We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, January 27, 2012

27.1.2012


СаЛуСа – 27.1.2012г.

 Ако, както казвате, държите ухото си до земята, ще разберете, че въпросите се отправят към звучна победа за Светлината. Има толкова силен устрем към нея, че той ще стане необуздан и означава, че положителните признаци за това ще са там, за да ги видят всички. Вие единствено разбирате за малка част от развитията, които се случват, а тъмните сили естествено биха предпочели вие да бяхте държани в мрака. Въпреки това, смели души продължават да пристъпват напред с известен риск за себе си и са подготвени да ви информират за скритите действия на Илюминатите. Те всъщност помагат да се достигне истината по такъв начин, че тя да не смае веднага хората. Това ще създаде точните обстоятелства, така че, когато медиите могат изцяло да докладват новините, няма да причинят твърде много шок, което в противен случай със сигурност би се получило. Например можете да видите как истината за 11/9 бавно беше разкрита, а сега дойде време, когато малко хора не биха се сблъскали с нея. Истината е готова да излезе напълно и вече не е под въпрос, тъй като е подкрепена от стотици експерти, чиито доказателства са професионално предоставени.


Скъпи мои, просто изчакайте, тъй като много неща са подготвени предварително, които ще позволят на откровенията да се излеят. Лъжите и полуистините бързо ще бъдат разкрити и отговорните лица няма да има къде да се скрият, въпреки че се подготвят за бягството си. Ще бъде напълно безсмислено да си въобразяват, че с нашата напреднала технология, ние не бихме могли да ги проследим. Съдбата им не е най-важният въпрос за нас, тъй като така или иначе тя е запечатана. Първата ни грижа е известяването ви за нашето присъствие, тъй като това ще ни позволи за общуваме свободно с вас. Ясно е, че ще последват масови кацания, но не очаквайте това са стане бързо, но бъдете сигурни, че те ще се случат. Ние сме в готовност за всяка вероятност с оглед да се осъществи тласък напред, за да се постигне значителна полза за Служителите на Светлината.


Има толкова много хора, които са пряко ангажирани с вашите дела, че не е веднага очевидно колко напредък е постигнат. Ние обаче настояваме нашите съюзници да ускорят подготовките си за финалните действия, които ще отстранят водещите играчи на тъмните сили. Както без съмнение ще разберете, всички вие на земята сте тези, които имат достатъчно информация, за да работите с нас, които сме от съществено значение за резултата. Ние не можем просто да се появим и да „вземем управлението на Земята”, тъй като това ще бъде прието като нарушение на вашата отговорност да изградите собственото си бъдеще, но ние знаем, че някои от вас не разбират защо не. Скъпи мои, когато времето е подходящо, ние ще трябва да изиграем голяма роля в последните месеци на тази година, а до тогава ние оставаме работещи с вас основно на заден план, за да се постигне успех. Предоставиха ни се определени привилегии, които ни позволяват по-голям принос в някои въпроси, като жизнено важен за бъдещето е Близкият Изток. От доста дълго време ни е дадена властта да правим, каквото е необходимо, за да поддържаме мира и да предотвратим друга война.


Настъпва световен мир, а правителствените промени, които са на път да започнат, ще гарантират, че носят мирни и трайни промени по света. Енергиите на старата парадигма ще се разтворят или ще се канализират в по-позитивни промени, а въоръжените сили ще бъдат трансформирани в мирооопразващи. Всяка форма на оръжие ще бъде унищожена с изключение на онова, което се използва само за целите на отбраната. Това ще ви доведе в съответствие с нас и в съответствие с нашето верую, което е основано на мир и любов. Нашата радост ще се увеличи значително, когато се установи, че всички ядрени устройства са били обезоръжени. Вашите тъмни сили имаха намерение да вземат такива оръжия в Космоса и на вашата Луна, но ние ги информирахме, че не е позволено. Те игнорираха тази наредба и все пак се опитаха да създадат Програма за Космически Оръжия, но тя беше възпрепятствана.


Както вашите хора научиха, вие не можете просто да отлетите в Космоса и да се пречите на други форми на живот. Този тип Вселенска свобода съществуваше в миналото и ще запълни много глави във вашата история, но с постепенното премахване на воюващите или бунтовническите групи, сега съществува виртуален мир. Докато се изпълнят промените и вие се издигнете, за момента сте само раси, които все още водят война една с друга. Осъзнаването на глупостта на войната, която не е от полза на никого, дори и на така наречените победители, в края на краищата достига до душите след техните нескончаеми опити в продължение на много животи. Разберете, че както всичко останало, в което сте включени, между животите си ще разберете изцяло последствията от вашите действия. Нищо не може така както истинското преживяване да отвори очите ви за истината и ето защо Земята е била за вас такава прекрасна детска площадка, за да играете вашите фантазии и желания.


Сега много от вас могат да погледнат назад към живота си и да осъзнаят, че нивото ви на съзнание се е повишило чрез опитите ви. Сега то е достигнало етап, в който начините на старото вече не удовлетворяват личните ви желания и вие търсите по-висшия живот, където Любовта и Светлината съществуват в изобилие. Това е точно там, където се очаква да бъдете след толкова много животи в дуалността, които тестваха способността ви да намирате и запазвате отново вашата Светлина. С помощта, която сега получавате, вие преминавате през период на интензивно пробуждане и е чудесно време за онези, които се стремят да се издигнат. Дълго време няма да има друга възможност да се издигнете като тази, която сте на път да преживеете. Така че грабнете я с двете си ръце и фокусирайте енергията си върху нея и тя ще бъде ваша, тъй като не е предназначено да ви бъде трудно да успеете. Всъщност ние бихме го разглеждали като обикновено предизвикателство, което Служителите на Светлината могат да преодолеят. Направете намерението си ясно и вложете енергията си във всичко, което правите, уверявайки се, че това е пълноценно и ще издигне вибрациите ви. Вие сте същество от Любов и Светлина и живейте като едно, доколкото е възможно и без съмнение ще забележите промените, които се случват във вас.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и въпреки че не всички от нас от Галактическата Федерация са имали животи на Земята, ние разбираме естеството на вашите опити. Всички вие доброволно участвахте в тях и вие избрахте трудния и изключително предизвикателен начин на живот. Сега можете да се възползвате от плодовете на времето си на Земята, а ние вървим до вас по пътя ви към Издигането. Ние ви обграждаме с нашата любов и благословии като прекрасни души от Светлина.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com