We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, March 19, 2012

СаЛуСа – 19.03.2012г.


СаЛуСа – 19.03.2012г.
 
Сега за много хора е ясно какво голямо разбъркване ще се случи в залите на властта, а това ще даде възможност на още по-мащабни промени да продължат. Важно е онези, които блокират напредъка и жизнените промени, задължителни, за да ви освободят от контрола, да бъдат напълно отстранени. Този процес върви добре и онези, които стоят на пътя ни са наясно, че времето им свършва. За тях няма изход, а престъпленията им са добре документирани с абсолютно доказателство за тяхното участие. Ние говорим за срок от седмици, а не от месеци преди действията ни да започнат да хапят. Следователно се надяваме да направим голяма крачка напред много скоро, такава, за която ще научите. Имаме известна подкрепа от медиите и вярваме, че няма да мине много време, преди репортажа за това, което се случва, да се разпространи и да е точен. Ние не сме за сензациите, но въпреки това събитията ще са доста необикновени. Искаме да се знае, че старият режим вече не съответства и че ще бъде заменен с този, който истински представлява хората. Светлината се завръща, Скъпи мои и ще достигне до живота на всички за по-добро.За да достигнете до тази точка в еволюцията си бе нужно дълго време и се изискваше голяма вяра на моменти. Сега сте във вихъра на награждаването си с поредица промени, които ще ви издигнат от бедността и ще ви дадат вкус за това, което ще последва Издигането. След хиляди години на умел контрол, който постепенно отне правата ви, до такава степен, че вие го приехте като нормален, най-сетне вие ще преживеете свобода на непознато за вас ниво. Тъмните сили умишлено създадоха обстоятелства, които доведоха до вашия виртуален затвор в собствените ви домове. Като Духовни Същества, каквито сте вие Децата на Бог, вие сте свободни да избирате собствените си преживявания. Въпреки това, трябва да се добави, че вие избрахте дуалността като средство за разширяване и ускоряване на еволюцията ви.

Това, което остава от настоящия цикъл, не притежава никакви страхове за вас, тъй като Тъмните сили се провалиха в постигането на целите си. Вие научихте много от тях, но не беше предназначено наистина да бъдете изцяло под тяхната милост или желание да поемат абсолютен контрол над вас. Големият ви урок беше да преживеете отделянето от Източника, да видите какво е да изграждате отново връзката си със Светлината. Даде ви се всяка възможност да създадете ваша собствена реалност и от време на време в по-ранните ви цивилизации вие действително постигахте високо ниво на мир и спокойствие. Въпреки това, Тъмните сили никога не бяха далеч от заговор за вашето падение и имаше съответни периоди на мрак, които доведоха до пълен срив на последните две цивилизации.

Може да ви звучи странно, че дуалността обслужва двойна цел и в края от нея имат полза всички души, които са взели участие в нея. Всеки опит е ценен за всеки, който участва в него и имайте предвид, че въпреки че днес може да сте изцяло ангажирани със Светлината, без съмнение ще е имало периоди, когато също така служехте на Тъмните сили. Тъй като не се включва осъждане, нямате причина да гледате назад и да носите вината с вас. Това, което има най-голямо значение, е дали сте научили уроците, които тя ви даде, тъй като вие може би е трябвало да преминавате през тях повече от веднъж. Егото ви ще захранва будния ви ум и няма участие в решения въз основа на нивата ви на съзнание. Ето къде идва Висшият ви Аз, когато често се случи борба за надмощие. Ние бихме очаквали онези от вас, които се установиха на пътя на Издигането, да направляват живота си и да вземат решенията си, базирани на Любов и Светлина и да бъдат ръководени от Висшия си Аз.

Трябва да бъде успокояващо за вас да знаете, че каквито и трудности да преживявате сега, преди края на тази година, ще сте се справили с тях. Опитайте се да разберете какви остатъчни кармични уроци участват във вашите финални преживявания, особено, тъй като често най-трудните ви тестове са оставени за финалните етапи от живота ви. Можем да ви кажем, че никога не ви се дава повече от това, с което можете да се справите, независимо от това, което можете да чувствате. Каквато и да е ситуацията, тя трябва да има само ограничен ефект върху вас и тъй като нивата ви на съзнание се покачват, вие сте по-способни да се справите с това. Това са времена, когато е важно, ако сте били ощетени, вие да не мислите от гледна точка на възмездие, тъй като това само ще натрупа карма още веднъж.

Прошката е жизнено важно и съществено изискване, ако сте привърженици на издигането и колкото по-скоро можете да оставите проблемите зад себе си, толкова по-добре. Това е особено важно, когато се отнася до семейните вражди и разногласия, тъй като искате да напуснете дуалността, установили мира си с всички. Не забравяйте, че на определен етап вие ще преразгледате живота си, а различията, които може да сте имали не винаги могат да са както вие ги разбирате сега. Ще бъде голямо откровение да чуете другата страна на диспутите и споровете, в които сте били замесени.

С толкова малко останало време в този цикъл, концентрирайте се върху непосредствените си нужди, които ще гарантират, че сте готови да се издигнете. Бъдете това, което си представяте, че трябва да бъдете, за да го постигнете и ние можем да ви уверим, че е сравнително лесно да живееш живота си по този начин, когато поддържаш Светлината си по всяко време. Вижте как отговарят хората около теб и забележете, че вашето присъствие често помага на хората да се чувстват добре. Това е, защото енергиите, които излъчвате, са хармонични и издигащи. В по-голям мащаб, когато много хора правят това, се случва издигането на още по-високо ниво. Ако разгледате обратната ситуация, вие също ще видите колко е лесно да се завлекат надолу душите от по-ниските енергии.

От доста време нашата Земя се къпе в още по-високи енергии и мрежовият резултат е, че по-ниските започват да се трансмутират. Прочистването продължава и с премахването на Тъмните сили ще се случи квантов скок напред. Той ще бъде изпреварен от крайното подравняване, когато вашето Слънце се подравнява с много други планети и с Великото Централно Слънце. Тогава вие ще се промените за миг и ще откриете, че сте се издигнали в красотата на новата Земя. Тази, която няма почти нищо общо с това, което познавате сега, която е жизнена и от Светлина и най-красивите цветове, форми и размери, които са в хармония един с друг.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com