We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, March 12, 2012

СаЛуСа – 12.03.2012г.


СаЛуСа – 12.03.2012г.
 


Времето продължава да се ускорява, тъй като бъдещето на Човечеството е отвоювано в Близкия Изток. Поне така ще изглежда на онези, които още не са се събудили и остават в неведение. За съжаление медиите все още са задушени от стария подход, който пречи на свободата на словото, а разследващата журналистика е тази, на която е позволено да разкрие истината. Много неща, които трябва да бъдат казани, се случват, за да можете вие да имате поглед върху това, което е зад събитията и заплашва световния мир. Все пак би било по-добре правдоподобно предаване на данните, така че да се успокоят умовете ви, знаейки, че въпреки опитите, направени, за да се започне друга Световна война, те се провалиха и продължават да го правят.Ние не искаме вие да се изплашите изведнъж от бъдещето, като ви уверяваме, че всичко върви добре. Въпреки това, ние отново ще ви информираме, че нашата технология е такава, че имаме пълен контрол над това, което се случва в Близкия Изток и всички конфронтации скоро ще бъдат доведени до застой. Властите бяха информирани, че ние няма да позволим да бъдат използвани ядрени оръжия и че ние сме срещу всяка форма на агресия. Ето защо е напълно безсмислено да продължават военните игри, както и да се участва във всяко позиране, което нагнетява ситуацията. Нашето търпение се изчерпва и ако нещата не се подобрят, ние ще използваме властта си, за да сложим край на всички опити да се ангажират военни движения.

Ние от Галактическата Федерация сме тук, за да видим, че вие и Майката Земя пристигате безопасно до дестинацията си, което е краят на този цикъл в дуалността. Колкото по-скоро Тъмните сили и техните кохорти са премахнати и влиянието им е отнето, толкова по-скоро всички ние можем да се концентрираме върху работата по качването ви на пистата за Издигането. Въпреки това, ние все още поддържаме в баланс различните енергии, които играят на Земята, увеличаващи се експоненциално, и помагаме да издигнете нивата си на съзнанието. Вие все още имате доста път да извървите преди да придобиете нещо близко до пълното съзнание, но това ще дойде при вас по-скоро, отколкото може би очаквате. Вие сте подготвяни да станете Галактически Същества и да заемете мястото си сред нас, както е божественото ви право.

Намираме за разбираемо, че онези, които са пробудени за това какво се случва с Човешката Раса, все още са загрижени за онези, които още дремят. Искаме да ви уверим, че преди края на тази година, всяка душа ще знае за Издигането и ще има възможността да избере дали или не да се подготви за него. Времето напредва, но все пак някои ще го направят във времето, защото са дошли в този живот, за да направят това своя цел. Това, Скъпи мои, е решаващият фактор, тъй като много са тук за опита, който ще способства за тяхната еволюция, но не са готови да направят квантов скок в съзнанието. Отговорът е да не се притеснявате за решенията, взети от другите, тъй като те ще са избрали какво е най-добро за тях и удовлетворява желанията им. Бъдете сигурни, че всички ще бъдат обгрижени и че Бог не прави разграничение от една душа към друга и всички са еднакво объркани.

Различни програми, които ще ви отведат напред, са готови за изпълнение и подготовките са завършени. Много неща зависят от правителствените промени, тъй като определено трябва да има хора, на които може да се вярва и които могат да ви водят с пълно разбиране на това, което се изисква от тях. Вярата в назначените ви представители е била унищожавана толкова много пъти от тези, които не спазваха обещанията си и ви разочароваха. В бъдещето вашите лидери ще бъдат избирани заради тяхната мъдрост и духовен опит и ще бъдат надеждни и честни. Твърде често вие сте били подмамени от обещания, които никога на са били предвидени да се спазят от онези, които предпочитаха служба на себе си вместо на другите.

Тъй като вие еволюирате и продължавате да се издигате дори в още по-високи измерения, ще откриете, че никоя душа не може да измами или да излъже друга, без намерението им да се знае. Всъщност, вие ще знаете чрез наблюдение на еманациите на аурите им, които дават много информация за тази душа. Дори сега имате хора, които могат да видят и четат аури, а те действително предават твърде много за вас. Например може да бъде видяно здравословното ви състояние и всъщност, дори началото на заболяване преди вие действително да сте наясно с това. Вие наистина сте много сложни Същества и сте в неведение за много аспекти на себе си, като астралното ви тяло, което използвате, когато сте извън тялото си. Много души го използват, за да посещават починали приятели и семейство, но много малко донасят обратно буден спомен за тях. Помнете, че живеете безкрайни животи и като душа винаги ще съществувате в една или друга форма и в крайна сметка ще се превърнете в чисто Същество от Светлина.

Целта на живота е да еволюираме чрез опит и вие сте тези, които избират как да постигнат това. Земята е труден опит, все пак вие знаехте, че ще бъде така, и ето ви след стотици животи в различни цивилизации, които разшириха нивата ви на съзнанието. Нищо от вашия опит не се губи и не е необходимо непременно да трябва да си спомните точните обстоятелства. Понякога те най-добре са забравяни и екстремни преживявания, които бяха неприятни, могат да бъдат изтрити от паметта ви. Вие имате богат опит, който ще служи много добре на вас и другите в каквото и да изберете да правите като ваше следващо приключение. Някои от вас ще се присъединят към нас като Галактически Същества и съвсем основателно като наши равни.

Нашата мисия много се промени, от когато започнахме и сега пътят ви към нас e по-чист и има нужда от по-голямо участие във вашите дела. Имаше надежда, че тъй като наближиха крайните времена, Тъмните сили биха видели, че позицията им е несъстоятелна и биха ви позволили да завършите пътуването си без намеса. Не се доказа, че случаят е такъв, и те нарушиха обещанията си да прекратят действията си. Това ни остави без друг избор, освен да ги премахнем и както много от вас откриват, това продължи. За да им попречим да продължат с намесата си, ние трябваше да унищожим съоръженията им, които са основно под земята. В същото време ние се фокусираме върху Близкия Изток, който от дълго време имаше потенциала да прерасне в световна война. Ние очакваме, че когато различните държави видят безсмислието на това да игнорират нашите искания да спрат, те ще спрат действията и ще позволят мир да слезе на Земята. Трябва да е така, защото това е божествено постановено.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм радостен, че сме толкова близо до разрешаването на един от вашите основни световни проблеми по пътя на трайния мир.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com