We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, January 20, 2012

20.1.2012СаЛуСа – 20.1.2012г.

Думите, че 2012 е важна година, се разпространяват, но за съжаление, поради това, че календарът на Маите свършва на 21 декември, от някои хора това се възприема като край на света. Това разбира се естествено предизвиква страх сред вас, но с покритието на Интернет ние чувстваме, че скоро ще се разбере, че „край” е само началото на нов цикъл. Това със сигурност е събитие, което ще продължи да привлича много внимание, но ще бъде ясно обяснено, когато ние имаме открит контакт с вас. Междувременно Служителите на Светлината могат да обяснят процеса на Издигането на онези, които са били дезинформирани или не са разбрали значимостта му. Както можете да си представите, тъй като събитията се материализират и се вижда, че медиите са освободени от цензурата и контрола, свободата на словото ще се върне и ще бъде докладвана правдиво от медиите.

Изненадващо, темата за НЛО, макар и широко дискутирана и подкрепена от много доказателства, все още не е приета от много хора. Разкриването ще сложи край на всички съмнения и ще направи контакта ни с вас почти чиста формалност. Ние дадохме всичко от себе си, за да създадем правилния образ на Галактическата Федерация, без да пресираме твърде силно и вярваме, че в действителност той е изключително успешен. Каквото и да е направено, за да се докаже съществуването на НЛО и интелигентност отвъд, винаги ще има някои хора, които няма да са склонни да го приемат. Въпреки това, когато нашето съществуване сред вас бъде възприето за нормално, съмняваме се, че много хора все още ще носят недоверие.

Много неща се случват точно сега и ние чакаме да се изиграе Европейската финансова криза, преди да можем да приложим новата система, която до голяма степен е широко приета от повечето държави. Нашето присъствие ще увери, че съюзниците ни получават подкрепата, от която ще се нуждаят, за да извършат включените промени. Същевременно тъмните сили са изтикани в ъгъла, което ще ни даде възможност най-сетне да изискаме да платят за действията си. Премахването на Илюминатите ще бъде монументално постижение и ще отнеме способността им да предизвикват по-нататъшни проблеми, а това е високо в списъка ни. Ние само можем да добавим, че се изисква търпение навсякъде, тъй като някои от задачите са много деликатни и фино балансирани. Както винаги поддържайте вниманието си върху желания резултат и не позволявайте фокусът ви да се колебае.

Вече наближавате края на месеца и много от вас ще осъзнаят, че времето все още се ускорява. За вас това е странно преживяване и означава, че ще се почувствате сякаш няма достатъчно време, за да свършите цялата си работа. Също ще има да се справяте и със странни симптоми, които произтичат от телесните ви промени, включително емоционални покачвания и спадове. Те обаче трябва да бъдат краткотрайни особено за онези от вас, които вече са наясно какво да очакват. Умората вероятно ще хване много от вас, а достатъчна почивка е много важна, за да функционирате нормално. Също може да сте забелязали как вкуса ви към различните неща също се е променил и ако размислите за причината, може да откриете, че сте привлечени от храна, музика, литература и т.н., които удовлетворяват по-високите ви вибрации. Когато те са по-ниски, това не е от значение, но сега вие търсите всичко, което е по-съвършено и чисто.

Всички преживявания ще хранят желанието ви да напреднете и вие ще сте по-отговорни какви могат да бъдат те, а също ще ги контролирате повече. Имаше време, когато вие имахте малко цели в живота си и просто се носехте по течението с неопределена посока. Сега вие сте поели отговорността и имате различни представи къде искате да отидете и как да стигнете до там. Ние и вашите Водачи ще ви придружаваме и ако се нуждаете от нея, помощта никога не е далеч. Вие обаче не можете да имате всичко, което искате, то трябва да се впише в жизнения ви план, който има приоритет. Трябва интуитивно да знаете как напредва живота ви, както и дали изпитвате удовлетворение. Просто имайте предвид, че понякога вие ще сте избрали да преминете през травматични преживявания, а те са също толкова важни, както всички други.

Дори ако сте преживели живот, който е планиран да ви даде богатство и целия комфорт, който може да предостави, той все пак ще носи уроци за вашата еволюция. Понякога богатството може да бъде тежест и тежка отговорност и дори да създаде лакомия и егоизъм. То също носи власт, а тя е била използвана успешно от тъмните Сили, за да контролира хората да изпълняват заповедите им, а също и да финансират тайните им операции. Това богатство е проследено и тъй като повечето от него беше нечестно придобито, ще бъде върнато на хората. Не след дълго вие ще узнаете за промени, които ще се извършат в тази връзка. Същото ще бъде там, където държавното богатство ще бъде отнето от държавите и върнато на законните си собственици. Ще откриете, че веднъж след като тези операции са завършени, ще има повече от достатъчно, за да преуспее всеки. Това ще бъде една стъпка по-далеч по пътя към равенство, както и споделяне на богатството, така че да е от полза на всички.

Тази година ще преминава бързо и ще ви придвижи доста бързо, така че да се издигнете до онова ниво, което вече би трябвало да сте достигнали, ако не беше съзнателното вмешателство на Илюминатите. След това ще напреднете толкова бързо до дори по-високи нива, които ще ви видят да се установявате в петото измерение. Промените ще са най-желани и ще ви подготвят да бъдете Галактическото Същество, което е ваша съдба. Разликата между това, което сте сега и новото Същество, което ще бъдете, ще е фантастична. Сега ви е трудно да си представите какво е да имаш по-високо ниво на съзнание. Дори сега вие сте малко по-наясно, отколкото бяхте само преди 20 години или по-рано. Много от вас могат да гарантират за такива промени, а те ще продължат, подпомогнати от по-мощните енергии, които са излъчвани към Земята.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и Скъпи мои, трябва да кажа, че независимо от това какво може да мислите, промените са предизвикани, спуснато е много за вас и за нивата на Светлина, които прожектирате около вас. Това също се дължи на мощното ви намерение да претендирате за правата си и да гарантирате, че онези, които ви представляват, са честни и работят за интересите и благополучието ви. Не беше ли посочено, че ние предпочетохме вие да сте тези, които са постигнали целите, водещи ви към Издигането. Това не означава, че нашата любяща помощ би ви била отказана, ние винаги сме в готовност да помогнем, когато е необходимо и сме неразделна част от работата, която трябва да се свърши.

Ние сме Едно в службата ни към вас и Бог и нашата Любов винаги е с вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
 http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com