We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, December 30, 2011

30.12.2011

СаЛуСа – 30.12.2011г.


Във време, когато вие откривате, че имате способността да внесете безусловна любов в живота си, а ние изпращаме тази енергия към всички души на Земята. Ние имаме задължението да ви окажем всяка помощ, за да придобиете състояние на съществуване, което ще ви подготви за Издигане. Вашата роля е да сте наясно и да сте възприемчиви към такива енергии и да ги въведете в употреба във вашия ежедневен живот. Това изисква нов начин на мислене, тъй като сега повечето животи са контролирани от егото, което работи за вашето себелюбие. Това е последното предизвикателство, което е най-трудното за преодоляване, но вие можете да се справите и ще се чувствате въодушевени, че сте в абсолютен себеконтрол.

Тъмните сили постепенно се примиряват с поражението си и с всеки изминал ден губят все повече мощност. Те виждат движенията за мир по света, тъй като все повече и повече хора осъзнават ценността на обединението и това, че чрез огромно мнозинство те постигат целите си. Тъмните сили винаги се страхуваха от деня, в който хората биха се събудили за истинската си същност и за силата, която притежават. Страхът повече не е мощното оръжие, което беше, а Светлината носи хората през периоди на несигурност и им дава силата да ги преодоляват. Събитията, които са на път да се случат и са от съществено значение за вашия напредък, се придвижват в етап на готовност, за да се осъществи следващата стъпка. Това означава, че 2012 година няма да се забави и ще бъде почти шествие на промени, една след друга.

Вие сте тези, които са инструментите за донасяне на промените в живота ви и както ние го виждаме, вие няма да бъдете ни най-малко разочаровани. Вие чакахте дълго да започне това пътуване обратно към по-висшите измерения и едва забелязахте, че то вече е започнало. Въпреки това в тази започваща година промените ще се ускорят доста драматично, особено що се отнася до вашите нива на съзнание. Това ще доведе до взаимното ви приемане отвъд раси и културни различия, което също ще ви помогне да се обедините. Хората по същество са доброкачествени Същества и естествено миролюбиви по природа.

Ние от Галактическата Федерация сме много активни сега, тъй като ставаме все по-пряко включени във въпросите, които се развиват на Земята. Гарантира се, че нашите съюзници процедират с темпото, което е необходимо, за да се внесат първите големи промени. От друга страна ние продължаваме нашите почистващи дейности в атмосферата и поддържаме строг контрол върху всяко действие, което има за цел да започне друга война. Със забраняването на ядрените войни ние започнахме период на мирно съществуване, което в крайна сметка ще доведе до премахването и унищожаването на всички оръжия на войната. В по-високите измерения няма място за такива неща, нито за мисли за какъвто и да било вид агресия.

Търсенето на мир преобладава в умовете на толкова много хора, а тази мощна енергия е инструмент за привеждането му в съществуване. Като гледаме вашата Земя, става очевидно, че Мрежите от Светлина сега са изключително силни и издигат Земята нагоре в по-високите вибрации, тъй като подобното привлича подобно. Процесът на Издигането шества напред и тъмните сили не могат повече да го задържат. Техният ден свърши и малко остава преди да ги обградим и да ги затворим там, където тяхната сила и влияние нямат никакъв шанс да ви попречат. Тяхната мечта за световно господство сега е заменена от мечта за световен мир в резултат на визуализирането, проектирано от вас.

Ще има периоди на трудности и неудобства за вас, тъй като мрежата на контрол, въведена от тъмните сили, е разглобявана. Това на практика се отнася до финансовите и паричните промени, но бъдете сигурни, че имаме нашите съюзници, които са напълно информирани и готови да действат в кратки срокове. Правителствените промени няма да причинят много проблеми, тъй като ще има приемственост и контрол, докато те се провеждат. Разкриването като съобщение естествено ще доведе до голяма дискусия и ще допринесе за много откровения, за да се разкрие това, което е било скрито от вас най-малко през миналия век. Това на свой ред ще доведе до значителни промени чрез въвеждането на предимства и нови технологии, които вие вече би трябвало да използвате. Веднъж, след като ние открито можем да работим с вас, ще ви дадем предимството на нашето напреднало наблюдение на вашата Земя, що се отнася до физическите промени.

