We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, February 10, 2012

СаЛуСа – 10.02.2012г.


СаЛуСа – 10.02.2012г.

 


Внезапно има голямо движение и определяне сред вас, да упражните свободата си да постигнете това, което искате по пътя на промените. Разкриването е това, за което вие продължително настоявате, и все пак, както ви казахме преди, истината за нашето съществуване е известна на много от вас, които следихте дейностите ни в продължение на много, много години. Това едва ли се нуждае от проверка в светлината на всички доказателства, които има за нас, но властите не могат да дадат, каквато информация имат без официално признание и одобрение. Обаче, с или без това, сега вие настоявате за възможности директно да контактувате с нас и това се случва. Ние откриваме, че приемането ни е високо по всяко време, а това ни дава възможност да се занимаваме директно с вас. Въпреки че отмяната на пътуването на Нептун беше очевидно разочароваща, все пак тя доведе до голям скок на интереса към нас. Ясна изненада за много хора беше това, че ние сме подготвени да ви поканим на борда на нашите кораби, но е време за такива преживявания. Вашите власти не харесват това, тъй като те искат изцяло да контролират такива въпроси и биха предотвратили всяка публичност относно такива случки.Ние обаче вярваме, че е време да направим известни фактите за нас, а чрез приближаването си към вас ние имаме възможност да попълним празнините от липса на информация. Ние открихме много повече неща за вас поради „пътуването на Нептун” и без съмнение ще има повече възможности да посетите нашите кораби, а това беше планирано от самото начало. Както до сега трябва да осъзнавате, нашият контакт с вас не е от случаен характер, а такъв, който винаги е бил предназначен да расте и да ви подготвя за пълен контакт. Бъдете сигурни, че преди края на тази година вие ще сте ни опознали добре. Медиите те все още са пречка, що се отнася до нас, но когато страхът от последствията при докладване на истината вече не е проблем, истината за нас ще пътува по целия свят. Тогава ще бъдем силно приветствани, тъй като ще донесем решения на вашите проблеми и с наша помощ ще се трансформира цивилизацията ви в такава, която е подготвена за Издигане. Призракът на миналото ще бъде прогонен, а Златната Епоха ще започне да носи мир и щастие.


Дългото чакане почти приключи, а най-доброто все още предстои и каквито и усилия да вложите сега, наградите ви бързо ще се видят и почувстват. Не става въпрос да не сте в състояние да си позволите промени, тъй като има достатъчно богатство в света, за да покрие всички потребности. Ние ще видим, че то се използва за доброто на всички и не е присвоено. Тези, които са направили това, вярват, че богатството им е скрито на сигурно място, но за техен ужас и шок, че открият, че то е било отстранено. На никой няма да бъде позволено да задържи незаконните си печалби, но това, което е било честно придобито ще остане с тях. Налице е също Световен Фонд на Доверието, основан от Сейнт Джърмейн, който ще гарантира, че има повече от достатъчно. Парите никога вече няма да бъдат проблем, както е сега, а ще станат робът, а не Господарят. В крайна сметка те изобщо ще са ненужни, понеже вие ще живеете в общество, което е преодоляло нуждата си от тях.


В центъра на разрастващия се хаос, ако погледнете внимателно, ще забележите първите задвижвания на новите системи, които ще ви изведат на правилния път. Нашите съюзници работиха упорито, за да ги въведат и въпреки пречките, поставени на пътя им, отбелязаха големи постижения. Много неща са готови да изтласкат онези финални стъпки по пътя към завършване. Така че не се поддавайте на отчаяние, тъй като от наша гледна точка всичко се развива добре. То е такова, което изведнъж възниква, когато най-малко го очаквате и разбира се е много добре дошло. Чувстваме, че чрез различните източници и на Земята, и извън нея вие имате много достъпна за вас информация. Както често ви съветвахме, открийте източник, който резонира с вас и го използвайте, за да проверите другите, които понякога може да поставят различна гледна точка.


Времената стават вълнуващи, защото е възможно да видите накъде се насочват нещата и така трябва да е в бъдеще. Това, което предстои, звучи като сън, тъй като имате малко или нищо, на което да разчитате. И все пак вие излизате от свят на сънища, където живеете илюзията на разделението, така че можете да се чудите какво е истинско в края на краищата. Разбира се дуалността като опит за вас е напълно истинска, но това не е истинската ви реалност, към която скоро ще се върнете. Няма сравнение, въпреки че Майката Земя сподели красотата на Природата, в свят, който внимателно беше засаден за вас и както знаете беше някога Райската Градина. Възнесената Земя ще бъде друга Райска Градина, която този път ще продължи да бъде обитавана само от онези, които са от Светлина. Ще има несравнима красота и хармония, която е вкоренена в съвършенството на по-високите вибрации.


Мили мои, всеки път, когато вие отбелязвате напредък в довеждането на новото до съществуване, това прави нашето присъствие по-малко спешно, тъй като е важно вие да сте разбирани като добре участващи. Истина е, че вие винаги сте имали помощ, но тъй като това е краят на цикъла, много от тежестта да разрешите проблемите си е върху вас. В това няма недостиг на отлични идеи и вие бавно се придвижвате в новата технологична епоха. Но поради факта, че много неща умишлено са били потискани, вие вече бихте били в Новата Ера. Много скоро маса нови идеи ще бъдат освободени, като много от тях са варианти на устройства, които доставят безплатна енергия. Това само по себе си ще разреши някои наистина неотложни проблеми, които причиняват толкова много бедност и ниски стандарти на живот.


Вие сте Една Раса, Човешката Раса и всички сте отговорни един за друг. Мнозина чувстват, че вече и с бързото покачване на нивата на съзнанието, повече хора се пробуждат за това. Скоро ще имате инструментите и средствата да поправите неправдите и ще има прекрасен изблик на любов един към друг. Вие сте естествено добри Същества от Любов и Светлина, а това се промени единствено, когато Тъмните сили взеха контрола и прокараха клинове на омраза между вас, за да поддържат фалшиви различия. Когато погледнете към друг Човек и можете да видите отражение на себе си в него, вие виждате отвъд външния вид и в душата.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и е чудесно да бъда част от такова велико събитие като Издигането. Помнете, че това се случва в цялата ви Вселена и че ние чакаме вие и Майката Земя да се издигнете, преди ние да го направим. Вашата роля в този процес е много по-важна, отколкото осъзнавате. Така че, Мили мои, продължавайте напред с любов в сърцата си.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com