We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, March 2, 2012

СаЛуСа – 02.03.2012г.


СаЛуСа – 02.03.2012г.
 
Изживявайте всеки ден, какъвто е, защото никога не знаете какво да очаквате, когато толкова много промени са на прага да се случат. Малко съмнение може да има, че нашите съюзници са постигнали голям напредък на много фронтове и че скоро вие можете да очаквате период на експлозивни случки. Вече разбирате колко успешни са били сондите ни за премахването на корумпирани лица от банковата сфера, но това все още не е завършено. Така че както можете да видите, не само че е разкрита корупцията, но също и тези, които са отговорни за това. Веднъж след като тези разкрития наберат скорост, вие ще бъдете изненадани от това колко много хора излизат с повече информация. Пробивът откри конспирации, които са ангажирали трилиони долари и най-свирепите и дръзки действия, за да се открадне от законните собственици. Ние възнамеряваме на първо място тези пари да бъдат върнати, за да гарантират, че са законно придобити.Не е чудно, че на вас ви е било отказвано достатъчното за вашите нужди, то е било отклонявано към частни сметки и черни операции. Ние слагаме край на такива криминални деяния, така че войните да могат да се считат за нещо от миналото и да се декларира световен мир. За да направим всичко това, ние трябва да имаме подкрепата на основните правителства, но единствено, когато те са се отървали от онези, които не взимат присърце вашите пълни интереси. Върху това се работи и делото срещу тях се подготвя. Често е въпрос на това дали всеки член е бил верен на клетвата си, а за съжаление много малко от тях са били.

И така, Скъпи мои, ние очевидно знаем върху какво е необходимо да се наблегне, но понякога задачата е толкова голяма, че действително заема голяма част от преговорите. Когато ние и нашите съююзници ударим, вие може да сте сигурни, че сме взели предвид всички възможности и ще успеем. От няколко години ние добре планирахме този момент и многобройните ни ресурси ще гарантират постигането на целта ни. Едно от най-големите ни предимства е способността ни да отиваме там, където искаме, без да бъдем разкрити. Това означава, че ние познаваме плана на Тъмните сили, но това не винаги означава, че можем да се намесим. Има Вселенски Закони, които управляват всички действия, и ние трябва да спазваме правото ви да взимате ваши собствени решения на свободната воля. Въпреки че може да е трудно за разбиране, това също включва и тъмните сили. Това, което често се случва, е, че вие предавате свободната си воля като не се противопоставяте на онова, което те са посочили да направите. Дуалността е повече от игра, отколкото си представяте, и при това е доста сериозна. Въпреки това, сега можете да започнете да се отпускате, тъй като заговорниците и тяхната организация претърпяха голяма загуба на мощност поради нашите действия.

Светлината, която се разраства през цялото време, докосва сърцата на все повече и повече души, а пробуждането се разпространява по целия свят. Във всяка държава без изключение хората настояват да им бъде казана истината и изискват техните представители да направят това. Оправдания или липса на отговор вече не се приемат и се очаква действие. Както вече видяхте в някои страни, това доведе до масови демонстрации. Хората говориха и те ще бъдат изслушани в бъдеще. В действителност политиците, както сега ги познавате, никога няма да се върнат, тъй като в Новата Епоха онези, които са от Светлина, ще са идентифицирани и назначени заради верността си към Създателя и целия живот.

Ще има по-духовен подход към всички неща, свързани с качеството на живот. Дори религията ще трябва да преоцени методите и ученията си, така че да може да се разглежда като безскрупулно честна и вярна на Светлината. Много религии се основаха, за да използват позицията си, за да имат власт и контрол над последователите си и за съжаление използваха страха, за да ги държат в подчинение. Факт е, че вие не се нуждаете от външна помощ, за да разберете истината, тъй като тя цялата се пази вътре. Въпреки това вие следвате собствения си път и понякога той ви отвежда до някого, който е пътувал по-далеч, отколкото вие, който може да ви даде напътствие. Всички взети от вас решения могат да бъдат проверени интуитивно, така че намерете начин да сте в състояние да отделите миг-два, за да го направите. Проблемът е, че понякога хората игнорират интуицията си, ако тя не потвърждава това, което те наистина биха искали да направят.

Вие ще има да учите много в краткия отрязък от време, който остава преди Издигането. Въпреки това, ще бъде най-радостно, когато усвоявате новото разбиране за смисъла на живота и осъзнаете, че той е предвиден да бъде щастливо и радостно преживяване. Не само това, вие ще се придвижите на нов път, който ви запознава с това, което можете да очаквате, след като се издигнете. Това в края на краищата е вашето намерение да се завърнете към по-висшите реалности, за постигането на което сте работили толкова упорито. То идва съвсем естествено, тъй като ви е познато от времето, когато минахте през това, за да се спуснете в третото измерение. Вие сте достойни души, които се доказаха като мощни и способни да преодолеят тъмнината.

Галактическата Федерация е толкова доволна, че най-накрая вие получавате доказателства за промяна по такъв начин, че не може да се отрече, че тя се случва. С нашето намерение да ви позволим да виждате корабите ни по-често, това оттегли подозрението, което някои от вас поддържаха, че ние сме потенциални нашественици. От много години ние показахме, че дори когато сме провокирани, ние сме в състояние да се справим с това без никаква агресия или безсрамни действия. Нашият подход винаги е бил в признание на светостта на живота, който ние уважаваме и почитаме, тъй като всеки един е част от Създателя. Същото важи и там, където става дума за Илюминатите, тъй като по отношение на всичките им злини ние сме длъжни да гледаме на тях като на души от Светлина, както всички останали. Тяхната Светлина може да е слаба, но въпреки това все още е възможно да израсте от тази позиция обратно към пълна Светлина. Тяхната съдба ще бъде решена на Земята, но от духовна гледна точка, а това означава, че на тях ще им се покаже милост и състрадание.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и тъй като се придвижваме в следващата фаза на пътя ви към Издигането, ние се чувстваме толкова привилегировани да бъдем тези, които са натоварени да гарантират, че са напълно подготвени. Ще бъде най-прекрасното време и вие ще се радвате на свобода, каквато действително не сте изпитвали в настоящото ви измерение. Вие нямате повече живот при настоящите ви условия и скоро ще сте удивени от това колко бързо ще настъпят промените. Бъдете смели и ходете в Светлината си в истинската любов, която пазите, и сте.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com