Имайте предвид, че основните промени няма да се случат преди Издигането, а след това, когато онези от по-висше съзнание ще заемат местата си като новите Галактически Същества. В крайна сметка вие ще станете като нас и ще се радвате на същите възможности и ще преживявате пълно щастие. През каквито и преживявания да трябва да преминете докато се издигнете, продължавайте да се фокусирате върху бъдещето и те няма да изглеждат толкова трудни. Онези от вас, които са добре информирани, ще бъдат авангард от Служители на Светлината, които ще помогнат на другите да разберат какво се случва. Веднъж след като медиите са свободни от цензурата и други контроли да говорят, вие можете да бъдете сигурни, че те ще бъдат вашите основни източници на информация.

И така, всичко е настроено за наистина бързо движещи се събития и промени, които ще ви отведат до точка, която вече би трябвало да сте достигнали. Така ще достигнете до новите нива на етапи и ще сте добре подготвени за следващата голяма стъпка напред, която е Издигането. Ще бъде нещо като водовъртеж, веднъж, след като започне, но ще е вълнуващо, ако гледате на това от гледна точна на информиран за него. Много души, които една сега се пробуждат, ще бъдат напълно смутени и естествено ще се страхуват. Това може да се очаква, когато внезапно сте извадени от обичайната си среда в неизвестното. Обаче, хората скоро ще разберат, че на нас от Галактическата Федерация е възложена задачата да ви изведем безопасно през промените. Естествено някои души ще са избрали да напуснат Земята преди Издигането, но те не са лишени от възможността да се възнесат и могат да го направят директно от Астралните Полета.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и въпреки че ние не работим във вашето линейно време, все пак разбираме начина, по който вие разчитате на този начин на измерване. Ние усещаме въздишка на облекчение сред вас, тъй като сте на прага на 2012г, с всички очаквания за материализирането на обещанията, които ви дадохме. Ако някога е имало сигурност, че събитията ще се развият както се очаква, то вие сте прави, що се отнася до годината 2012. Радваме се за всички вас, тъй като ние искаме вие да бъдете с приповдигнат дух и да продължите напред, пълни с надежди и радост. Нека мечтите ви да се сбъднат и пътят ви да бъде пълен с Любов и Светлина.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
 


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Friday, December 23, 2011

23.12.2011


СаЛуСа – 23.12.2011г.

 

Следващият ченълинг на Майк Куинси ще излезе на 30.12.11г.

