We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, January 25, 2012

25.1.2012


СаЛуСа – 25.1.2012г.

 Както и вие, ние също стоим в очакване, знаейки, че ще има пробив в резултат на първите положителни новини за предстоящите промени. Моментът не е сигурен, но ние не виждаме причина защо да не се продължи напред, както се очаква. Не можем да кажем повече, тъй като знаем как някои падат духом, когато събитията не се материализират както очаквате. В противен случай за нас би било удоволствие да ви удовлетворим като бъдем по-точни, но за сега вие трябва да разберете неохотата ни да го направим. Обаче, както често ви казваме, най-важният аспект е как свършва всичко това и най-категорично това ще бъде с Издигане. Каквото и да е необходимо, то е в рамките на нашите възможности и особено, когато ние сме предприели стъпки, за да спрем вмешателството спрямо нашата мисия. Повечето от вас ще преживеят тази година според реалността, която очаквате да ви отведе напред, но всичко, което има значение, е крайният резултат.


По един или друг начин тази година поне ще удивява, ако не учуди напълно повечето хора. Истината също ще звучи шокиращо за онези, които никога не са предполагали, че в продължение на стотици години са били лъгани и заблуждавани. В действителност, за онези, които по някакъв начин са информирани, все пак това ще е изненадващо поради дързостта и хитростта на Илюминатите и тяхната амбиция да управляват света. Освободете се от хватката им, ще бъде красива трансформация да се види как захвърляте оковите, които ви държаха под техния контрол и в неведение. Вие в действителност не сте имали истинска свобода и това ще бъде като вълна свеж въздух, която ще издуха паяжините, които са замъглявали очите ви. С това идва освобождаването от страха, който също е бил съзнателно създаден, за да ви обърква и велико чувство на екстатична радост ще отеква по целия свят.


Поставете нещата в перспектива и колкото е възможно повече разберете, че крайният резултат е всичко, което наистина има значение и вие можете да преживеете последните месеци, без да отделяте твърде много време за това как той се постига. Вие може да се концентрирате върху вашето собствено извисяване и да се фокусирате върху вашата еволюция, без да сте разсейвани от външни събития. Със сигурност ще има много положителни събития, но те няма да отклонят погледа ви от собствените ви нужди и повече от вероятно е да бъдат от помощ. Тъй като всичко е добре планирано, всичко ще продължи по начин, който няма да повлияе неоправдано на напредъка по собствения ви път. Напротив, ние искаме да ви помогнем в пътя ви, но не можем да направим толкова много, колкото бихме искали, докато не сме напълно свободни да работим с вас.


Галактическата Федерация поддържа връзка със собствения си вид, които са на Земята, а те често могат да бъдат открити на доста важни позиции, които носят голяма част от властта. Не са само тъмните сили тези, които са установили контакти по високите места, нашите хора също имат подобни правомощия, а с нас зад себе си са способни на резултати в полза на Светлината. Изглежда се разкрива, че тъмните сили стават известни като пословични със своите действия, които пренебрегват нуждите на Човечеството. Като се има предвид, че тези от Светлина тихо се справят с работата си, предпочитайки да не търсят публичност, което също така им помага да се защитят от вреди. Не се заблуждавайте, тъй като някой в качеството си на Служител на Светлината може да бъде в опасност, но те продължават без страх, знаейки, че имат нашата защита.


Майкъл в последно време отбеляза, че Пътуващите във времето са следвали времевата ви линия до 21 декември 2012 година, и всички без изключение откриха стена от бяла светлина, която им пречи да отидат по-нататък. Само това трябва да ви говори, че края на цикъла действително се случва според Календара на Маите. Въпреки това, още по-интересен е последният доклад от друг Пътуващ във времето Бил Ууд, бивш военен, който следваше много времеви линии и откри, че всяка една завършва точно на същото място, при стената от светлина. Това ви говори, че какъвто и курс да предприеме живота ви и какъвто и да е личният ви опит, всички вие ще достигнете тази точка на промяна. Къде ще отидете от там нататък ще се определи от собственото ви вибрационно ниво. Някои ще се намират в по-високо, докато други ще се придвижат в друго подобно ниво на това, в което бяха преди. Вероятно дори още по-важна е констатацията, че каквото и да е планирано да промени времевите линии и по този начин – бъдещето, не могат да бъдат правени промени в него. Това, Скъпи мои, е Божията сила, защитаваща вашето извисяване и Издигане.


Сега можете ли да приемете, че бъдещето ви е гарантирано и да си позволите да се радвате на промените, всички от които са в крайна сметка за ваша полза. Майката Земя работи тихо, също, за да се подготви Издигането си и е подпомагана от вас, които продължавате да и носите Светлина. Също като вас тя трябва да достигне определено ниво на готовност за финалната вълна, предизвикана от подравняването на Слънцата с Великото Централно Слънце на Галактиката. Вие, които преминавате с Майката Земя, ще преживеете голямо извисяване във вибрациите си и в нивото си на съзнание. Във всички случаи вече ще сте достигнали много по-високо ниво преди това заключително събитие.


Животът винаги се движи в посока, която продължава да ви издига, а Издигането ще ви завари влизащи в напълно нова фаза в духовната ви еволюция. Отминали ще бъдат безумията и препятствията, които преживявате сега, а на тяхно място – хармония и баланс - по начин, който е удовлетворяващ и възнаграждаващ. Настоящите усилия на живота повече няма да съществуват, а времето ви ще бъде прекарвано в наслаждение на новооткритата ви свобода. Няма да се преживява умора, тъй като вие ще се презараждате автоматично от енергиите, които са около вас и можете да си почивате по всяко време, тъй като денят и нощта повече няма да съществуват. Без тежко физическо тяло, за което да се грижите и поддържате, много телесни функции, с които сега сте ангажирани, повече няма да бъдат необходими. Новото ви тяло ще е кристално и няма да подлежи на остаряване или каквато и да е форма на заболяване, защото по-високите му вибрации не се съгласуват с тях.


Аз съм СаЛуСа отСириус и ние можем да отразим факта, че сме на път да започнем най-важната част от нашата мисия, а също така и вашата. Усилено се опитваме да ви накараме да се фокусирате върху полезните промени, които директно ще ви повлияят. По този начин вие няма да пилеете никаква енергия и така лесно ще преминете през процеса на Издигането, а присъствието ви на Земята ще помогне и на околните. Ние също ще бъдем с вас и чакаме, за да ви приветстваме с любов, тъй като вие се очертавате като най-новите Галактически Същества, които ще се присъединят към Галактическата Федерация.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com