We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, February 27, 2012

СаЛуСа – 27.02.2012г.


СаЛуСа – 27.02.2012г.

 Вие ставате свидетели на началото на края на всичко, което ви задържаше назад, така че можете да предприемете квантовия скок напред, който идва с Издигането. Беше нужно дълго време, за да стигнете точно до този момент, да се насладите на успеха на всички наши и ваши усилия. Това беше неизбежно, независимо от това какво правеха тъмните сили, за да спрат напредъка ни и накрая те се откриха за поражението си, поради огромната си алчност и арогантност. Дори и парите не могат да им купят пътя извън разпадането на тяхната империя, която сега е на път да рухне. Това очевидно не е останало незабелязано и дава увереност на хората, които имат да разказват истории, които ще разкрият истината. Изведнъж промените започнаха да се ускоряват и можете да очаквате те да продължат да се ускоряват от тук нататък. Понякога може да се ощипете, за да се уверите, че това наистина се случва, тъй като то ще ви смае. Винаги търсете положителните аспекти на промяната, които често са на пътя, разчиствайки „ го, в готовност за идването на новото.Сега, когато започва подбирането на хората, които не са в състояние повече да ви служат, този процес ще се разшири до всички области на живота. Политиците като цяло не са надеждни и са склонни да нарушават клетвата си да служат на вас, хората. Те вече са под контрол и скоро ще са обект на премахване, където са извършили престъпни деяния. Временни правителства ще бъдат поставени на места, където е необходимо, а контрол ще се дава на онези, които са се доказали достойни за тази отговорност. Ние не очакваме голямо съпротивление спрямо промените, тъй като имаме абсолютно доказателство, че трябва да продължим напред и това е безспорно. Ако е необходимо, можем да се върнем назад във времето, за да докажем нещо, така че вие ще разберете защо ние можем да сме толкова уверени. Това означава, че ние не трябва да прибягваме до сила, за да изпълним целите си.

Финансовата ситуация все още е много течлива и залита от проблем на проблем. Каквото и да се направи, няма начин за връщане към старите начини и някои валути ще се сринат, настоявайки за промени, които ще бъдат приветствани. Всичко това ще бъде част от края на старите системи, които позволиха много измамна дейност и неприлични печалби. Печалба не е, както бихте казали, „мръсна дума”, но тя трябва да отразява справедливо възнаграждение за отдадената служба. Малък брой хора придобиха повечето от богатството на света, оставяйки милиони бедни и много под нивото на оцеляване. И за момент не се съмнявайте, че това ще остане така, защото изобилието идва, а стандартите на живот ще се подобрят значително. Споделянето ще бъде на дневен ред, а с постоянно увеличаващите се нива на съзнанието на хората, лесно ще се сменя подхода им един към друг. Дълбоко в себе си вие сте любящи Същества, които скоро ще пометат настоящите догми и фалшиви различия, които са ви държали разделени.

Гледайте на всеки като на себе си и приемете, че не трябва да е по-различно, тъй като всички вие първоначално дойдохте от Източника на Всичко Което Е. Всеки от вас е имал много животи, живейки в съответствие с различни убеждения и религиозни порядки. Вие се движихте между много различни култури, а това беше част от необходимия ви опит, за да се върнете отново в Светлината. Най-добре е да се признае красотата, която се крие в различията, които водят до толкова много различни преживявания, които са градивните тухли на вашето съзнание. Всъщност, може би разбирате, че не би имало смисъл в живота в дуалността, ако той не ви предлагаше всякакви предизвикателства за вашия растеж.

В продължение на хилядолетия Хората създадоха толкова много гняв и омраза сред себе си, че подсъзнателните спомени за причините за тях все още са доста задържани от тях. Това доведе до расово напрежение, а Заговорниците се заиграха с него, за да ви поддържат хванати гуша за гуша. Често на чернокожия се е гледало като на по-низше Същество и като на неграмотен, и все пак това бе предвидено от тъмните сили, тъй като те умишлено му отрекоха реални образователни възможности. Те знаеха, че това ще ги улесни да ги поробят и в продължение на стотици години използваха тази ситуация. Вашият ентусиазъм по отношение на спорта обаче частично преодоля проблема, тъй като имате това, което наричате „равни условия”, където чернокожите са най-добри. Това помогна на хората да приемат правата на всички раси да бъдат третирани еднакво.

Дори и в този заключителен период на дуалността всеки може все още да научи много, тъй като обстоятелствата все още ще хвърлят предизвикателства, за да тестват вашата решимост да бъдете като един, който живее Светлината. С толкова много излизащи откровения, вие трябва да сте нащрек, тъй като би било твърде лесно да сте осъдителни. С всички средства говорете за въпросите, но го правете от един безличен ъгъл, без да го подсилвате с емоционалната си енергия. Помнете, че както сме ви информирали няколко пъти, вие не познавате жизнения план на други души или защо те са избрали техните преживявания. В по-високите Духовни светове душите са с вибрация, която не дава енергия за преценка или осъждане, те поддържат вибрацията любов и това е в техния начин на мислене.

Скъпи мои, вие преминахте през много неща в цикъла на дуалността, а сега е време да се издигнете над него и да размиете всички връзки, които имате с него. Движете се плътно в Светлината и я живейте със състрадание и любов, що се отнася до всичко живо. Не е толкова трудно, колкото може да си мислите и много от вас го правят без дори да се замислят. Когато това се превърне във ваша втора природа, вие ще знаете, че сте добре на пътя към завършване и Издигане. Вие ще станете повече като Съществото, което бяхте, преди да пристъпите надолу в по-ниските вибрации. Това трябва да ви се струва естествено като че е истинското ви състояние на съществуване, като духовно Същество. Като такива можете да откриете, че преживявате лекота, сякаш ходите по въздуха и мир и спокойствие, което е блаженство.

Галактическата Федерация доближава и е в готовност да позволи повече гледки на техните кораби. Определени събития посочват, че вие бързо израствате с повече приемане на нашето присъствие и сте окуражени от виждането на нашите кораби. Не след дълго ние ще сме навсякъде и тези гледки ще са общо явление. Ние ще идваме и ще си отиваме по работа, за да ви помагаме с въвеждането на нови технологии, които ще повишат стандарта ви на живот и ще премахнат дълготрайните проблеми. Ние ви желаем да сте щастливи и в мир, преди да достигнете до важния момент и прекрасното заключение на дуалността тази година.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви прибавям всяко щастие и радост

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com