Вие искате да видите доказателство за напредъка, който отбелязахме, а това е разбираемо след дългото и търпеливо чакане на нещо, което показва етапа, до който са достигнали събитията. Този тип доказателство е известен само на онези, които активно участват, а те разбира се са нашите съюзници, които ще откриете в много различни държави. Принципно обаче те са в САЩ, които са дом на много от тайните операции, които са се случили. Там също могат да се открият Илюминатите и поради тази причина там можете да очаквате първите новини за тяхното задържане. Определено нищо от такова естество и такава важност не може да продължи напред, без да е изтекла информация към външния свят. Така че това, което можете да направите, е да поддържате връзка с надеждни хора по Интернет, които са осведомени за такива новини. По този начин тези, които са излъчвали дезинформация, ще бъдат изолирани и неспособни да объркат хората.
С изминаването на седмиците ще трябва да бъдете бдителни, имайте предвид, че тъмните сили са били преследвани, независимо от коя държава са. В зависимост от резултата ще се определи кога ние можем да предприемем нашия план на по-високо ниво и да получим желаните резултати, които ще ни позволят да продължим напред с Разкриването. Всичко е толкова близо до разрешаването си, а ние чакаме с огромно нетърпение. Всички играчи в играта на дуалността трябва да спазват правилата, а никой освен нас не е способен да поддържа това. Ние от Светлината трябва да поддържаме високи стандарти в Любовта и Светлината, с които работим. Основният натиск идва от позволяването на избор на свободната воля, който в крайна сметка диктува реалността, която Хората създават за себе си. След като е така, ние не можем да се намесим, макар и да виждаме, че сте поели нежелан път. Истината трябва да бъде открита чрез опит, а ние не можем да ви откажем това, което сте избрали.
Обаче, ние нямаме предвид заключение, че вие все още сте задържани в дълбините на по-ниските енергии. Всъщност пробуждането напредва много добре, а с разкритията, които скоро ще последват, ние очакваме то да се случи още по–бързо. Нищо не може както истината да стимулира хората да предприемат действия и да ги изведе на различен път, който ще доведе до Издигане. Това е път към бъдещето, който пази всичко, за което някога бихте мечтали, тъй като се опитвате и предвиждате какво би било, постоянно се движите в Светлината. Имайте предвид, че материалното ниво, с което сте били свикнали, е само бледо отражение на живота, такъв, какъвто в действителност може да бъде. По-високото ниво ще продължи да се появява доста солидно, но енергията ще бъде по-съвършена, а това, което възприемате като материя, ще има по-високо ниво на съзнание и ще реагира по съответния начин. Например някои хора вече говорят на растенията си, но как ви се струва да можете да отбелязвате техния отговор и да „разговаряте” с всички форми на живот. Всичко това ще дойде в подходящия момент, но след като сте се издигнали.
Ние знаем, че много хора просто не могат да разберат как ще се осъществят промените в сравнително краткия период от време, който остава преди края на 2012 година. Със затварянето на цикъла на дуалността и квантовия скок в нивата на съзнанието, чрез собствените си творчески сили и възползвайки се от предимствата на напреднали технологии, вие бързо ще се придвижите в Новата Епоха. Издигането като такова не е уникално, а е естествен завършек на движението нагоре от едно ниво към друго. Ето защо всяка душа, която избира да остане в настоящото измерение, все пак ще има друга възможност да се издигне, когато свърши следващият цикъл. Ние обаче трябва да добавим, че всяка душа в зависимост от собствените си усилия може да се издигне по всяко време като достигне необходимото ниво на съзнание.
Скъпи мои, вие не достигнахте толкова далеч, за да бдете разочаровани, а обещанията към вас ще бъдат изпълнени. Вие ще преживеете изобилие и ще знаете какво е да станете като Едно и да живеете в мир и щастие, преди да се издигнете. Ще бъде голяма стъпка нагоре в сравнение с където сте сега и ще се случи много бързо. Всъщност веднъж след като тъмните сили и тяхната намеса са отстранени от пътя, ще настъпи най-вълнуващото време в живота ви. Истината ще възтържествува, а животът ще продължи по нов път от рози на любовта, която ще пропие всичко около вас. Дори и останалите, които са от по-ниските вибрации, ще почувстват промените и всички агресивни тенденции ще се успокоят. Никой не може в такива моменти да не почувства ефекта, а това ще помогне на онези, които са закъснели с пробуждането си.
Светът ще остане в смут за известно време, що се отнася до финансовите проблеми, проблемите с Еврото далеч не са разрешени. Може да откриете, че изходът ще има голямо влияние върху това, което се случва в други части на света. Някои валути ще загинат, а други, жертва на движението за обезпечаване със злато, ще се върнат. Ще има предупреждения за резултата и смесени съвети от онези, които имат пряк интерес от него. Очевидно всички те не могат да бъдат правилни, но бъдете сигурни, че нашите съюзници са включени и ще бъдат взети правилните решения.
Следващото ни съобщение ще бъде след седмица, така че ви пожелаваме цялото щастие според това как празнувате този период, когато много си вземат почивка за Коледа. Вие може да попитате дали ние празнуваме специални поводи и нашият отговор е „да”, но обикновено това са Космически събития, в които ние можем да участваме и да дадем от нашата енергия. Естествено ние имаме велика любов и почит към Създателя и никога не забравяме, че жизнената ни сила е една и съща. Вие бихте казали, че нашият живот е една непрекъсната медитация в чест на Създателя. Вие несъмнено също в крайна сметка ще признаете Създателя като Източник на Всичко Което Е. Подобно осъзнаване ще доведе всички души много по-близо заедно, а опитите да се издигне един Бог над друг, ще си отидат. Разберете, че всяка Вселена има свой собствен Бог, в който имате собственото си съществуване, така че кавгите относно кой е върховният Бог, са неуместни и напълно излишни. Позволете ни още веднъж да изясним, че Бог е цялата Любов и единствено по-малките богове насърчават война и си позволяват наказание.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че вие можете да разберете, че на всеки е необходимо да бъде подготвен внимателно да прегледа здраво поддържаните си убеждения, в случай че те са предизвикани от истината, която скоро ще ви се даде. Ние, които идваме от Галактическата Федерация заедно с Майсторите нямаме намерение да ви подвеждаме, а желание да ви издигнем до нашето ниво, където съществуват само Любов и Истина, а това е вашият истински дом.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Wednesday, December 21, 2011

