We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, March 7, 2012

СаЛуСа – 07.03.2012г.


СаЛуСа – 07.03.2012г.
 
Повече от вас започват да вярват, че промените стават значителни, а детайлите са налице за онези, които са подготвени да ги търсят. След няколко разочарования вече е достигнат етапа, където събитията се придвижиха до точка, където Тъмните сили не могат да спрат или да обърнат това, което се случва. Дните им са преброени и те се изправиха пред притеснението да изгубят позицията и богатството си. Често и двете са придобити чрез подкупи и корупция и за тях се случва нещо неописуемо. Не само че са принудени да се откажат от поста си, но и да изгубят нечестно придобитите си печалби. Ще им бъде отсъдено справедливо според престъпленията им, а и ще бъде научен ценен урок. Към тях не се постъпва по-различно, отколкото към всяка друга душа и ще се отстранят щетите, които са направили.Нищо не е пропуснато, когато вие преразглеждате всеки живот и нищо не може да бъде скрито. Всичко ще бъде видяно и разбрано точно поради причините да се случи и ако е необходимо за по-голяма яснота вие ще пре-живеете някои аспекти отново. Това се отнася до всеки, с който участвахте в живота си, и естествено, когато дойде времето те също ще преживеят подобно отзоваване. Ако имате гузни тайни, сега сте съветвани най-добре да си простите, тъй като никой не може да направи това за вас. По този начин вие ще избегнете себе-наказние, което не е необходимо, тъй като всеки опит се разглежда като носещ уроци за вас. Свикнете с живота си и се уверете, че не повтаряте отново същите грешки, тъй като можете да сте сигурни, че ще сте тествани отново. Карма може да бъде изчиствана в същия живот, в който се е получила, въпреки че повечето от нея обикновено се пренася нататък и се случва в някой бъдещ живот.

Ние вече споменахме, че има Закон за Милостта, който може да се приложи, за да ви освободи от Карма и той ще влезе в сила повече, тъй като наближавате края на времето. Всъщност измежду всички ваши животи настоящият ще изпита повече незабавна Карма, тъй като вие няма да я носите напред с вас до Издигането. Така че, Скъпи мои, обърнете внимание на вашите преживявания и ако те са за вашата еволюция, научете това, което те трябва да ви кажат. Някои Служители на Светлината вече преминаха отвъд тази точка, където в живота им има още уроци за тях. Те вече са с двата крака във времевата линия на Издигането и са издигнали нивата на съзнанието си и са прерязали връзките си с по-ниските вибрации. Вие инстинктивно ще знаете какви са те и може да помолите за помощ, ако имате някакви трудности за изчистване. Вие често спорите със себе си срещу това да се откажете от нещо, което обичате, дори и ако то е болезнено за физическото ви съществуване и е духовно неприемливо. Пристрастяванията може да са трудни за контролиране, но когато имате твърдо намерение да ги преодолеете, ще успеете.

Не само лошата диета поврежда тялото ви, но също и злоупотребата в резултат на лоши навици, както и негативните енергии, създадени от лоши думи и музика, която е в дисонанс. Смущенията, които те предизвикват, могат да ви направят податливи за болести – и физически, и психически, ако продължите. Вашето тяло има забележителни лечебни сили, които взимат връх веднъж след като изберете различен път в живота. Издигането е толкова близо и е разумно да прецените какво точно искате и как смятате да го постигнете. То е ваш избор, така че решавайте какво желаете да правите и работете за него.

Звукът заема важно място в живота ви, а вие сте обградени от такава какафония от различни звуци, а някои са отвъд вашите сетива за слух. Следователно изборът ви на музика има голямо влияние върху това как се чувствате. Чистите звучи, както можете да си представите, са много полезни и носят лечебни свойства, поради което те се използват за терапевтични причини. Основните ви чакри са серия от енергийни центрове от Базовата ви чакра до Коронната чакра и според тяхното състояние вие ще се радвате на здраве или болест. Звукът може да ги приведе в равновесие или да ги смути заедно с жлезите, които са свързани с тях, което е определящо за вашето здраве и благосъстояние. Звукът може да унищожи или дори да убие, той е мощен и понякога се използва като оръжие по време на война.

В по-високите измерения не съществуват нехармонични звуци и вие сте обградени от енергии, които са балансирани и красиви. Те извисяват по-финото ви тяло и душата и това може да се опише като чувствено преживяване. Попитайте какво е всеки, който е бил в астралните области, известни като Земята на лятото, и те неизбежно ще ви кажат, че вие сте обградени от енергия, която е мирна и от любов. Все пак това е, което вие наричате четвърта плътност и когато се възнесете, вие отивате още по-високо в пета плътност. Можете ли следователно да получите представа за това какво трябва да е това и не е чудно, че душите не са склонни да напускат такива нива. Вие се справяте с по-ниските вибрации на Земята, защото свикнахте с тях, но за разлика от по-високите такива, те са тежки и трудни за контролиране. Обаче, вие станахте майсторите в работата с тях и всеки от вас ще бъде много похвален.

Не всички от нас в Галактическата Федерация са преминали през човешкия опит. Следователно ние сме изключително заинтересовани от вас и от това как можете сами да се справяте. Фактът, че ви е дадена помощ, не отнема фантастичното ви постижение в преодоляването на притегателната сила на по-ниските енергии. Вие сте мощни Същества, доказващи колко сте умни в справянето си с Тъмните сили. Един ден в бъдещето дори те ще се учудят на вашите изумителни сили да преодолеете каквото и да са ви хвърлили. Вашите колективни опити ще бъдат пазени в Залата на Записите, за да се виждат и да се учат всички от тях.

Издигането не само ще бъде добре дошла почивка от предизвикателствата на дуалността, но и промяна на живота към такъв, който е най-удовлетворяващ и радостен. Това ще бъде нещо, което вие ще приемете като напълно нормално, тъй като това е, с което бяхте свикнали, преди да напуснете по-висшите царства. Илюзията, която живяхте на Земята, ще е преминала, но не без разширяване на нивата ви на съзнание. Всички опити ще са допринесли за цялостното ви разбиране за по-ниските вибрации. Това означава, че не трябва да сте напълно в осъзнаване за тях, а в осъзнаване само на научените уроци.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да потвърдя това, което сега научавате от много различни източници, че голямото начинание е в ход, за да се отстранят онези, които стоят на пътя на напредъка. Нашите дейности също се активизират, за да подкрепят съюзниците ни и нашата любов е редом с всички вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com