We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, January 30, 2012

30.1.2012


СаЛуСа – 30.1.2012г.

 Не се страхувайте, защото много неща могат да се случат само за една седмица, а планът за вашето освобождаване от тъмните сили напредва много добре. Както вече предложихме, продължавайте да бъдете наясно с развитията по света, тъй като мечтите ви за промяна се сбъдват. Всичко е въпрос на намиране на достоверни източници на информация, от които можете да получите чувство за това, което се случва. Знаете, че времето се ускорява и това е добре дошло, тъй като вие дълго чакахте да настъпят крайните времена. Повярвайте ни, че те са точно такива, каквито ние бихме ги приели, с нашите съюзници, които успяват в създаването на условията, които ще ни позволят да дойдем по-близо до вас. Всичко, което е било обещано, ще дойде при вас, дори и ако то не е точно такова, както бихте си го представяли, а всъщност в някои отношения то може да се окаже още по-вълнуващо и удовлетворяващо.


Помнете, че всичко е в ръцете на По-висши Същества, които са следвали пътя ви към Издигането от самото начало, което беше много отдавна. Вие го знаехте, когато започнахте, но с дегенерацията в нивата ви на съзнание вие станахте отделени от Източника и един от друг. Обаче това се очакваше, въпреки че това се случи чрез злоупотреба със свободната воля, която ви беше дадена. Сега вие знаете, че преминахте през Тъмните Векове, които показаха колко далеч надолу можете да отидете, когато изгубите връзка с истинската си същност. Настоящият цикъл беше най-изпитателния, откакто влязохте във физически превъплъщения и той беше предшестван от животи в по-ранни цивилизации, за които знаете много малко. Вие може да имате малко спомени за тях, но бъдете сигурни, че всеки отделен опит ви е отвел до тук, където сте сега. Вие израснахте изключително много в разбирането си за физиката, а това също помогна за ускоряване на вашата еволюция.


Издигането и това след него ще продължат да са планирани опити чрез напътствието на вашите Водачи и Висш Аз. Обаче вие ще сте в състояние да имате по-голям принос за това, което те ще бъдат, когато вие продължите пътуването си като Галактическо Същество. Както ще разберете, животът ще приеме напълно нов външен вид и ще има малко общо с това как го виждате вие в сегашното си измерение. Все още ще трябва да осъзнавате какво е да си напълно свободен, но когато сте такива, вие ще сте се издигнали до ново ниво на съзнанието, което ще гарантира, че сте напълно наясно с отговорностите си. Законите на Вселената са доста прости и изискват вие да уважавате суверенитета на всички други души и да не предприемате вреди или намеса спрямо тях. Всъщност ваша наклонност ще бъде да споделяте вашата Любов и Светлина с всички форми на живот, като сте разбрали и приели Единството на Всичко Което Е. Целият живот е по пътя на еволюцията и има мощен порив да се върне към Източника, откъдето е дошъл.


Животът на Земята може да изглежда много самотен и да срещате всякакви души, на много различни нива на развитие и разбиране, което прибавя към вашите опити. Предизвикателството ви е било да ги овладеете и да научите всички уроци, които те пазят за вас. Вие, които сте от Светлина, успяхте и сте готови да продължите напред, но винаги ще се възползвате от тях, тъй като уроците се пазят на подсъзнателно ниво. Вие имате пълното право да сте доволни от себе си, че преминахте през дуалността и се придвижихте в Светлината. Сега можете да се върнете към ниво на съзнание, с което сте действително запознати и в което някога живеехте в по-високите измерения и никога няма да имате нужда да се връщате в по-ниските измерения.


В по-висшите измерения все пак ще се срещате с предизвикателства, но те са по-приемливи и е най-добре да се разглеждат като мисии, които често включват душите, които биха се възползвали от вашия опит. Не забравяйте, че на този етап вие ще сте обвързали себе си в служба на другите и на практика всеки, който се е възнесъл, естествено следва този курс. През цялото време вие все пак се издигате, но напредъкът е много бавен, тъй като рядко трябва да се сблъсквате с негативни ситуации. Това разбира се зависи от това къде сте избрали да отидете, тъй като може би сте един, който иска да се върне в по-ниските измерения. Скоростта, с която желаете да се издигнете, е в голяма степен ваше решение и никой не е принуден да върви по-бързо, отколкото желае. Следователно, в настоящото си измерение не всяка душа ще се чувства готова да се издигне, а ще остане там, където чувства, че е по-спокойна.


Именно по това време кармата идва и си отива много бързо, а на някои ще им се струва, че едно нещо бързо следва друго без никакъв отдих. Скъпи мои, това е според вашите нужди и необходимостта да изчистите кармата си преди да се издигнете. Някои от тези неща ще се наследство от минали времена, тъй като не следва непременно това да се връща към вас точно в един и същ живот. Често това се случва, когато вие сте в състояние най-добре да се справите с него и да можете успешно да го изчистите. Крайна сметка известна карма може да бъде освободена според Закона за Милостта.


Вие може да разберете защо не сте насърчавани да съдите друга душа  ако ви кажем, че няма начин да знаете какво е допринесло за техните преживявания. Също така, що се отнася до възприемането ви за наказанията, имайте предвид, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Понякога дадена душа ще приеме кармата на друга като начин да и служи и това е обикновено там, където има силна връзка или обвързаност между тях. Едно от най-великите дела, което можете да направите за друг, е да се жертвате за тях. Също така помнете, че има карма, която е начин на възнаграждение, и е спечелена чрез вашата любов и служба към другите. Вие сте тези, които създават пътя и опитите си, и няма кого да обвинявате, когато те не са желани или най-малкото не са такива, каквито сте си ги представяли.


Научете уроците си добре и никога няма да ви се наложи да се връщате към тях отново, въпреки че има случаи, когато може да бъдете тествани отново, за да се гарантира, че няма да се разочаровате. Ако имате опит, в който очевидно има урок за вас, помислете за него честно и без никакви пристрастия и може да сте сигурни, че разбирате причината. Всичко работи божествено и справедливо, защото както често подчертавахме, няма смисъл от наказанието. Бог е Цялата Любов и има безкрайно търпение към Божествените си Искри, които винаги ще бъдат свързани с Бог и пазени в Божията Любов.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм близо с любящо желание всички вие да откриете истинския си път и истинската си същност. Продължавайте да излъчвате Светлината си където и да отидете и несъзнателно ще помагате на другите да открият тяхната.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com