21.12.2011


СаЛуСа – 21.12.2011г.

 


Вашата нормална продължителност на живота е много кратка в сравнение със Същества като нас, които са в по-високите измерения. Независимо от това вие вмествате толкова много в него и буквално всеки ден носи нови предизвикателства, които всички заедно допринасят за опитите, които ускоряват вашата духовна еволюция. Няма друго място точно като Земята, което постоянно предлага такова множество опити, а те могат да бъдат изключително изпитателни и да призоват изключителни сили на издръжливост. Хората на Земята ни удивяват със своята решимост да успеят чрез преодоляване на всяко предизвикателство, което се представя. Вие действително сте победителите в битката между Светлината и Тъмнината за душите на Земята. Без значение колко време ви беше необходимо, вие винаги сте възнамерявали да преодолеете тъмните сили, а след всичко това беше постановено, че този цикъл ще доведе до твърд резултат във ваша полза.

Всичко, което остава преди да се възползвате от наградата за вашата победа, е да се премахнат онези, които все още биха разваляли празненствата, ако можеха, но няма да бъде позволено да го направят. Ето защо вие не трябва да изпитвате страх при изучаването на опитите, които са били правени, да се започне Трета Световна Война. Ние от Галактическата Федерация имаме пълна власт да спрем всеки подобен опит, а нашите съюзници са инструктирани да се намесят от наше име. Редица събития все още с на път към завършване през месеца и ще ви дадат възможността да видите началото на края на индивидите от властта, които са Илюминатите. За тях няма спасение, а ние ги държим под око през цялото време и няма скривалище, за което ние не знаем. Така че виждате, Скъпи мои, няма нужда да пилеете енергията си, притеснявайки се от тяхното присъствие и от това, което ще направят. Дойде денят, когато тяхната власт и незаконно придобитите им печалби, получени за ваша сметка, ще бъдат разформировани.

Създателят даде на всички вас свободната воля да определите опитите си, а през много животи малко неща останаха неопитани. Сега вие сте много по-мъдри за това и повечето от вас са се задържали във вашата Светлина и никога не сте я оставили напълно да намалее. Сега стоите гордо с вашата Светлина, светеща като фар, който осветява живота на други хора. Пробуждането продължава напред с пълна скорост и много души започват да разбират целта на живота. Това е осъзнаването, че вие сте повече от вашето тяло и че животът е вечен и че сте в енергията, която е Бог. Това също води до приемане на факта, че Всички вие сте Едно и можете да видите, че всички души са взаимно свързани и изграждат цялото. Това ви учи, че осъждането е несправедливо и неразумно, защото вие не знаете обстоятелствата, които са довели душата да поеме определен път в живота. Всъщност, повечето от вас не знаят собственото си минало, освен може би с ретроспекция към предишен живот.

Животът е мистерия, докато достигнете по-високо измерение и придобиете по-голяма степен на съзнание. Някои неща все още са извън вашето разбиране, както сте сега, а ние понякога се затрудняваме в намирането на адекватни или достатъчно думи, за да ви предадем истината. Всичко обаче ще стане ясно скоро, тъй като вие, които ще се издигнете, ще имате това по-високо ниво на съзнанието, от което се нуждаете, за да го постигнете. Това всъщност е време вие да бъдете доведени в по-високите нива, а вашето издигане през следващите няколко години ще бъде смайващо в сравнение със сегашното. Накрая ще се присъедините към нас като равни, а ние ще ви приветстваме с добре дошли отново там, където в действителност принадлежите.

