We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, February 8, 2012

СаЛуСа – 8.02.2012г.


СаЛуСа – 8.02.2012г.

 Играта на изчакване ще трябва да се играе още малко, но през цялото време е постигнат напредък. Никакви намеси от тъмните сили няма да имат продължителен ефект, тъй като сега плановете ни са твърде напреднали за тях, за да могат да попречат на успеха ни. Нашите дейности са ускорени, както са и нашите Съюзници, тъй като се достигна момента, когато са посочени определени дати за финализиране. Външните знаци, основно чрез вашите Итернет източници са най-надеждните по отношение на точност и за своевременна информация. Чрез даване на най-доброто от себе си да останете фокусирани в Светлината, вие поддържате сигурен курс към Издигането. Каквото и да се случи вие можете да сте сигурни, че ще се постигне същия резултат, а той ще ви завари свободни от контрола на тъмните сили.Ние навлизаме в това, което ще бъде за нас изключително натоварен период, но ние не можем да сме претоварени от никакви обстоятелства, защото имаме флота от милиони кораби и разбира се персонал, който да ги управлява. Всъщност толкова много от нашите нужди са автоматизирани и ние можем да прекарваме времето си в занимания с нашата специализирана дейност, за която сме оборудвани в това най-важно време. Дори функции като поддръжка се извършват от роботизирани Същества, които имат такова високо ниво на съзнание, че могат да разсъждават и сами да взимат решения. Естествено, усъвършенстваните ни компютри са активно включени във функционирането на корабите ни и също така в мисията на флотата като цяло. Вие сте наясно, че всичко на Земята също има степен на съзнание, но във вашите много по-тежки вибрации, то не може да функционира изцяло. Така че не е необходима голяма крачка напред, за да възприемете това, което ви казахме.


Всички предимства, които споменаваме от време на време, ще бъдат ваши своевременно. Това ще дойде с личния ви напредък към превръщането ви в Галактическо Същество. Все още не можете да си представите какво означава това, но вероятно бихме ви нарекли суперхора. Сегашните ви нива на съзнанието нарастват, но не са близо до пълния ви потенциал. Вие ще придобиете Христово ниво на Съзнание, а това винаги е било достъпно за вас, поради чудесното повишаване на вашите Светлинни енергии. Може да звучи амбициозно, но вие можете да се стремите да доведете това ниво на енергия, докато сте на Земята, но ние знаем, че е изключително трудно да се поддържа. Има твърде много ниски вибрации около вас, а това включва и онези, които са били прикрепени към вас в продължение на много животи. Ето защо често има позоваване на необходимостта ви да се изчистите от тях, а сега е чудесно време да се справите с тази задача. Има толкова много по-висши енергии, изпращани към вас, че ако ги привлечете към себе си, ще се случи този процес. Тайната е да се желае да се случи това прочистване, а Законът на Привличането ще направи останалото.


Бъдете наясно с това какво е около вас и не се свързвайте с нищо, което може да бъде разбрано като по-ниски вибрации. Тъмните сили бяха много умни в генерирането на това, което се нарича забавление и което предизвиква базовите ви сетива и поощрява желанието ви за тръпка и вълнение. Това не означава, че целият живот трябва да е сериозен без смях и забавление. Въпреки това, вие скоро се изморявате от това, което имате, и търсите още по-големи тръпки, а това често може да води до пропадане на вашите стандарти и до разврат. То е толкова лесно да се направи и е толкова трудно да се издигнеш над него. Ето защо сега има толкова много учители на Земята, които дават съвети, така че да се разбере целта на живота и това, че вие сте отговорни за всичките си действия, думи и дела.


Представете си колко смиряващо е да се изправите пред себе си и да видите как действително сте били, през очите на един, който е стоял до вас, опитвайки се да направлява живота ви в Светлината. Това не е направено, за да се засрамите, а за да видите как сте повлияли на другите често без всякакво осъзнаване на това. Всички вие сте Едно и каквото правите на един, правите го на всички и това се отразява на нивото на масовото съзнание. Доволни сме да ви информираме, че вие се справихте толкова добре с донасянето на Светлината в живота си и със закотвянето и на Земята. Толкова много, че нивата на масовото съзнание експоненциално нарастваха и ще продължат да нарастват. Вие сте на път да завършите този цикъл с Издигане, а това е в съответствие с Божествения план.


Промените ще за толкова значими и ще се случат толкова бързо, че вие ще трябва да се държите будни, за да не пропуснете нещо. Веднъж след като влиянието и намесата на тъмните сили най-сетне бъдат спрени, а това ще бъде през следващите няколко месеца, вие можете да си отдъхнете и да започнете да се наслаждавате на внезапната свобода, която трябва да ви бъде върната. От там нататък цялата атмосфера ще бъде издигната и ще се освободят много емоции, тъй като хората осъзнават, че най-сетне истински мир е слязъл на Земята. Това ще направи последните месеци на годината най-запомнящото се и приятно време, а хората по света ще са обединени. Никога вече те няма да бъдат разделяни и да губят истинската си идентичност, те ще са отново като Едно.


Поради по-висшите вибрации, които сега съществуват на планетата Земя, има по-малко конфронтация между хората, но и за онези, които насърчават различия за целите на контрола, скоро ще има световен мир. Както вече ви информирахме, мирът скоро ще бъде постигнат, но първо трябва да има правителствени промени. Вие трябва да имате точните хора за отговорността преди да бъде отбелязан всеки напредък на всеки фронт, а заедно с нашите съюзници ние сме готови да продължим скоро след като тази точка бъде достигната. Всеки човек може да помогне за ускоряването на промените като изпрати любов към цялото Човечество и към Майката Земя, която не изригна, както мнозина бяха карани да вярват. До сега не е имало някаква анормална дейност, но очевидно по самата природа на почистването, което е необходимо, ще има някои основни случки.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа, че членовете на Галактическата Федерация обичат с Божията любов и не се страхуват от Бог. Ние отдавна сме приели, че Бог е Цялата Любов и че всички ние сме аспект от тази чиста Светлина. С това предвид, религиозните учения ще трябва да бъдат променени съответно. Това е деликатна ситуация, тъй като ние трябва да позволим възможност за свободно изразяване, но в същото време истината трябва да бъде разкрита на хората. Вие трябва да сте в състояние да направите информиран избор, а преди края на този цикъл вие ще сте в тази позиция. Веднъж след като сте наясно, ние виждаме това като друга стъпка към пълна хармония между всички вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com