We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, February 24, 2012

СаЛуСа – 24.02.2012г.


СаЛуСа – 24.02.2012г.

 


Вие копнеете за истината, когато разбирате, че тя е скривана от вас еони от време и това, че много от вас разглеждат историята ви като изфабрикувана, за да отговаря на целите на онези, които са участвали в това. Може би най-важният пропуск е доказателство за нашите посещения на Земята и контактите, които сме направили. Обаче, чрез археологията за онези, които имат очи да видят, има доказателства от хиляди години назад. Част от тях са безспорни, дори до точката на показване, че е имало кораби в небесата ви дълго време преди вие да летите в небето. Ако до сега бе прието, че ние бяхме постоянни посетители на вашата Земя и имахме смислени контакти, когато ви предавахме знания, би могло да бъде толкова по-лесно да се осъществи Разкриването. Всъщност, в някои отношения можеше дори да не е необходимо да се прави това изобщо, тъй като връзката ни с вас би била разбрана и нашите посещения вече биха се случвали открито.

И така, сега е оставено на нашите Съюзници да окажат такъв натиск върху вашето Правителство, че те в края на краищата ще трябва да отстъпят пред вашето искане да бъде призната истината, що се отнася до нас. Вашето Правителство и Военните ви сили са наясно, че по един или друг начин нашето присъствие скоро ще стане известно дори само защото ние сме в конфликт с онези, които отказват да сключат мир и вместо това създават война. Това може да започне скоро след като медиите решат да позволят на истината да бъде пусната в печат и се отхвърлят онези откровени лъжи и невярна информация. Има някои стъпки към такива промени, но това не достатъчно бързо за нас, така че ще бъде приложен силен натиск, докато се осъществи пробив. Заедно с вас ние чакахме търпеливо дълго време, за да видим тъмните сили отстранени и да се позволи на Новата Епоха да започне. Галактическата Федерация ще реши преки действия, ако задънената улица остане по-дълго. Те знаят, че ние вече сме действали, що се отнася до подземните им бази и че работим, когато решим да действаме. Освен това, те нямат средствата да осуетят плановете ни повече, тъй като Светлината е забележителна, когато се използва за доброто на всички.

Подобно на вас ние искаме да видим бърз напредък, а не непрекъснати забавяния и възнамеряваме да уверим, че нещата започват да се случват, така че всеки да е наясно с това. Има много неща в ход, а това създава възможности за нашите съюзници, а ние ги насърчаваме да се намесят и да се възползват от тях. Бъдете сигурни, че резултатите ще станат забележими за вас и ще е време, когато ще знаете със сигурност, че обратното броене до Издигането е започнало. Това, че имате дата за завършването на този цикъл, е чудесно, тъй като означава, че имате нещо, върху което да се фокусирате, когато броите оставащите дни. Хората, които са в началото на движенията за свобода, настояващи за освобождаване от старите начини за диктатура, действително са пионерите, които подготвиха сцената за още по-големи постижения. Всички промени трябва да започнат някъде и някога и от малки наченки на Светлина ще превземат мрака и ще изпълнят дадените ви обещания.

Стойте в готовност, но не в напрежение, тъй като всичко е наред и ще откриете, че изведнъж ще се случи цяла серия от събития, които ясно ви показват, че очакванията ви са изпълнени. Ние защитаваме вас и Майката Земя и сме правили това в продължение на хилядолетия и ще продължим да го правим. То ще е по-очевидно, когато най-сетне можем да се срещнем открито с вас и когато можем ще трябва да е най-радостната смяна на посоката за вас. Да знаете, че най-накрая сте в безопасност от вниманието на последните заговорници, ще донесе прилив на радост и вълнение и велико време на разиграване на финалния план за вашето Издигане. От известно време насам независило дали вие лично сте го осъзнали, нивата ви на съзнание нараснаха и този процес се ускорява докато придобиете пълно съзнание. Това е друга област на развитие, в която ще ви помогнем веднага щом това е възможно.

Когато мислите за това, което е планирано за вас, надяваме се, че то издига сърцата ви и вие разпространявате чувството за щастие, което това трябва да ви носи. Естествено онези души, които останаха със затворени очи и уши що се отнася до Издигането, ще са онези, които са объркани и дори изплашени от промените, за които те не направиха подготовка. Те заслужават същото внимание и помощ, както всички останали, така че те също могат да напуснат дуалността на Земята в знанието къде е тяхното бъдеще. Този опит ще постигне много с времето, тъй като ще остане в подсъзнанието им, докато отново може да им послужи. Те със сигурност не ще трябва да започват отново от дъното на стълбата. Както всички останали души те ще напреднат, защото е невъзможно да останат неподвижни, тъй като дори и да не е осезаемо, всичко е в състояние на промяна и е една константа във Вселената.

В бъдеще ще имате много повече знание и разбиране за Вселенските Закони, а с пълно съзнание няма да имате проблем в придържането си към тях. Всичко това може да се обобщи с живот от гледна точка на Безусловна Любов и въпреки че е голямо предизвикателство в настоящите ви условия, тя ще стане по-лесна, когато се издигнете. Скъпи мои, опитайте се да живеете в най-висшето си разбиране на това какво е да си издигнато същество и скоро ще откриете колко много сте напреднали. Майте предвид, че Всичко е Едно и това трябва да ви помогне да преодолеете повечето трудности, които е вероятно да срещнете. Казваме това, защото много от вас са били възпитавани да мислят за хората в малки кутийки, които имат етикети на тях, отколкото да виждат едно завършено Човешко Семейство. От вас не се очаква да достигнете съвършенство сега, действително това би било изключително трудно, докато не достигнете много по-високо ниво на съзнание.

За онези от вас, които обичат да бъдат в течение на това, което различните източници докладват, може би сте забелязали, че се случва бавно сближаване на информацията. Това е сигурен знак, че времевите линии започват да се събират заедно, но все още ще намерите някои, които са по-силни от други. Онези, които поддържат религиозни вярвания, са склонни да бъдат сами, тъй като се чувстват обвързани от апокалиптичните пророчества на техните древни учения. Много от тях вече не са приложими, тъй като бяха дадени в момент, когато изглеждаха възможни, но събитията от тогава промениха изхода. Тази година ще е краен тест на техните убеждения, но очевидно както всеки друг, те имат бъдеще, плод на собственото им творение.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви давам моята Любов, за да ви помогна по пътя ви.


Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com