Ние бихме желали да продължите напред с енергиите, които се градят на очакването на една необикновена година на постижения, която ще остане във вашата забележителна история като един поразителен успех. Тази енергия ще определи колко бързо настъпва краят на дуалността, тъй като всички времеви линии са гъвкави. Въпреки това тези, които са водещи по отношение на най-важните въпроси, които преживявате, са добре развити и нищо няма да спре тяхното проявяване. Разкриването все още е най-важното нещо за значителното развитие, което отваря възможности за нас да се срещнем открито с вашите лидери. Те ни познават, тъй като ние сме били във връзка от дълго време, но ние наблюдавахме тяхното право да вземат решения от името на техния народ. Тъй като виждаме тях и това, което те правят, може да се приеме, че не са в най-добрия ви интерес, но ние трябва да позволим избора на свободната воля. Въпреки това, ние също отговаряме и на правните основания на хората, а мирът е много търсен, след дългогодишни непрестанни войни. Ние ви обещаваме, че всеки опит да се започне нова световна война, ще се провали и ще направим всичко по силите си, за да насърчим мирни взаимоотношения.

За нас, вашето третиране в ръцете на лидерите ви, моли за обяснение, защо толкова много енергия и ресурси се пилеят за непродуктивни дейности. Използвайки ги по правилния начин, вие лесно бихте живели сравнително луксозно, тъй като щеше да има повече от достатъчно. Всъщност вие ще преживеете истинността на това твърдение, тъй като ние ще преразпределим богатствата и ще гарантираме, че вашите ресурси са правилно използвани. Заедно с новите технологии, които ви бяха отказвани в продължение на много години, ще намерите живота за толкова задоволителен. Дори и тогава по никакъв начин не бихте достигнали крайното ниво, където животът става блажен, радостен и пълно щастие. Ще е нужно време, за да се достигне това, тъй като определено не всичко може да дойде изведнъж. Тъй като растете към великите Космически Същества, които е планирано да бъдете, нивата на издигането ще дойдат до вас.

Така че, приятели мои, дайте най-доброто от себе си да не бъдете разсейвани от проблемите, произтичащи от прочистването, което вече започна, или от последното издихание на онези, които са част от Илюминатите и се борят до самия край. Винаги помнете, че вашият успех е гарантира и всички вие, които искате да се издигнете, ще го направите. Също така не се притеснявайте, ако събитията не се окажат такива, каквито вярвате, че трябва да са, тъй като най-важният въпрос е Издигането. Ние ви напомняме, че то е уникално и най-малкото ще бъде съвършен опит.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и отблизо следя събитията, които се случват на Земята. Ние в действителност наблюдаваме вашите телевизионни програми, но нашият интерес действително се фокусира върху вашите световни новинарски служби. Ние разбираме игрите, които са играни и държавничеството, което върви с тях, но също знаем истинската цел зад тях. Ние не сме заблудени, ето защо преговорите с нас ще са позитивни и ще излязат с писмото, тъй като ние вземаме присърце вашите интереси. Нека получите всичко, което бихте желали за другите,Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Monday, December 19, 2011

19.12.2011


СаЛуСа – 19.12.2011г.

 


Моля ви, не позволявайте репортажите за инциденти, причинени от дейностите на тъмните сили, да ви разсейват от фокусирането върху годината 2012. Както откривате, те удрят предизвикетелно, за да отбележат отчаяната си последна съпротива, но с това няма да постигнат нищо. Сега, когато знаете как работят те, вие сте в състояние да предотвратите последиците, които обикновено предизвикват страх. Вече сте мъдри спрямо техния метод на работа и сте станали много по-внимателни и им отказвате резултатите, които те планират да създадат. Ние от Галактическата Федерация изпълняваме нашата роля в защитаването на онези от вас, които са под заплаха, а в някои случаи лично им се появихме, за да им дадем тази увереност. Бъдете сигурни, че ние познаваме всички Служители на Светлината и заедно с техните Водачи те са водени по пътя, по който има най-малка вероятност да доведе до конфронтация. Това не винаги може да бъде избегнато, но има случаи, когато тъмните сили са онези, които са потърпевши вместо вас. Публичността, която те получават, е добре дошла, тъй като разкрива характера на начина им на действие и помага на другите да ги разпознаят.

