We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, February 29, 2012

СаЛуСа – 29.02.2012г.


СаЛуСа – 29.02.2012г.

 Ако някой се съмняваше, че времето се е ускорило, вие само трябва да прецените скоростта, с която изминаха първите два месеца и така ще продължи точно до Издигането. На Призива за свобода от потисниците ви бе отговорено и е адресирана способността им да причиняват по-нататъшни проблеми и те повече нямат мощните бази, които поддържаха властта им над вас. Те може да се стремят да променят въпросите, но сега е извън обхвата им да обърнат ефекта от действията срещу тях. Ролите им са редуцирани само до досадни и скоро действията им ще са безполезни, тъй като им е отнета структурата им на властта. След като дойде този момент ни остава единствено да отстраним Илюминатите и голяма част от нашата мисия ще е изпълнена.Нашите съюзници с наша помощ правят всичко, което могат, за да заставят медиите да се върнат към вярно и фактическо докладване и да премахнат лъжите и цензурата, които са използвани, за да се скрива истината от вас. С толкова много неща, които се случват, ние бихме искали да ви изведат до актуализирани доклади за арести на хора от върховете, участвали в престъпни деяния. Такава информация ще послужи за даване на другите на увереността да излязат напред и да помогнат в прочистването на банковата и политическата сфера от неморалната и безскрупулната дейност на онези, които работят единствено за себе си. Вие много скоро можете да очаквате някои удивителни събития, които без съмнение ще покажат, че старата парадигма е разбита, за да не се възстанови никога вече.

Бъдете сигурни, че тъй като старото е демонтирано, неговите заместници са готови да запълнят вакуума. Така е планирано, че неудобството да бъде сведено до минимум. Ще има кратки периоди на трудности, тъй като промените са масивни и са известно предизвикателство дори и за нас. Въпреки това, както с всеки друг аспект на нашата мисия, целта е бързо да ви запознаем с новите технологии и да ви осигурим необходимите средства, за да станете самостоятелни. Ние искаме да станете колкото може по-свободни, за да се насладите на това, което сме ви донесли, това ще ви издигне в следващото ниво на опит. До тогава ние ще сме осъществили пълен контакт с вас и ние ще сме изградили добри работни взаимоотношения заедно. Животът ще се промени към по-добър за толкова кратко време и вълни щастие ще се носят по света.

За сега, Скъпи мои, живейте живот с пълни очаквания за това, което предстои, тъй като няма да има разочарования и нашите обещания ще са изпълнени. Ние ще приветстваме възможността да се срещнем с вас и всичко, което предстои, тъй като има объркване в някои случай относно това, което можете да очаквате. Обаче няма абсолютно никакво съмнение, че колкото и много да криволичат вашите маршрути, вие ще имате възможността да се издигнете. Не си правете илюзии за крайните времена, тъй като това е краят на епоха, която ви разглеждаше под изпитание и изпробвани до предел, всичко в интерес на придобиване на опит на дуалността. Вашата служба беше такава, която е изключителна жертва, напускайки удобството и красотата на по-висшите реалности, за да стъпите в неизвестното. Не е чудно, че на всяка душа се гледа с такова голямо възхищение и любов.

Въпросите достигнаха точка, където вие почти можете да очаквате някои големи придобивки всяка седмица, тъй като много промени напреднаха толкова бързо. Въпросът е дали такива развития могат да бъдат препращани към вас чрез един от новинарските канали. Естествено Интернет е много по-отворен и свободен, но вие трябва да търсите, за да намерите такива източници. В крайна сметка, по-рано или по-късно, ще има голям шум, за да се докладват фактите за това, което се случва, тъй като в противен случай определени агенции ще бъдат изоставени. Така че ние не сме толкова загрижени в тази връзка, тъй като истината ще е твърде добра, за да се пропусне и да направи сензационни заглавия. Твърде малко хора контролираха медиите от много дълго време, но стана по-трудно за заговорниците да насърчават лъжите, които ви бяха доверени. От известно време насам вие се събудихте за начина, по който сте били водени от онези със собствен дневен ред. В близко бъдеще всичко това ще се промени и вие най-накрая ще сте в състояние да вярвате на това, което ви се казва.

Това са мощни времена, когато можете да визуализирате това, което искате от живота и това ще стане ваше творение. Така че мислете позитивно и не позволявайте на никакви натоварени със страх послания да ви отклонят от пътя ви. Разбира се, ще има райони, където влиянията от помените ще въздействат на хората, но помощта ще е достъпна, особено сега много от вас се обединяват. Това ще расте и с нашето идване и освобождаването ви от тъмните сили, а онези различия, с които се е заигравало, за да ви държат разделени, ще изчезнат. Най-сетне вие ще осъзнаете, че вие сте Едно и работите един с друг за доброто на всички.

Без налагането на бедността и отричането на правата ви, Човечеството би било обединено отдавна, защото по сърце вие сте от групово съзнателно ниво, което се стреми към единство сред всички хора.

Сега е времето да освободите всякакъв багаж, който носите от този и от предишни животи. С издигането на нивата на съзнанието, вие ще сте в състояние да разпознаете и прекъснете връзките с онова, което няма място във вашата възнесена същност. Действително, това, което бе приемливо напоследък, сега може да е установено като не на място, когато издигате вибрациите си. Новото ви аз се издига от пепелта на старото ви аз и вие създавате въплъщение, което вие ще познавате като кристалното си тяло и което е подходящо за Издигане. Това само по себе си ще ви гарантира здравословен живот, който е свободен от болести и свързани с тях заболявания от ниските вибрации на третото измерение.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че ще ни намерите най-симпатични и полезни за вашите нужди, но би било даже по-добре, ако повече от вас знаеха за нас. Отново споменаваме нуждата да се разпространят новините за промените, но по начин, който не е претоварващ или твърде силен. Това ще помогне да се облекчи вероятния шок, преживян от онези, които са в пълно неведение относно какво ще се случи. В началото много хора ще се изплашат, докато не разберат, че нашето идване е най-естественото явление. Това се случва, когато една цивилизация достигне точка от еволюцията си, когато е подготвена на съзнателно ниво да разбере и приеме връзките си със Звездните Същества. Вие сте на този етап сега, но това ще включи много, които не са наясно, тъй като те нямат възприятие или разбиране за истинското им семейство. Идваме с любов да споделяме с вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com