We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, March 16, 2012

СаЛуСа – 16.03.2012г.


СаЛуСа – 16.03.2012г.
 
Вие имате един забавен израз за ботуша, който е на другия крак и точно така Светлината сега диктува какво се случва, въпреки че Тъмните сили никога не се отказват да се опитват да упражняват контрола си над нещата. Скоро те ще бъдат принудени да се предадат пред нашите искания и тъй като сега те нямат средства за бягство, действително няма алтернатива за тях. Това означава, че ние заедно с нашите съюзници можем да продължим напред с плановете си. Всеки проект е в ход и това ще доведе до внезапен изблик на информация, който ще ви достигне. Събитията са такива, че фактите повече не могат да бъдат скривани, а с това ще има експлозия на хора, идващи, за да кажат това, което знаят. Може да отнеме по-дълго време, що се отнася до Ватикана, тъй като това е равносилно на тайно общество, което е запазило тъмните си тайни скрити доста добре. Въпреки това, нищо няма да остане скрито твърде дълго, тъй като вие сте упълномощени да знаете истината и степента, до която сте били измамени.За момента ще трябва да разчитате на нас за истината или на други източници на информация, които се появяват по вашия Интернет. Той е относително свободен от намеса, въпреки че Тъмните сили ще се фокусират върху лицата, подаващи сигнали, които са подготвени да разкрият много от това, което се случи или се случва сега, което е заплаха за вас. Ние имаме общ поглед върху всичко това, тъй като от нашето място в небесата ние сме в състояние да наблюдаваме какво се случва във всяка част на света. Ние пазим онези от Светлина, които са специално защитени, поради значението им за всеки жител на Земята и имат основна роля в наблюдението на протичащите промени, както е планирано. Ние сме невидимите сили, които работят навсякъде, където е вероятно да бъдат Тъмните сили. Много от тях сега знаят ролята, която играем, и с неохота са принудени да приемат, че те не могат да спрат напредъка. Нито могат да спрат прочистването, което е в ход, което също включва правенето на техните бази неработещи и ядрените им оръжия неефективни и неизползваеми.

Бъдете сигурни, че скоро след като можем да излъчваме по медиите за вас, ще направим така, че всеки трябва да знае за намерението ни, що се отнася до нас. Също така е важно да знаете, че доколкото трябва да премахваме обекти на войната, това не води до загуба на живот и независимо дали това са самолети или кораби в открито море, екипажите и другия персонал са преместени от планетата. В подходящо време те ще бъдат върнати, но не в капацитета на военни сили, а като мирни сили. Това означава, че те могат да бъдат преразпределени на работни места, които не са бойни. Това илюстрира висшите ни намерения да ви предадем, че ние сме Посланици на Светлината и носим послания за мир и обединение. Време е да се обединим като едно голямо семейство, каквото действително сме в очите на Бог. Онези, които не могат да се откажат от предразсъдъците си срещу други въз основа на цвят или религия, няма да имат място в процеса на Издигането. Колкото по-скоро хората приемат, че вие сте Едно и заживеят по съответния начин, ще има масово Издигане. От вашия избор или действия ще се знае и това ще разкрие точно къде сте по Пътя на Еволюцията.

Позволете ни отново да потвърдим, че вие не можете да придобиете нива на съществуване, които са над нивата ви на вибрация. Може да имате добри членове на семейството или приятели, които обичате и искате да ви придружат по пътя ви към Издигането. Обаче, когато става въпрос за тяхната духовна еволюция не е задължително да са готови за такъв напредък и вие трябва да им позволите да вървят по пътя си. Тъй като всичко е в Сега, а в по-високите измерения няма време, както вие го изпитвате, има всички възможности да се свържете с тях. Любовта е много силна връзка, която не може да бъде скъсана и отново ще ви събере заедно. Позволете ни да повдигнем друг важен момент, който трябва да бъде разбран, ако искате да напреднете. Вие не можете да очаквате да направите това, ако откажете да се освободите от омразата, свързана с друга душа. Според вашия начин на мислене може би имате добра причина да се чувствате по този начин, но това ще ви държи назад през цялото време. Бъдете подготвени да бъдете великодушни и да „простите” на онези, които вярвате, че прегрешиха срещу вас. Това е най-голямото действие, което вероятно бихте поели, за да докажете, че сте еволюирали и то също така помага значително на другата душа, участваща в това. Помислете за това, Скъпи мои, и установете мира си помежду си преди да е станало твърде късно.

Веднъж, след като сте установили погледа си върху Издигането, вложете усилието си в това, за да проправи пътя ви, така че това да е път на пълна Любов и Светлина. Много по-лесно е да направите това, отколкото вероятно си представяте, просто е нужна малко мисъл и постоянство. Ако се подхлъзнете, опитайте се да се справите по-добре следващия път и вие почти сигурно ще успеете. В действителност ще чувствате, че се отделяте от старите вибрации, и те вече няма да ви привличат. Помнете също, че се подпомагани през целия път, вдъхновени и подтиквани още по-напред в Светлината. Като правите това, егото ви ще има по-малко влияние над това, което правите, въпреки че то е програмирано от вас да бъде лоялно към себе си. Това често означава поставяне на себе си на първо място в ситуации, където вие бихте били най-добре посъветвани да помислите, преди да действате. Раздаването на себе си на другите ще покаже, че вие разбирате Единството на Всичко Което Е.

Имате много и много неща на ум, тъй като този цикъл се затваря и за ваш кредит е, че много от тях трябва да се направят с други хора. Въпреки това, Скъпи мои, моля оставяйте време за собствените си нужди и не пренебрегвайте задължението си към собствения си житейски план. Повечето души ще имат инстинктивно усещане защо са тук и това е важно, тъй като имате ваши уроци за научаване, за да донесат край на времето ви в дуалността. Да намерите баланс е важно и след това можете да продължите напред, без да се чувствате под натиск, знаейки, че задоволявате собствените си нужди както и тези на другите. Скоро ще знаете кога сте го открили, тъй като животът придобива нов смисъл и тече много по-гладко.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много окуражен от напредъка, който отбелязаха нашите съюзници. Ние имаме приятели в много високи места, които са подготвени да използват властта си, за да ни помагат срещу Тъмните сили, които както ние вече казахме, са толкова добри като завършена, като страхотна сила. Те мислеха, че са непобедими, но научиха по трудния начин, че всъщност не са повече от силите на Светлината. Ние както бихте казали, ги помолихме да вървят тихо, но за съжаление, като разглезени деца, те не искат да правят това, което им се казва. Не се страхувайте, ние сме повече на брой от тях, а те ще са извадени от обращение и поставени там, където не биха ви се месили. Ние казваме, продължете с ежедневните си дела с любов в сърцето си и ние не бихме могли да искаме повече от вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com