Не беше много отдавна, когато бяхте склонни да приемете каквото и да ви кажат тези във властта, а те използваха доверието ви, за да ви мамят, докато изпълняваха тайните си операции срещу вас. Почти ежедневно сега вие научавате за истината зад многото събития, които са били работа на тъмните сили, но са били скрити зад законосъобразни дейности. Истината е много по-дълбоко, отколкото вие наистина знаете, но през следващите месеци ще бъде разкрита, за да се запише правилно историята. Тя ще бъде представена по такъв начин, че никакви отричания няма да променят фактите, които поддържат равносметките, които ние ще ви дадем. Ние също се нуждаем от тях, за да обосновем действията, които са планирани, когато много хора от позициите на властта бъдат отстранени, защото са участвали в криминални действия срещу вас. На този етап наша грижа е да ги извадим съвсем законно и да не губим време преди те да бъдат заменени от онези, които са от Светлина.

През многото години ние сме събрали повече от остатъчно доказателства, за да покажем кои лица са нарушили техните обещания да работят за хората и вместо това са пропаднали под обещания да забогатеят бързо и за сметка на хората. Следователно ние можем до голяма степен да облекчим усилията и дългите и скучни проучвания, за които няма достатъчно време. Въпреки това, някои престъпления срещу вас са от такава важност, че няколко души ще се изправят пред съда, така че да се разкрият в пълна степен. Както можете да си представите, такива Същества са онези, които са от Илюминатите и които контролираха плановете за допринасяне за световното робство на Човешката Раса. Ясно е, че с Издигането, което е толкова близо до проявлението си, в крайна сметка те ще бъдат отстранени и ще прекарат времето си на подходящо ниво, където могат да разсъждават върху ефекта, който са оказали върху милиони Същества. Не всичко е изгубено, що се отнася до тях, но пътят им обратно към Светлината ще бъде дълъг и труден.

Служителите на Светлината по целия свят виждат плодовете на труда си да донасят Светлина на Земята. Хората се пробуждат с много по-бърза степен и със сигурност усещат новите вибрации, които обливат Земята ви. Това има ефект на изчистване на паяжините, които замрежваха погледа им. Сега истината започва да ехти навсякъде и се повдигат въпроси, на които вие, Служителите на Светлината можете да отговорите. Рано или късно целият въпрос за това, което годината 2012 ще ви донесе ще трябва да бъде обсъден, тъй като слуховете изобилстват въз основа на различните тълкувания на календара на Маите. Най-важният отговор се свързва с края на времето, което доста хора съвсем буквално възприемат, че означава края на света. Информирани хора, които напълно са проучили въпроса, правилно заключиха, че „краят” се отнася само да затварянето на цикъла на дуалността. Също така тези, които четат нашите послания, знаят, че това също означава официалното начало на Новата Епоха, правилно означена като Златната Епоха. Всяка душа е поканена да участва, но като избор на свободната воля никой друг няма да бъде третиран по различен начин. Всички имат възможността да се издигнат, но намерението трябва да е там, както и усилието да внесете Светлина в ежедневния си живот. Вие трябва да можете да „чувствате” отвътре дали сте един, който е дошъл в този живот, за да направи това и ще знаете, че това е илюзия, от която искате да се махнете.

Идващата година ще бъде година на повишена активност и ще бъде почти невъзможно за която и да е душа да премине през нея, без да осъзнава какво се случва. Ние със сигурност ще бъдем в челните редици на многото неща, които се случват и скоро се очаква да започне нашата презентация пред вас, която ще сложи началото на близките ни взаимоотношения. Вие сте готови да ни приемете, а с всичко от старата парадигма, която се руши около вас, ние знаем, че ще бъдем най-добре дошли. Тогава можем да помогнем да разчистите бъркотията и твърдо да ви изведем на пътя към Издигането. Щастливите времена са просто зад ъгъла, а вашето търпение, което е било поставяно на крайно изпитание, ще бъде силно възнаградено. Още малко, Скъпи мои, и дадените ви обещания ще се проявят във вашата реалност, а вие ще вкусите от успеха, за който сте работили еони от време.

