We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Saturday, January 14, 2012

13.1.12

СаЛуСа – 13.1.2012г.


Имате поговорка, която гласи „ няма глупак като стария глупак”, а тя може да бъде приложена за Илюминатите, защото те са от по-старите поколения. Те са отишли по-далеч от периода от време, даден им, за да се оттеглят и да позволят на Човечеството шанса да претендира за това, което му се полага и ви е било отказвано в продължение на хиляди години. Духовната Йерархия им предложи начин, който би гарантирал тяхната безопасност, така че те да могат да бъдат държани в сигурна обстановка, докато бъдат призовани да отговарят за престъпленията си срещу вас. Ние просто искаме те да са извън играта, така че пътят към Издигането да може да бъде отворен и правейки това, знайте, че ще вървите напред без намеса. Тактиките на отлагане няма да ги доведат до никъде, тъй като Божествената дата за скок напред наближава, което ще ни упълномощи да използваме методите, които ние искаме, за да управляваме в тъмните сили. Техните поддръжници носят малко енергия, но са разпространени на длъж и шир, а това е основното неудобство. Те също са разочаровани от отговорностите си, тъй като златното яйце няма да бъде намерено в гнездото им и ще открият, че получават малка награда за това, което са направили за тях.

Нашият подход и този на съюзниците ни почти лиши от плът структурата на властта, която обединяваше тъмните сили. Те срещат повече опозиция, тъй като хората бързо се пробуждат за това как са били лъгани и подмамени да вярват, че стъпките, предприети от тяхно име, са били в тяхна полза. Всъщност тъмните сили никога не са работили за никого, а само за себе си, за да постигнат целта си за световно господство. Те причиниха разрушението на две велики цивилизации и бяха толкова близо да добавят и вашата в списъка. Сега е твърде късно за тях да променят плановете си, освен това нашето присъствие ограничи действията им, за да гарантира техния провал. Така че, Скъпи мои, каквото и да чуете или прочетете за неясни заплахи от тях, осъзнайте, че на тях им е било отнето толкова много. Ревът им може да е страшен, но в действителност те са по-скоро като беззъб тигър.

Имаме решенията на световните проблеми, но не може да ги възложим на вас, а ще бъдем едва доловими и ще подхвърляме идеи, така че вие да можете да ги откриете сами. В действителност, някои са известни и открито са дискутирани, но се изисква много убеждаване, за да продължите напред. Хората имат естествена склонност да се държат за това, което имат и се изисква време, за да бъдат убедени в качествата на нещо различно. Например предимствата от НЕСАРА са известни от много години, но беше необходима дълга кампания, за да я постави пред онези, които биха могли да имат достатъчно влияние, за да я превърнат в реалност. Ясно е, че опрощаването на дълговете е единственото решение, за да се измъкнете от дупката, в която са паднали много държави и нямат реален шанс да се измъкнат чрез погасяване на заемите си. Кой ще бъде достатъчно смел да излезе напред с това предложение, огледайте се и ще откриете, че един кандидат за президент го спомена. Очевидно ще има голяма опозиция от страна на тези с пряк интерес за запазване на статуквото и ръце върху богатството си. Ще откриете, че веднъж след като има нови правителства и старата гвардия повече не може да поеме никаква власт, ще започнат да се появяват много ползи. Естествено има приоритети, но дори и така, няма да има ненужно забавяне веднъж след като може да кажете” брегът е чист”.

Трябва да запазим плановете си в тайна, дори и ако намеренията ни са известни като по този начин очакваме да напреднем по-бързо. Ние действително се движим в крак с времето и поради това, че сме много гъвкави общо казано, най-добре е да не се ангажираме с точни дати. Въпреки това, ще дойде време тъмните сили да са извън пътя, когато ще бъдем по-учтиви, тъй като ние бихме искали да ви държим в течение и да ви включим в нашите дейности. Преди всичко това е вашата Земя, вашия цикъл на дуалността и вашето Издигане и ние искаме вие да бъдете много по-включени точно към края на времето. Някои въпроси са свързани с висока технология и сега са твърде напреднали за вас, за да имате участие, така че ще има изключения. В бъдещето много от вас ще се присъединят към Галактическата Федерация в работата си, така че важното е само, че вие започвате да участвате с нас. Бихме могли да продължим като кажем, че точно за това сте тук днес и сте били подготвени за такава работа. Тъмните сили може да са били много умни или ако трябва да кажем хитри, за да ви лъжат толкова време, но като Същества от Светлина вие ни най-малко няма да бъдете повлияни повече от техните действия. Както при всяка душа, вие се оставяте отворени към по-ниските вибрации, когато се фокусирате твърде много върху техните натоварени със страх дейности, така че да, бъдете наясно какво се случва, но бързо продължете и ги оставете в миналото.

Времената, в които сте, са толкова летливи и все пак, когато се отдалечите, те могат да бъдат толкова интересни. Те ви показват какво се случва, когато изгубиш пътя си и забравиш, че си от Светлина. Въпреки че ви беше известно, че бихте паднали в ниските вибрации, степента, в която бихте се отрязали от истинската си същност, бе неизвестна. Това се отнасяше до всеки отделен човек и определено някои биха паднали по-далеч от други. Това, което е удивително, е вашия напредък, откакто Същества от Светлина бяха изпратени на Земята, за да помогнат да се издигнете отново. Само за два века вие успяхте да създадете чудесна мрежа от Светлина около Земята, а нейното присъствие помогна да се трансмутира много от мрака, който съществуваше. Това отново е имало ефекта на намаляне на силата на тъмните енергии и помогна за освобождаването на хората от хватката им. Беше голямо усилие и успех, който се дължи на смелото ви намерение да установите Светлината още веднъж на Земята.

От тук, където сме ние над вас и гледаме надолу към вашата красива Земя, натъжени сме да видим степента на щетите, които са нанесени. Майката Земя някога беше Райската градина и една от най-красивите планети във Вселената. С ваша помощ ние можем да поправим всички щети и да оправим всичко, така че тя да е възстановена до това, каквато беше в самото начало. Оттам ще отидем по-далеч и ще добавим каквото резонира с вас, за да я направим чудна планета, това ще бъде перлата в короната на Бог. Вярвайте ни, Скъпи мои, вие ще сте без поставени над вас ограничения и колко щастливи и радостни ще бъдем всички ние.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се наслаждавам на този период, който ви издигна до нови висоти, защото можете да усетите колко сте близо до Издигането. Упоритата работа, която сте извършили, сега ще се отплати, тъй като пътят ви към успеха се отваря, а приготовленията ви са доведени до завършване с Божията благословия.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
 

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com