We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, February 6, 2012

СаЛуСа – 6.02.2012г.


СаЛуСа – 6.02.2012г.

 Естествено ние трябва да сме наясно какво прави Майкъл и следяхме събитията, свързани с пътуването с Нептун. Това, което трябва обаче да подчертаем, е, че ние имаме наши собствени отговорности и никога не бихме се намесили в мисия на друг, по същия начин, по който не бихме се намесили в опитите, които са ваше собствено творение. Гледайте по този начин, Скъпи мои, ничия работа не е да ви отказва опитите, от които се нуждаете, за да напреднете в еволюцията си.В този смисъл, моля помнете, че Галактическата Федерация доста ясно ви информира, че с времето ще бъдат организирани много „туристически” пътувания на борда на нашите кораби. Така че няма нужда да се втурвате да бъдете сред първите пътувания от такъв характер, ще има достатъчно време да им се наслаждавате след като открито ни се позволи да контактуваме с вас. Някои от нашите Кораби – Майки са като огромни градове и няма да има проблеми с огромния брой от вас, които биха се възползвали от възможността да посетят някой от тях. Това ще бъде част от нашето намерение да се сплотим повече да разсеем всякакви страхове относно нас, които все още съществуват. Това позволява да ви дадем поглед върху това какво ще направят за вас в много близко бъдеще напредналите технологии. В края на краищата ние сме вашата бъдеща същност, а вие ще трябва бързо да запълните празнината, предизвикана от умишленото потискане на технологии, които отдавна биха били започнати в 21ви век.


Много неща се случват по света сега и дори вие ще осъзнаете, че няма да мине дълго време преди да видите резултата от вложените усилия, да носи желаните промени. Все още тътне заплахата от война, но ние още веднъж ви казваме, че тя няма да бъде позволена, въпреки че някои въоръжени сблъсъци ще продължат. Така че, моля ви не се поддавайте на тези ситуации и не позволявайте на страха да ви превземе, мислете мир и вложете енергията си там, където тя ще направи нещо положително. Финансовата ситуация продължава да ангажира времето на много от нашите съюзници, но общ проблем е много държави, както вие бихте казали, да „изпеят същата страница от химна”. Въпреки това успехът ще дойде и ще отбележи началото на напълно нов подход в банкирането и в цялата природа на финансовите транзакции. Дългът ще се премахне и никога повече вие няма да бъдете ненужно натоварвани с него.


Никога няма глух момент да живееш на Земята, а в някои отношения ето как е планирано да бъде и със сигурност това не е ваканционен остров, тъй като в противен случай вашият напредък рядко би вървял напред. Земята е страхотно място да преживееш всички видове предизвикателства и най-бързият начин да напреднеш и да изкачиш тази духовна стълба. И все пак Земята е рай, който няма равен на себе си във вашата Вселена и той беше засят преди милиони години. Тя беше действително Райска Градина, но деградира, понеже вибрациите станаха по-ниски и Човекът я разрушаваше с алчността си и липсата си на грижа. Сега вие се пробуждате, за да разпознаете бижуто, което е вашата Земя, и пробвате всичко, на което сте способни, за да я възстановите и да предотвратите по-нататъшни щети и разрушения. Всъщност, ваша е отговорността да я върнете към девственото и състояние, като част от подготовката за Издигане.


В такива размирни времена, в които се намирате, вие трябва да запазите здравомислие и никога да не забравяте причината, поради която дойдохте на Земята сега. Това беше, за да се събудите за истинската си същност като Същество от Светлина и да издигнете нивото на съзнанието си, за да сте готови да се издигнете скоро след като възможността за това излезе. Все още имате цял куп преживявания, но в края на краищата Издигането е ваша цел и това е всичко, което наистина има значение. Тази възможност, когато има масово издигане, не идва много често и това е вашето освобождаване от дуалността и нуждата да се ре-инкарнирате редовно. Като имате това предвид, сигурни сме, че не се нуждаете от много насърчаване да вложите усилие, за да отстъпите от стълбата на прераждането.


Вие не можете изцяло да знаете какво се случва зад кулисите, но има далеч повече дейности, отколкото ви се струва, че има. Ние наблюдаваме световните новини и това, което се дискутира публично или частно и като резултат притежаваме много добра картина как се случват събитията. Това ни дава поглед и способност да помагаме на съюзниците си и е позволено да балансираме напредналите технологии, които използват тъмните сили, за да шпионират тези от Светлина. Ние имаме компютри с ниво на съзнание, което е толкова напреднало, че можете да имате доста интелигентни разговори с тях. Вие имате опит с автоматизацията, но ние сме я развили до степен, която би ви удивила и ще се насладите на посещенията си на нашите кораби, опитвайки се да разберете как работят те. За някои от вас това ще ви се стори познато, тъй като ни посещавате по време на състоянието си на сън и имате близък спомен за това, когато се върнете в тялото си.


Излезте от пашкулите си, които скриват истинската ви същност, Съществата от Светлина, които сте и винаги ще бъдете. Сега е времето да заявите божествените си права и суверенитет и ви е дадена всяка помощ да го направите. Вие сте Същества с неизказана сила и придобивайки я, вие може да поемете отговорността си да я използвате мъдро, вие ще се издигнете и ще станете създател, какъвто бяхте преди падението. Дори сега вие все пак създавате, но е нужно повече време, за да се прояви и вие може да не осъзнавате какво сте направили. Фокусирайте се достатъчно дълго върху това, което искате и с времето ще има отговор. Ето как, без да го осъзнавате, вие привличате в живота си преживяванията, които сте донесли чрез себе си. Законът на Привличането не прави разлика как работи това, така че бъдете внимателни върху какво се фокусирате, когато влагате енергията си. Повечето от вашите преживявания започват живот като мисли, които когато вие им дадете достатъчно енергия, те стават част от вашата реалност.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и бих бил доволен да изпълня желанията ви, но всички в подходящото време и както винаги времето е толкова важно. Ние сме свикнали да бъдем адаптивни и приспособяващи се към последните ситуации на Земята. По този начин ние сме напълно успешни в целите си, когато най-накрая можем да продължим. Бъдете сигурни, че действията ни са придружени от велика любов към всички вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com