We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, February 15, 2012

СаЛуСа – 15.02.2012г


СаЛуСа – 15.02.2012г

 Събитията на Земята без съмнение се ускоряват и въпреки че малко от вас директно участват в това, вие ще научите, че това е истина. Някои ключови фигури от Светлина дадоха много от себе си, за да се постигне по-голям тласък за някои положителни събития, които ще достигнат до ушите ви. Много от техните постижения са възпрепятствани от излъчването им по медиите, но ще дойде момент, когато това повече няма да е възможно. Те дестабилизираха тъмния режим, който вече няма да има степента на контрол, за да спре резултата. Това ще доведе до победа за Светлината и веднъж след като хората видят доказателство за това, шлюзовете ще се отворят и ще се постигне по-голям успех. Естествено ние сме наясно с предприетите действия и доколкото е възможно ще помагаме на нашите съюзници да гарантират, че постигат целите си. Повечето от тях са наясно, че ние сме с тях и постоянно ги пазим, а това им дава смелост и решителност да продължат смело напред. Това е необходимо, тъй като те често действат под заплаха за живота си.През цялото време има непрекъснат поток от енергия, увеличаващ нивата ви на съзнание, които бързо се издигат и така се разпространява глобалното пробуждане. Ние искаме в крайна сметка всяка една душа да е достигнала точката на състояние да се издигне. Обаче това е ваш избор и може да сте сигурни, че всяка душа, която е готова, естествено ще пожелае да се издигне. Ако има загриженост за близките, които не се издигат, някои може да поискат незабавно да се върнат в по-ниските измерения, за да им служат. Това е напълно приемливо, тъй като имате свободен избор по отношение на бъдещето си. Естествено този път и алтернативните му ще ви бъдат обяснени, но в края на краищата вие избирате вашата съдба. Бог ви даде свободна воля и няма да ви я отнеме. Вие можете да продължите, както може да се формулира „ за добро или лошо” и ще бъде така, както си го направите.


Много възможности са отворени за вас след Издигането и много ще се присъединят към Галактическите Флоти. За някои това ще бъде там, където ще срещнете истинското си семейство, тъй като повечето членове остават на борда на Корабите-майки хиляди години и това стана естественият им дом. В някои участъци от тях има малко неща, които показват, че сте на Космически Кораб и всичко е създадено за вас, така че да се чувствате като у дома си. Това не е като военна служба, а е по-релаксиращо и е предназначено за максимален комфорт и щастие. Всъщност оръжието се използва с чисто отбранителен характер, но не за деструктивни цели, освен, ако е на последна инстанция за отблъскване на атаки. Дори и така, ние премахваме форми на живот първо както се случи, когато загубихте совалката си веднага след излитането. Ние уважаваме всичко живо и имаме много различни средства да се защитим и можем да поставим предпазен щит около корабите си, ако е необходимо или пък невидима мантия. Всъщност, ето защо поради такава употреба вие не виждате всичките ни кораби, които изпълват небесата ви.


Малко по малко вие започвате да се подготвяте за нашето обединение, а то ще се случи преди да се издигнете, но ще стане по-нормално след Издигането. Първо идват промените, необходими, за да ви тласнат към по-високото измерение, което ще започне Златната Ера. Ясно е, че тя не може да започне на Земята, докато тя не е изчистена от по-ниските вибрации, а това включва всички души, които желаят да останат в тях. Много работа се върши и е извършена от много, много години, за да гарантира, че всяка душа знае какво е Издигането. Това включва случаите, в които се срещате с Водачите си извън тялото си, когато физическото ви тяло спи. Така че не е задължително да имате будно знание, но подсъзнателно ще сте наясно.


Знаем, че хората се притесняват за това, което може да оставят зад себе си, така че позволете ни да изясним, че всичко, което вие цените и обичате, може да бъде повторено в по-високите вибрации, така че на практика не губите нищо. Домашни любимци, с които имате връзка, също ще пътуват с вас, но ще имат много по-висша форма и ще „говорят” телепатично с вас. Когато ви казахме, че няма да имате нужда от нищо, това имахме предвид, а всъщност това, което пре-създавате ще бъде далеч по-добро от преди. Най-полезната ви придобивка ще бъде физическо тяло, което не остарява и не преживява болести, защото остава в съвършеното си състояние. Имате толкова много неща да спечелите, струва си всяко усилие или жертва, които може да правите там. Този период, през който преминавате, е един, който е толкова важен, че всяка душа получава максимална подкрепа и насърчаване. Забравете Тъмните сили и се концентрирайте върху бъдещето си, тъй като тяхната съдба е запечатана, а вие имате всичко пред себе си.


Ето как ние виждаме въпросите на Земята, бихме ги описали като забързани, тъй като много Служители на Светлината са срещу Тъмните и накрая ще победят. Финансовите въпроси изглежда са поляризирани, а ние бихме очаквали това да е мястото, където е отбелязан най-голям напредък. Също така ние виждаме да са отстранявани повече членове на заговорниците и очакваме с нетърпение да видим топ Илюминати включително. Законният подход е в ход, а действие се очаква много скоро. Обаче помнете, че тези правни въпроси обикновено са изпълнени със закъснения, а тъмните сили са доста проницателни, що се отнася до такива въпроси. Няма начин прогресът да бъде в застой за неопределено време, така че очаквайте да научите за тези ситуации.


Както беше казано преди, няма да има катастрофален край на този цикъл, а сравнително малки нарушения от физическо естество. Ще има последствия от климатичните промени и вулканична дейност, но вие ще имате лоялно предупреждение за тях. Също така ние винаги успокояваме ситуациите, но в същото време трябва да позволим на Майката Земя да продължи с прочистването си. Вие имате технологията да прогнозирате големите промени и можете адекватно да предупредите хората, които са в опасност. Въпреки това, във ваш собствен интерес е да вземете предпазни мерки, ако сте в райони, които имат история на редовна земетръсна активност.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и обичам всяка душа на Земята и искам да ви кажа, че новите енергии, идващи на Земята, са зов за събуждане за много души, които се борят с всяка предполагаема заплаха за техните вярвания. По-лесно е да се лутате с това, с което сте свикнали, но сега е времето да сте авантюристи и да пристъпите отвъд наложените от себе си ограничения. Опитайте се да разберете какво се случва и имайте предвид, че Издигането не е религиозна случка, а голяма крачка в продължаващата ви духовна еволюция. Да, това включва Бог, но това е истинският вътрешен Бог на всички, в който имате самото си съществуване. Бог е любов и дори когато отричате съществуването на Бог, тази любов никога не е оттеглена. Както гласи често използваният цитат „ти си Духовно Същество, имащо физическо преживяване”.


Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com