Нищо не се случва случайно, а вашето освобождаване от тъмните сили беше планирано преди началото на цикъла на Дуалността. Имайте предвид, че времето, както го разбирате, съществува само на Земята и вашите животи в по-ниските вибрации следват линейното време. Всъщност, всичко е в Сега и ето защо вие можете да се връщате в който и да е период от миналото и да го преживеете отново. Така че, когато преглеждате животите си, те не само са реалистични, но и напълно реални в смисъл на звук, мирис и емоции, които можете да чувствате. Не може да има грешка, когато преповтаряте опитите си, а също можете да разберете защо те се случиха. В повечето случаи, те са резултат от карма, произлизаща от по-ранен живот и вие ще знаете дали сте научили уроците, които бяха предвидени.

Ако в живота в дуалността всичко звучи доста трудно и нерентабилно, помнете, че вие искахте този вид опит, за да подпомогнете растежа на вашата душа. Вие напуснахте измеренията от хармония и мирно съвместно съществуване, за да разширите съзнанието си, а сега този период свърши. Всички очакват вашето завръщане, но първо финалния етап на приключване на земните ви опити и приключването им по щастлив начин. Ние ще ви помогнем в прочистването и подготовката на всички за едно прекрасно и извисяващо завършване.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, а вие трябва да знаете, че ние имаме безгранична любов за всички вас.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Friday, December 16, 2011

16.12.2011


СаЛуСа – 16.12.2011г.

 


Вярата действително може да премества планини, ако достатъчен брой от вас се обединят, а тъй като напредвате през последната година до Издигането, тя ще става по-силна и ще е път отвъд вашите сегашни възможности. Да, Скъпи мои, пригответе се за голямо пътуване, но такова, което е силно мечтано и ще изпълни желанието ви да се издигнете. Ще има пълен микс от изненади, така че бъдете подготвени да преразгледате всички дълго пазени убеждения. Някой преживявания ще включат Земни промени и в зависимост от това къде живеете, ще се определи колко ще бъдете засегнати. Много вероятно е известните сеизмични райони да бъдат в центъра на такива дейности, но както знаете, последиците от това обикновено се усещат на известно разстояние от тях. Каквото и да се случи, ще бъдат взети предпазни мерки, за да сте защитени, но ваша отговорност е да гледате напред и също да бъдете подготвени.

На нивото на съзнанието настъпва разделение, тъй като тези, които са от Светлина постоянно увеличават вибрациите си, докато онези, които са държани в по-ниските вибрации често забравят за възможността, която се представя. Би било вярно да се каже, че ако те подсъзнателно се опитват да постигнат по-голямо разбиране на целта на живота, ще им бъде оказана помощ. Със сигурност ще има много съобщения, които ще изяснят какво се случва и нашата роля в това. Нашата намеса е необходима и ще даде отговорите на вашите неотложни проблеми, които трябва да бъдат решени. Ние ускоряваме последните движения, които предприемат нашите съюзници, за да ни представят идеалната възможност да продължим да настояваме с нашия план за разкриване на истината за нас.

Използвайте вашите идващи празници, за да си дадете заслужена почивка от ежедневните проблеми, които окупират мислите ви. Мислете позитивно и живейте в Светлината, която сте създали около себе си. Развеселете се и почувствайте радостта, която идва с осъзнаването, че след това, което изглежда като много труден опит, вие поглеждате през вратата, която се отваря към годината 2012. Там ще видите проблясваща Светлина, която показва пътя към завършването в цялата му слава, а вие ще сте на гребена на тази вълна. Всичко е подготвено и Галактическата Федерация е заела позициите си, за да приложи финалния етап на това, което до сега беше забележителна мисия. За нас с нашия разширен жизнен цикъл, ние следяхме вашия напредък хиляди години и споделяме вашето вълнение за това, което скоро ще ви бъде разкрито. Вие ще ни опознаете в истинска връзка като вашите Братя и Сестри от Светлина. За тази цел ние ще започнем да ви се показваме и ще се срещаме с онези, които ще изиграят основна роля с нас в близко бъдеще.

