We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, January 23, 2012

23.1.2012СаЛуСа – 23.1.2012г.

 Според нашите наблюдения вие се справяте така добре в носенето на Светлина на Земята, че тя продължава да нараства експоненциално и бързо ви води към Издигането. Така че вие разбира се сте изправени пред велика победа над Тъмните сили и никога не е имало съмнение за това, а имате и силна воля и намерение да го направите. В края на краищата, като Служители на Светлината това беше причината вие да дойдете на Земята в такова важно време, напълно осъзнавайки каква беше задачата ви и вярвате в способността си да я извършите. Както можете да видите, има две основни мисловни школи, които хората следват, едната предполага, че животът ще продължи както обикновено и някак си ще преминете през настоящите проблеми, а другата вижда огромна промяна и възстановяването на човешките права. И двете до голяма степен ще продължат да следват собствения си път, а това ще определи на кое ще стъпят, когато приключи този цикъл. Остава фактът, че всички вие създавате собствената си реалност, използвайки свободната си воля като дадено от Бог право да определяте собственото си бъдеще.


Онези, които се събудиха, естествено ще искат да съобщят на света истината, която са открили, а ние насърчаваме разпространяване на такава информация. Обаче тя не бива да бъде налагана над никого, тъй като в края на краищата на тях трябва да им се позволи да вземат собственото си решение, без да чувстват, че са под нечии натиск да приемат. Тези от Светлина оценяват, че всяка душа следва собствените си повели и че няма непременно две на точно същия етап в еволюцията си. Следователно далеч по-добре е истината да бъде намерена чрез личен опит, който създава трайно впечатление. С всички средства засявайте семената на истината и един ден те ще пораснат и ще се превърнат в цветята на разбирането.


Естествено за кратко време ще дойде лавина от информация и съвети относно Издигането, а за тези, които са отворени за истината това ще даде възможност да предприемат квантов скок напред. Това е въпрос на това дали хората са готови да видят отвъд съществуващите им представи и да станат част от новата парадигма. Ако не, няма проблем, те ще имат възможност да останат на собствения си път и да продължат да преживяват в по-ниските измерения. Не може да бъде по-хубаво от това, което ви позволява ваш избор и отношението към всички ще бъде еднакво с любяща грижа и даване на всяка възможна помощ. Никой не е оставен без помощ, а тя винаги е там в готовност да бъде оказана при най-малката индикация, че е поискана.


Разнообразни желани промени се придвижват заедно и ние можем да видим, че може да има бърза серия от разкрития, които ще ви отведат напред много бързо. Ще бъде сензация за много хора и ще предизвика шок за онези, които не са подготвени, но чрез нашите съюзници ние ще гарантираме, че необходимостта за тях е разбрана. Веднъж след като са обявени предимствата ще дойде много помощ и желание от страна на много хора да играят активна роля в това. Ще има възможности да се вземе участие и ние със сигурност ще се нуждаем от помощта на всички вас, които сте готови да работите с нас. Работата в екипи ще се изисква, за да предаде същността на промените и как те могат да бъдат осъществени с най-малко неудобство. Бъдете сигурни, че ние познаваме всички вас и какви са вашите лични таланти и това, за което сте дошли в този живот.


Виждаме велика Любов и Светлина да се разширява по Земята, а тя носи енергията, която ще издигне много хора от тъмнината. В най-бедните страни по света много изгубиха надежда, тъй като виждат, че състоянието им е до голяма степен игнорирано. Те се нуждаят от храна и задоволяване на основните им нужди, просто, за да могат да оцелеят в суровите условия, в които съществуват. Да се говори за Издигане едва ли има някакво значение за тях, а вярата им в Бог и човечеството е на ниско ниво. Има хора и организации, които се грижат, но задачата е толкова голяма, че изисква обединение на онези държави, които са богати и могат да си позволят да действат. Човечеството не може да продължи в бъдещето и да позволи да съществуват такива условия, а трябва да приеме истината, че Всички Са Едно. Като казваме това, ние познаваме много от вас, които са много милостиви и силно желаят тази помощ да се даде на най-бедните хора по света.


Ще ви е приятно да научите, че средството за преодоляването на глада и отчаянието е вече готово да бъде пуснато в употреба, но за момента това не може да се направи без разрешение от стана на онези, които са на власт. Също така има кармични причини, които спират пряката намеса, но ние ще се занимаем с цялата ситуация веднъж, след като сме официално признати. Знаем, че понякога сте озадачени от тези проблеми в оказването на помощ, но моля имайте предвид, че ние не можем да предприемем действия, които биха отказали всякакъв ангажимент на душите спрямо жизнения им план. В края на краищата всичко ще проработи добре, но за момента може да се каже, че ръцете ни са частично вързани. Разбира се има Божествена дата, след която ние ще продължим напред, независимо от всяка друга ситуация. Готови сме за всички възможности, които са планирани за всички вероятни сценарии.


Би трябвало да ви изглежда доста учудващо, че Вселената чака цивилизацията на вашата малка Земя да завърши цикъл на дуалността, така че да могат да се издигнат. Ето колко изключително важен е вашият напредък за бъдещето на друг живот, който като вас е на път обратно към Източника. Вдишването на Бог привлича всичко обратно, но това е само първия етап от много, много цикли, които накрая ще завършат вашето „прибиране у дома”. Същевременно придържайте се към задачата си да разглеждате този живот като някой, който може да премине към Издигането. Живейте съгласно най-доброто си разбиране за това какво е да бъдеш Издигнато същество. Това ще ви види носещи се през оставащите дни и месеци и бъдете сигурни в успеха. В действителност нищо друго няма значение и ще бъде много удовлетворяващо преживяване, което ще приключи с радостен и щастлив завършек.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам привилегирован да съм един от онези, назначени от Галактическата Федерация да работят директно с вас. Перспективата да сте сред тези, които ще бъдат първите, които ще контактуват с вас, е доста вълнуваща. Дори на този, който е имал толкова много преживявания и приключения във Вселената, именно степента на това, което се случва и Издигането едновременно на дух и тяло е толкова уникален случай. Можете да бъдете спокойни за това какво ще бъде, тъй като всяко издигане в по-висшите царства е нещо, което се желае и очаква. Ние ще бъдем там с вас и Любов и Светлина ще ви обграждат във вашето пътуване.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com