте готови да се присъедините към нас. Нивата на съзнанието на много от вас достигнаха точката, която ви прави достатъчно наясно, че разбирате висшата цел на Човека и работите към този завършек.

Идващата година ще бъде година на огромни постижения и не на последно място година на разрушаване на преградите, които са ви разделяли. Независимо дали това ще бъде поради политически, религиозни или расови причини, естествената склонност на човека е да бъде добър и миролюбив. Тъй като ще бъде сложен край на войната и заплахата от война, вие ще можете да работите заедно, без да се страхувате и доверието между хората ще се завърне. Справедливостта също ще се завърне и където е възможно всички действия срещу невинни хора ще се обърнат към добро. Ние знаем, че много от вас са били жертви на фалшиви такси и ако все още сте под арест или лишени от свобода, ще бъдете освободени.

Политиката ще се промени толкова много, че няма да има място за подкуп или корупция, а честността и прозрачността ще гарантира, че можете да имате пълно доверие на тези, които сте избрали. Ние вече достигнахме до тези политици, които са от Светлина и може да им се вярва напълно, че ще приемат присърце вашите интереси, когато бъдат назначени във временните правителства. Има много работа, но планираното се развива от доста дълго време, а онези, които ще работят с нас, са доверени и знаят какво се очаква от тях. В бъдещето политическата система ще работи различно, а вие ще имате много повече влияние върху това, което ще се случва, а то ще работи за хората.

Скъпи мои, чакането ви скоро ще свърши, а миналото ще изглежда просто като лош сън. Животът ще бъде бързо трансформиран в такъв, който е радостен, и най-сетне ще изпълни очакванията ви. Вече има успокоение, което навлиза в живота на хората, тъй като новите енергии оказват влияние и знаейки, че полезните промени са в пространството. Продължавайте да се фокусирате напред и не позволявайте на настоящия хаос да ви достигне, тъй като той няма да продължи наблизо толкова дълго, колкото може би очаквате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас, които се спуснаха в усилията да донесете Светлина на Земята, а един ден ще откриете, че това е, за което сте дошли.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

 

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
Музикален екстазМузикален екстаз
Лечебен дар за човечеството
Небесна  музика от Жоао Кота-Роблес
чрез Фредерик Деларю

            Дълбоко съм благодарен на Жоао Кота-Роблес, син на известната духовна ораторка Патрисия Кота-Роблес, че ме помоли да придам форма на тази музика, неговата Музика на Душата, за да можете да я чуете и почувствате. Намерението и желанието му беше да дари човечеството с музика, която  благославя всеки, който има каквато и да е форма на рак. Никога няма да забравя преживяването. Жоао ме помоли да създам музиката и каза на майка си да намери начин да я сподели със света. Моля, споделете я с всички! Благословии за всички!
Фредерик Деларю

