We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, February 17, 2012

СаЛуСа – 17.02.2012г.


СаЛуСа – 17.02.2012г.

 


С достатъчно вяра няма нищо, което да не можете да направите, а вие все още трябва да разбирате колко сте силни. Вие създавате през цялото време, независимо дали го осъзнавате или не. През много животи вие сте тези, които създадохте всичко, което сега преживявате и сте може би изненадани как е станало това. Помнете, че вие не винаги упражнявахте тези сили, за да спрете марша на тъмните сили. Макар и да е вярно, че техните действия са били много подли, имало е малко съпротивление на техните цели. Обаче, само в последно време вие започнахте да разбирате какво става около вас. Без непременно да осъзнавате какво сте постигнали чрез фокусиране върху различен резултат, вие създадохте енергия за промяна, която нарасна неимоверно и отвори мощна времева линия към Издигане. Сега виждате по-ясно какво трябва да правите, за да доведете този цикъл до успешен край.

Огледайте се около себе си, Скъпи мои, и вижте нещата, които са там да ги видят всички, тъй като новите начала стават очевидни от привидния хаос. Вие правилно дочувате за световния план на много държави да свалят Илюминатите и да представят на света нова система, която създава ново отношение, що се отнася до финансовите въпроси. То ще премахне незаконната структура и методите, които са ви поставили в общество, управлявано от дългове, което е в опасност от сриване. След като е достигната тази точка се предлага самата възможност, която може да бъде взета, за прилагането на това. Това ще премахне тежестта, която носят толкова много от вас, както и трудностите, които тя причинява. По-важното е, че тя ще позволи богатството да бъде преразпределено, много от което е било придобито чрез престъпни действия. Вие умишлено сте държани в бедност като начин за поддържане на контрол над вас. По същия начин вие сте били държани в неведение относно вашия статут и история и ето защо ще бъдете напълно информирани за миналото си и за причината да сте на Земята.

Животът може да бъде абсолютно мизерен и лишен от хубави неща, които имат повечето от другите хора, но имайте предвид, че това е част от вашия опит, който сте поели. В различни периоди вие сте живели в лукс и сте имали власт, но за баланс в други животи вие сте преживели всички различни нива. Ние чуваме вика „ Защо съм тук?”, тъй като сякаш няма някаква ясна цел, но това, в което сте, е непрекъснат опит, които издига нивото ви на съзнание. Крайната цел е да ви подготви да си върнете пълното съзнание и Издигането, така че най-накрая да можете да живеете отвъд дуалността, както я познавате. Някои се чудят какво трябва да са били в предишни животи, но не се грижете твърде много за това. На някакъв етап вие ще имате силата за цялостен спомен, но важната част е, че вие сте научили от тях, а подробностите са без значение. Днес е това, което си струва, що се отнася до вас, тъй като сте сумата от всичките си опити. За много от вас това е нещо, което доказва, че сте еволюирали достатъчно, за да разберете характера на безусловната любов, а това е най-прекрасното постижение.

Сега повече от всякога има нужда хората да се обединят, за да използват колективната си сила да се придвижат напред и да помогнат да се проявят нужните промени. Говорете помежду си, тъй като много са озадачени от това, което се случва, и наистина не разбират какво стои зад това. Истината ще ги шокира и е вероятно да доведе до страх, а ето къде вие можете да дадете повторно гаранции, че всичко формира бъдещето, а това е, което ще бъде приветствано. Тъй като ще има промени към по-добро буквално във всеки аспект на живота, това определено е нещо, което да се желае. Ние от Галактическата федерация имаме участие в това, което се случва, за да осигурим изпълнението и ни е разрешено да помагаме само ако е в съответствие с вашите желания. Обаче, в по-голямата картина вие гледате към Божествения План за Издигане на Вселената.

Изминали такъв дълъг път и пред прага на получаване на ползите от вашето пътуване, изисква се тази последна решимост да поддържате фокуса си върху финалната линия. Не се разсейвайте от някои последни опити на Тъмните сили да привлекат вниманието ви към увеличаване на размера на дезинформацията, която е наоколо. Естествено докато те повече не могат да влияят на медиите и се откажат от техния контрол, те се надяват да причиняват объркване и съмнения. До сега онези от вас, които се придвижиха в Светлината, не трябва наистина да имат проблем в подбирането на истината срещу фалшивите изявления. Като цяло можете да разберете, че ако нещо не се усеща като правилно, то тогава то не е правилно. Времето ще покаже всичко и когато ние отворим пълен контакт с вас, просвещението ще бъде на дневен ред. Ще са чудесни времена, когато ще сте освободени от тежестта на по-ниските енергии. Много смели души пристъпиха напред, за да доведат истината, така че разпознайте героите си и се придържайте към тях.

Толкова много информация е освободена напоследък, че Тъмните сили не могат да запушат пробивите. Така че дръжте очите си отворени и учете от първа ръка, тъй като тайните са разплетени и истината излиза. Скоро медиите ще трябва да позволяват свободно изказване, тъй като те имат задължението да ви поддържат информирани, но до сега са били строго контролирани. Те ще са напълно свободни веднъж след като Илюминатите са отстранени, а това действие става все по-вероятно с всеки изминал ден. Тайните сили, които работят за светлината, никога не са правили празен ход и сега са много близо до онези, които са по местата на властта. Сета те знаят, че не могат да ги задържат, а са принудени. Отнема време, но ще има успех с наша помощ.

Разрушаването на старото не е хубава гледка или приятно изживяване, но трябва да се направи. Възможно най-добре промените са планирани да са бързи и точни, но винаги ще има трудности, тъй като някои ще опонират на това, което правим ние. Ние имаме мисия, която започна преди стотици години и няма да бъдем смутени, когато сме толкова близо до завършването и. Най-радостната част ще дойде, когато можем да се срещнем и да извървим финалния участък заедно и да направим това като едно семейство от Светлина. Трудностите ви ще са свършили и до тогава вие ще сте напълно наясно с истинската си същност, целта си и мястото си в Галактиката. Сега вие сте само сянка на това кои сте в действителност и имате малка представа какво е да бъдеш в Единството на Всичко Което Е. Това е блаженство и мир, което не можете да си представите, но повече не е далеч и очаква вашето присъствие.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и нетърпеливо очаквам промени, които ще ни позволят по-голям контакт с вас. Ние поздравяваме всички за голямата ви решимост.


Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com