We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Tuesday, January 17, 2012

16.1.12СаЛуСа – 16.1.2012г.

Събитията продължават с неизбежния си завършек и наближават времето, когато вие ще получите няколко точни индикации какво предстои. Тъмните сили са държани под око и вие ще сте забелязали, че те вече не са в състояние да диктуват какво се случва по света. Техните институции се разпадат заедно с тяхната способност да командват какво да се случва на различните пазари. Тяхната лакомия и алчност ги поведе надолу по пътя към разрухата и няма да им бъде позволено да възстановят империята си. Вие следователно все още сте в периода на трансформация, а нашите съюзници постепенно завършват необходимите ходове, за да позволят започването на промените.

Както винаги, Светлината продължава да нараства и помага на онези души, които едва сега започват да се пробуждат. Изисква се много от някои от тях, за да преминат от убеждения, които са имали цял живот, към нови, които са толкова различни, че е объркващо да мислят за това. Част от проблема е, че тези нагласи са поддържали по-скоро погрешни вярвания, отколкото признаване на истината. Знаете, че ние сме следили напредъка на човечеството в продължение на хиляди години, а доказателството за нашия контакт с вас все още съществува. И все пак вие сте подвеждани да вярвате, че то не съществува и че Космосът се претърсва за доказателство за нашето съществуване. За щастие, толкова много от вас сега видяха корабите ни във вашето небе и имат интелигентността да осъзнаят, че по-голямата част от това са превозни средства, които ние използваме. Имате известен брой доказателства от първа ръка за контакт, където кораби са се приземявали на Земята и доказателство за срещи с вашите Правителства. Информационното затъмнение е, за да се предотвратят въпроси и да избегне неудобството, произтичащо от необходимостта да се признае, че ние често предлагахме да донесем мир на Земята, а той беше отказан.

Въпреки това, ние тласкаме напред с разкриването, докато можем официално да бъдем признати и приети, ние не можем да извършим масови кацания, но ще вземем участие с надлези. Това, което трябва да разберете, е, че ние не можем да се появим, за да ви се натрапим, а контактът трябва да бъде в отговор на вашия апел и разрешение, преди да можем да го направим. Ако игнорирахме това условие, ние бихме ви повлияли излишно, тъй като вие трябва да създавате пътуването на собствените си души. Очевидно е, че когото можем да ви срещнем открито, все още ще има хора, които биха предпочели ние да не сме пристигали, но на нас ни е разрешено да реагираме, когато това е в полза на мнозинството. Приоритетът е да се справим с недостига и необходимостта бързо да ви подготвим за преместването ви в бъдещето, чрез предоставяне на всички онези предимства чрез нови открития, които досега са били скрити от вас.

Задачите пред нас са доста забележителни, но ние отново ще потвърдим, че нямаме никакви проблеми в правенето на новите технологии бързо достъпни за вас. Нашите съюзници се движат с повишено внимание преди излизането, тъй като времето трябва да е точно, а ние не искаме да ги видим в беда. Веднъж след като те започнат, това ще извести серия от събития, които ще ви издигнат, а вие без съмнение ще знаете, че е започнала Новата Епоха. Има определени цели, които трябва да бъдат постигнати преди Издигането, а нашето участие ще гарантира, че са постигнати. Никоя задача не е твърде голяма за нас, тъй като имаме милиони кораби, които можем да призовем в най-кратък срок. Всъщност плановете на нашата мисия често са актуализирани, така че да сме винаги готови за упълномощаването да започнем. Това разрешение няма да бъде отлагано много дълго и е толкова близко, че ние сме доста развълнувани от тази перспектива.

Издигането изисква все пак вие да продължавате да се подготвяте, без да се отпускате. Тъй като нивото на вибрациите се повишава, вие трябва да ги интегрирате в себе си и достатъчно сигурни, вие ще започнете да забелязвате колко много силни ви прави това. За разлика от преди много години, когато напредъкът беше бавен и едва забележим. Сега вие би трябвало да откривате, че сте много по-наясно и в състояние да поддържате високо ниво на спокойствие във всички ситуации, дори и когато сте в центъра на ниски вибрационни енергии. Това изгражда критична маса, която към края на годината ще помогне за даване на мощност на вашето преминаване през звездната врата. До тогава, само онези, които успешно са се подготвили, ще продължат напред и ще се издигнат. Ако ви харесва идеята за издигането и вашето намерение е това, то тогава е почти сигурно, че ще го постигнете. Действително се изисква усилие и прилагане, но определено не е толкова трудно, колкото някои от вас си представят.

Със сигурност няма нужда да се тревожите от никакви опити на тъмните сили да провалят очакванията ви, тъй като тази година напредва и тъй като те няма да имат участие в това, което се случва, а вмешателство няма да бъде толерирано от нас. Времето им почти изтече и те са напълно наясно с предстоящото им отстраняване от власт. Ние призовахме съюзниците си да оказват тласък напред, тъй като въпросите по целия свят изглеждат така променливи и биха се възползвали от промените, които са предстоящи. Веднъж, след като точните хора са на кормилото, ние всички можем да продължим с отговорностите си един към друг. Имайте предвид, че преди да дойдете в този живот знаехте, че ще бъдете част от процеса на Издигането и много от вас биха имали да извършат специална работа. Това показва колко добре е бил направен Божия план, за да гарантира завършване в дадената времева скала. Всичко беше планирано прецизно от самото начало, а това означава, че тъмните сили бяха обречени на провал. Това знание трябва да даде кураж на всеки, който е имал съмнения.

Майката Земя беше сравнително спокойна, като се има предвид, че тя е във вихъра на собственото си прочистване. Обаче, все пак внимавайте, тъй като някои физически промени ще трябва да се случат преди да се затвори този цикъл. Следвайте вътрешния си подтик, тъй като всички вие сте интуитивни, но много малко истински забелязват това, което ви се дава от него. Не го обърквайте с вашата реакция на страх, тъй като това ще ви доведе до паника във време, когато сте добре посъветвани да запазвате спокойствие. Всъщност, настъпващият период трябва да ви донесе радост, тъй като ще знаете със сигурност, че се разиграват последните преживявания. Носете в мислите си идващия период и чудесния финал, който ще изпълни всичките обещания, направени за вас, такива, които са издигащи и носят мир и хармония в пълна степен.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и получавам мислите ви, които са насочени към мен. Благодаря ви за добрината и любящите енергии, които са изпратени към членовете на Галактическата Федерация. Радост за сърцата ни е, че вие не само признавате нашето присъствие, но и сме доволни да си припомняте за нас в мислите си. Колкото повече се свържем заедно, толкова повече се обединяваме в Любов и Светлина.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
 http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com