We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, January 18, 2012

18.1.2012СаЛуСа – 18.1.2012г.

Вярвайте на нас и на Бог, че събитията ще се изпълнят, както е обещано и не се тревожете за времето, тъй като това ще се случи по начин, който е напълно точен за желания резултат. Също така, бъдете сигурни, че крайните времена ще преминат, както е планирано, и тази отговорност е наша и всичко е напълно готово. Няма нужда да се притеснявате за индивидуалната си роля и какво ще ви се случи, тъй като всеки от вас ще преживее точно това, което е планирал. Някои от вас са избрали да напуснат Земята рано, а други ще видят до края последната година. И в двата случая това е бил вашият избор, а в края на краищата всички ще напуснат старата Земя, която в момента познавате.

За да преодолеете всякакви неравни участъци от пътя, просто поддържайте ума и фокуса си върху Издигането, тъй като годината напредва и по-високите вибрации са доминиращ мир, който ще слезе на Земята. Вече има забележителни промени в нивата на масовото съзнание, които могат да бъдат регистрирани от нас, и повече души от всякога са издигани. Пробуждането се ускорява и ще докосне всички души преди последните дни от цикъла. Дали всички ще отговорят е техен избор, но ничия душа няма да напусне тази Земя, без да е разбрала възможността да се издигне. Определено, това няма да допадне на всеки, тъй като някои души биха се чувствали не на мястото си в по-висшите измерения.

Междувременно Служителите на Светлината продължават с индивидуалните си задачи, създавайки необходимите основи за разгръщането на събитията. Като човек, който е наясно, най-добрия ви принос е да споделите вашата Светлина с всички останали и да направите това напълно свободно. Умствено разпространявайте Светлината си на длъж и шир и ако искате да давате изцеление, обрисувайте с окото на въображението си онези райони на Земята, където от него има най-голяма нужда. Близкият Изток продължава да поражда загриженост, тъй като негативните енергии са дълбоко вкоренени като резултат от вековни войни. Нашата инструкция е да се гарантира, че проблемите не ескалират или не допринасят за война и ние ще предотвратим избухване на такава. Тъмните сили естествено биха искали да се възползват от всяка такава ситуация, но без Галактическата Федерация. Ние знаем плановете им и следователно можем да контролираме това, което се случва и вече сме им показали какво можем да направим.

Заслужава си да се спомене, че нашите Кораби - Майки са това, което вие бихте нарекли въздушни градове и са способни да останат позиционирани над вашата Земя за изключително дълги периоди. Те съдържат абсолютно всичко, което е необходимо за нормално съществуване, а това е радостно и удовлетворяващо съществуване. Ние имаме бази на Земята и също нашите съюзници, които са от Вътрешната Земя и в крайна сметка ще излязат на повърхността, за да се срещнат с вас отново. Също така има бази на морското дъно, някои, от които са работили в продължение на хиляди години. Те ни позволиха голямо уединение и неприкосновеност, далеч от любопитни очи, тъй като са разположени извън обсега на вашите подводници и роботизирани търсачи. Някои бази са изключително големи и самоиздържащи се и могат да приютят стотици персонал.

Някои от нашите бази се намират дълбоко в Планините и са на доста сигурно място от вашето сондиране. Входовете са невидими и това пази от любопитните. Те бяха по-активни в миналите времена, когато ние се срещахме и помагахме на местните жители, а такива срещи са записани от тях. Така че, виждате, Скъпи мои, че докато има хора, които настояват за разкриване, някой, който възнамерява да открие доказателство за нашите посещения на Земята, не би имал затруднения да го направи. За съжаление, тъй като доказателство е било открито, то е било широко игнорирано или прикрито, защото не се вписва във възприетата версия за вашето минало. Всичко това в края на краищата ще се промени, а истината ще ви бъде дадена, подкрепена с достатъчно доказателства. В миналите времена онези, които заявиха истината, бяха преследвани или отлъчвани и често докарвани до смърт заради техните убеждения.

Можете ли да започнете да виждате колко фалшива е била вашата реалност и как е била създадена, за да ви накара да игнорирате вашия суверенитет и да ви направи напълно зависими от онези, които са ви поробили. Животът би могъл да бъде толкова различен, ако не бе пропаднал от благодатта на времената на Атлантис, когато той действително се радваше на времена на голяма духовност и разбиране. Почти всички вие сте имали животи в точно този период и вие все още носите спомени от него дълбоко в подсъзнанието си. Вие дори идвате от още по-далечни цивилизации, които са само имена в древната история. Помнете, че вие просто завършвате Слънчев Цикъл от приблизително 26 500 години и сте били в и извън него много пъти, избирайки къде и кога да продължите опита си. Ние бихме могли да ви отведем още по-далече назад, когато някои от вас живееха на други планети, просто, за да покажем, че вие сте много стари души.

Този конкретен живот, в който се намирате, е кулминацията на много предишни животи и е доста уникален и е толкова важен за вашата еволюция. Не е чудно, че толкова много души искаха да преминат през този цикъл, тъй като той предложи голяма стъпка напред и възможност да се напусне цикъла на прераждането. Това беше дълго и най-вече досадно пътуване, но като всички преживявания с лекота е оставяно зад вас веднъж, след като приключи. Един от вашите най-големи активи е вашата сила да преодолявате най-жестоките трудности и неуспехи. Тези преживявания ще ви отведат напред и ще ви служат добре, когато се сблъскате с подобни предизвикателства. Вашите услуги ще бъдат искани от онези, които все още ще трябва да преживяват това, които вие сте преживели.

Животът напред ще бъде чудесно удовлетворяващ и много възнаграждаващ. Вашата упорита работа и отдаденост на духовното ви израстване ще осигури извисяването ви в по-висшите измерения. Това е вашият истински дом и е толкова хубав колкото могат да бъдат някои ваши преживявания на Земята, те не ще се сравнят с абсолютното щастие и блаженство, което ще изпитате. Истинската свобода не е наистина нещо, на което вече не сте се насладили, но когато заемете мястото си като Галактическо Същество, всичко ще се разгърне пред вас. Думите не могат да изразят колко чудесно ще се почувствате и красотата и любовта, които ще ви заобикалят. Всичко е в хармония и баланс за разлика от вашия опит в дуалността.

Аз съм СалуСа от Сириус и знам, че ще бъдете зарадвани и свръх смаяни от Корабите – Майки и от чудесата на нашите много напреднали технологии. Вие може да посетите някой от тях или дори да се радвате на посещение в някой от Градовете на Светлината, които се готвят да се появят на Земята. Те също са примери на това, което може да се направи чрез използване на нашите технологии за доброто на всички. Така че не се отчайвайте и продължавайте да гледате откъм светлата страна на нещата, вашият ден скоро ще дойде, когато всички ще живеем в мир и свобода.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
 http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com