We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, March 21, 2012

СаЛуСа – 21.03.2012г.


СаЛуСа – 21.03.2012г.
 
Няма съмнение, че напоследък нивата ви на съзнание нараснаха доста значително, що се отнася до нас. Има много повече интерес към нас и към нашите кораби, което отчасти се дължи на честотата, с която сега се виждаме в небесата ви. Освен като действие за дезинформация, където ние сме разглеждани враждебно без причина, никога не е имало докладване, свързано с Галактическата Федерация. Въпреки това ние не причиняваме смърт и когато сме принудени да предприемем защитни мерки, екипажите на корабите ви първо се отделят преди корабите да бъдат унищожени. Често ние сме принудени да сме в такава позиция, когато нашите нареждания са пренебрегнати, а ние даваме нареждания единствено, когато сме упълномощени да се намесим. В повечето случаи това става, когато сте на път да използвате ядрени оръжия и всички ваши правителства са предупредени, че ние няма да позволим това да се случи. Вярвайте ни, Скъпи мои, някои от вашите военни командири все още възнамеряват да ги използват, за са започнат друга война. Пътят към Издигането се пази от нас, но не е наша работа да ви спасяваме, а да гарантираме, че възможността за вас е налице, за да се възползвате от нея. Всъщност, нито вие нито Майката Земя щяхте да сте тук днес, ако не бяха нашите действия. Бог е говорил по този въпрос, а ние поддържаме декрета, че този цикъл ще завърши с Издигане.Земята е бижуто в короната, дълго търсено от други цивилизации. Бяха правени опити за превземането ви и ние ги предотвратихме, но най-голямата заплаха за живота ви дойде отвътре. Много скоро вие ще започнете да научавате всичко за вашата история и в детайли, що се отнася до последните времена. Вие водихте битка без всъщност да осъзнавате срещу какво сте изправени и много от това се случи на по-високите нива. През цялото време истинската битка беше между Светлината и мрака и вие единствено спечелихте в последните времена. Вие се придвижихте толкова близо до победата, а да се преодолеят Тъмните сили е забележително постижение. Остава само да прережете напълно връзките им и да ги отстраните там, където вече не са заплаха за вас.

Много неща сега зависят от промени, които се организират. Естествено ще има опозиция, но за тези, чиято съдба е решена, няма аргумент, който ще ги спаси. Ние знаем истината и по-важното, мотивът зад техните намерения. Подкупите и корупцията се ширят в някои области, но това ще се промени и веднъж след като стане, ние можем да продължим напред чрез създаването на новите Правителства. Тогава и само тогава ще видите вие дните за празнуване да стават ваша реалност и мирът бързо деклариран навсякъде по света. С един замах, който ще ви постави здраво по пътя към Издигането, вашето бъдеще повече няма да е под заплаха.

Изчакайте времето си докато продължава прочистването и бъдете сигурни, че няма да има разрешени забавяния или намеса в нашите отношения с вас. Нуждите ви ще бъдат осигурени за включване на лечение с методи, напълно нови за вас, които не изискват употреба на лекарства или хирургически нож. Ще е време да се продължи и да се стъпи здраво в 21ви. Век с всичките му нови технологии. Невъзможното ще се докаже, че е възможно, а скоростта и ефективността ще е наша поговорка. Да, времето се ускорява, но ние можем да се приспособим към всякакви нужди, изискващи от нас и степента на нашите ресурси е това, което ще гарантира завършване, както се изисква от вас.

Ние чуваме плача ви и знаем за отчаянието ви, тъй като търпението ви се изчерпва, но както ние често споменаваме – чакането ще си струва. Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение и повече от това, което много хора оценяват или биха си представили. Вашият комфорт и щастие са високо в списъка ни, а това включва всичко, което премахва бедността и глада. Има отговор, който чака да реши всеки проблем, който съществува сега, и в сравнително кратко време ще бъдат разгледани всички от тях. Вашите решителни предложения за помощ бяха забелязани и ние знаем къде сте всички вие, така че много от вас ще бъдат призовани да помагат. Ще се извърши известно предварително обучение и подготовка на корабите ни, но вие не се нуждаете от много в това отношение, тъй като знаем, че сте много адаптивни и желаещи да се учите.

Просто продължете с ежедневните си дейности и поддържайте вниманието си върху случващото се около вас, от което вие може да научите истината за това, което се случва. Няма да мине твърде много време преди някои членове на медиите да нямат друга възможност освен да докладват важните събития. Идеята за умишлено укриване или изопачаване на фактите ще изчезне, с нова резолюция, която да позволи правилна журналистика, която има свободата на правдоподобно предаване на данните. Има малко, ако не всички големи организации, които не смогнаха да представят само това, което ви държи под техния контрол и за съжаление религията е един от тези виновници. Повечето религии бяха основани на изопачаване на фактите около безспорни измами. Както всичко останало, те ще бъдат прочистени докато остане само истината и ако някоя иска да оцелее в каквато и да е форма, тя трябва да признае истината и да я спазва.

Както вече осъзнавате, промените ще бъдат мащабни, така че повече да не живеете с лъжата, която е преминала за истина. Не сте ли си мислили често, че трябва да има нещо по-добро от това, което сте изпитали. Че трябва да има някаква цел в живота, а не безкрайна рутина, която ви държеше вързани към диктата на Илюминатите. Самият факт, че сега ви се оказва помощ да повдигнете завесата, която ви пречеше да видите истината, би трябвало да ви окуражава да се изправите и за заявите свободата, която ви е била отказана. Всяка отделна душа е обичана, независимо от това каква роля играе понастоящем и всички вие имате равна възможност да се придвижите към Издигането. Можете да си помагате един на друг в това отношение като подкрепяте онези, които се пробуждат и понякога са объркани от това, което разбират. Действително е шок да откриеш, че си бил умишлено подвеждан за истинската цел на живота.

Ние не трябва да забравяме съществата на Земята, тъй като с физическите промени много видове са изложени на риск. Човек не винаги е бил добър с тях и все пак те са тук, за да се развиват като вас. Домашните любимци като цяло са третирани добре, но наред с онези, които наричате диви, всички те се нуждаят от доброта и любов. Някои души се посвещават на тази работа, но в близко бъдеще ще се изисква много повече помощ.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа, че имаме същества на нашата планета и че взаимоотношенията ни са върху взаимно уважение и любов.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com