Тъмните сили продължават да досаждат, но тяхната сила е силно намалена, а без многобройните си подземни бази малко им трябва, за да паднат. Ние ще продължим да изваждаме онези, които представляват заплаха за Земята и нейните хора. Не след дълго те ще трябва да признаят, че подкрепят изгубена кауза, тъй като структурата и командването са тежко увредени. Бъдете сигурни, че ние сме добре запознати кой стои зад опитите да ни причинят проблеми, а те няма да забавят плана ни, който скоро ще се прояви в живота ви. Сега времето е толкова кратко, ние ще гледаме да започнем изцяло нашата мисия в рамките на следващия месец, тъй като сме призовани да започнем възможно най-скоро. Бъдете сигурни, че това ще се изпълни веднъж след като битовете и парчетата са подредени на местата им.

Нищо, което сте преживяли досега не може да се сравни с идващия период. Вие навлизате в нова ера, където много от усилията на живота вече няма да бъдат предприемани от Хората. Онези, които могат да бъдат изпълнявани автоматично, ще бъдат зададени на роботи или на компютърни програми. Само специалните нужди ще бъдат предприемани от Хората и дори тогава те ще бъдат подпомагани от Автоматики. Вашата роля е да контролирате функциите, гарантирайки, че целите са изпълнени в зададения график. По-големите проекти ще бъдат наблюдавани от нашите кораби, а някои от вас ще идват на борда за тази цел. Времето ви най-накрая ще бъде заето от творческа работа, а не от старите начини за ангажиране на себе си и ще бъде по-продуктивно. Да работите за доброто на всички хора ще стане нещо обичайно, тъй като те осъзнават, че Единството, което ги обединява, зависи от споделянето на Любов и Светлина.

Това чувство на желание за обединение ще става по-силно с времето и вече има доказателство за това, тъй като вие действате като един глас, за да преодолеете отричането на вашите права. Устремът ще продължи да расте и няма начин някой да може да го спре да постигне целите си. Всичко това е част от естествените промени в резултат на силните енергии, които обграждат вашата Земя. Никой от вас не може да избегне някоя реакция към тях, а Служителите на Светлината нормално ще ги приемат в съществото си без никакви проблеми. Обаче на онези, които все още трябва да се пробуждат, им е все по-некомфортно поради тях, а това е вероятно да доведе до объркване.

Всичко е енергия, защото това е в крайна сметка това, за което става въпрос, а то помага да се разбере какво се случва сега, ако гледате на него по този начин. Колкото са по-високи вибрациите ви, толкова повече ставате енергийно Същество и губите онова тежко чувство, което съществува с по-ниските вибрации. Това също позволява по-голяма свобода на движение през вашите творчески мисловни сили. Например вие можете да промените външния вид на тялото си по ваше желание и да се появявате на всеки, точно както желаете. Това може да бъде полезно, когато искате да се покажете по такъв начин, че да можете да бъдете разпознати. Трябва да имате предвид, че сте били в различни образи през стотиците си животи. Както споменахме наскоро, най-накрая няма да имате нужда от форма, както я разбирате, защото ще бъдете Същество от Светлина.

Колкото повече разбирате за съществуването в по-висшите царства, толкова повече ще осъзнаете, че вашия опит на Майка Гайя е доста отдалечен от там, откъдето дойдохте. Обаче, това се доказа като най-полезен опит, а вие знаехте, че това ще ви даде най-чудесна възможност да напреднете в духовната си еволюция, по-бързо, отколкото в противен случай бихте го постигнали. Всички вие се изправихте пред предизвикателството на дуалността, а сега така да се каже е време да се изкачите нагоре и да си починете. Вашите опити сега са, за да бъдат повече в съответствие с изразените ви желания, а вие избирате какви да бъдат те.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен, че сме толкова близо до Разкриването, тъй като то ще позволи да бъде разкрита толкова много информация за нас. Бог да Благослови Всички Вас.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com