История на музиката

            На 13-годишна възраст, една година след първото ми преживяване близо до смъртта, когато срещнах ангели и същества от светлина в тунела, стигайки до ярката и топла светлина, бях насочен да започна да свиря музиката на душите на хората.
            Знаех, че това е нещо много силно и може да промени живота на хората. Въпреки това бях изплашен, тъй като не можех да споделя опита и чувствата си с никой във Франция по това време. Едва на 30 години, след като бях временно парализиран, се предадох и си простих, че не споделих този дар по-рано. Силно вярвам, че това ми помогна да проходя отново, тъй като почувствах как „дъха на живота” се освободи от слънчевия ми сплит в момента на пълната прошка.
            На 29 декември 2010 г. Жоао Кота-Роблес направи своя преход към Светлината в следствие на внезапна пневмония. Не го познавах лично, но познавах баща му Дик и майка му Патрисия, която всяка година ме кани да изпълнявам музиката си на големите духовни конференции, които организира на места с висока честота или „вортекси”. Когато научих за прехода му към Светлината, получих веднага порив да шофирам от Палм Спрингс, Калифорния до Тускон, Аризона за службата. Междувременно Жоао комуникираше с мен и ме помоли да създам компакт диск с музиката на душата му, като наследство от него за семейството му. Но след службата, чувствах, че той желае музиката да бъде „Дар за човечеството”. Музика, която може да благослови с утеха всеки, който има каквато и да е форма на рак, музика, която ви помага да повишите вибрациите си.
            Необходими бяха няколко месеца, за да се изясни напълно идеята и да разцъфне. В средата на април 2011 г. внезапно почувствах и чух вътрешен глас, че трябва веднага да отида във Франция, което и направих. Там, освен че посетих семейството си, отидох до Рен льо Шато, за да снимам DVD. На мястото на снимките имах силното чувство, че Мария Магдалена е вървяла из това поле. След това, когато посетих църквата в Рен льо Шато, се помолих пред статуята на Мария Магдалена и имах невероятно, сюрреалистично, паранормално преживяване – почувствах, че лицето ѝ се движи и ми говори. Никога няма да забравя този момент!
            В Калифорния Жоао ме подтикваше да направя компакт диска и комуникираше с майка си, че тя знае по-добре от мен как да сподели музиката със света. Обадих се на Патрисия веднага и ѝ разказах всичко.
            Тя сподели, че синът ѝ желае дискът да бъде направен на следващия ден, който беше Петдесетница в чест на Мария Магдалена. Междувременно д-р Флоранс Филипс, съпруга на д-р Ърнест Филипс, пастори дълги години в Хемет, а след това в Палм Спрингс, Калифорния, почина от рак. Тя беше единственият пастор в Палм Спрингс, който ме приветстваше да извършвам медитативната си работа, без никакви условия. Тя беше ангел. Това, че тя почина в неделята на Петдесетница, ми даде още едно потвърждение, че компакт дискът трябва да бъде направен в този ден. Усещах силно, че д-р Флоранс беше с мен по време на създаването на музиката и я почитам за това.
            Преди и по време на създаването на компакт диска, усещах, че съм обгърнат от силни и дълбоки вибрации и честоти, и ми беше трудно да стана в края на това божествено творение. Беше толкова изумително красиво!
            Жоао каза, че музиката никога не трябва да бъде продавана или купувана. Трябва да се дава безплатно и никой да не прави пари от този божествен проект.
            Всичко беше много ясно. Моля, свалете музиката  за лично ползване и я споделете с всеки, който чувствате, че може да има полза от слушането ѝ.
            Благодаря. Ангелски благословии,
            Фредерик

Небесна „Музика на Душата” на Жоао Кота-Роблес
от Фредерик Деларю

            Патрисия Кота-Роблес и аз сме щастливи, че музиката „Музикален екстаз... Дар за човечеството” докосна толкова много сърца и благослови толкова много хора. Ентусиазмът ви е прекрасен!
            Много хора ни питаха дали могат да използват музиката като фон за техните водени медитации, уебинари, видеота и други записи. Съжалявам, но трябва да откажем, за да бъде защитено Божественото намерение на този свещен музикален дар. Ако върху музиката бъде записана друга информация, това ще попречи на лечебния процес и на Божественото намерение на музиката.
            Честотата на тази Небесна музика се свързва с Божествения разум на тялото на клетъчно ниво, повишавайки съзнанието на всяка клетка. Музиката успокоява и утешава клетките и естествената способност на тялото за самолечение се усилва.
            Тази свещена музика е съвместима и работи в хармония с всяка лечебна модалност или медицинско лечение, която човек може да избере. Тя резонира с допълнителна благословия за всеки, който има каквато и да е форма на рак.
            Пълната продължителност на музиката е 62 минути. Можете да свалите mp3 файла безплатно от сайта:  http://www.fredericdelarue.com/freemusic.html
            Тази музика е дар свише и не може никога да бъде продавана или купувана. Моля, споделете информацията с всеки, който чувствате, че може да има полза от свещения дар на тази Небесна музика.
            В качеството ми на композитор на музиката, тя е защитена с авторски права. Можете да записвате компакт дискове за лично ползване и да ги споделяте безплатно с всеки, когото познавате. Можете също така да принтирате изображенията от обложката на диска.
            Можете да слушате музиката в групи и по време на лечебни сесии и медитации. Бъдете изобретателни при използването на този прекрасен музикален дар, но моля, не говорете и не записвайте нищо върху музиката, включително написани думи. Ако върху музиката бъде записана друга информация, това ще попречи на лечебния процес и на Божественото намерение на музиката.

            Фредерик Деларю

            Превод: Камелия Захариева
            Източник: http://www.fredericdelarue.com/freemusic.html

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com