We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, March 23, 2012

СаЛуСа – 23.03.2012г.


СаЛуСа – 23.03.2012г.
 
В някои отношения светът преминава през по-тих период от обикновено, а това отчасти се дължи на нашите дейности и тези на нашите съюзници. Достигната е точка, където ние сме в състояние да упражним повече власт над тъмните сили, които бързо губят властта си. Повече хора се изправят срещу тях, придобили голяма степен на увереност от това, че виждат другите успешно да правят същото. Това ще продължи и ще ни помогне да постигнем целите си да продължим напред с плановете си за вашето пълно освобождаване от оковите на миналото. Много аспекти от тези планове са в напреднала фаза и вие навлизате в доста странно време. Ясно ще видите старите ценности и неща, на които сте разчитали да пропадат, но не и новите, които ще ги заменят. Необходимо е старателно помитане преди въпросите да са достатъчно готови за нас, за да ги поемем. Въпреки това ние желаем управлението на властта да е предадено на вас, а нашата роля е да ви помогнем да постигнете тези цели.Най-радостното развитие в най-скоро време е, че нивата ви на съзнание продължават да нарастват и пробуждането сред вас ще направи идващия период много по-лесен за справяне. Важно е ние скоро да започнем пряк контакт с вас, тъй като има толкова много важни въпроси, които искаме да адресираме. Трябва да бъде нагласена сцената за основните промени, които чакат да излязат, особено що се отнася до финансовото състояние. Наложително е то да е създадено правилно и да е координирано чрез многото участващи държави. Нашите съюзници са наясно с тези нужди и заедно ние сме уверени в успеха. След като финансите и управлението ви са установени в съответствие с предопределеното ви бъдеще, тогава знаем, че ще съществува базата за останалите промени, за да продължим напред.

Постигането на мир след хиляди години непрекъснати войни ще доведе до драматична промяна в живота на хората и перспективите им изведнъж ще се разведрят. Ще се установи разбирането, че животът е предопределен да е щастлив, радостен и възнаграждаващ и ще се случи обединение, което не би било възможно преди. Бавно хората ще започнат да разбират Единството на всичко и как всичко е част от цялото. Фалшът от вярвания в сепаратизма и съзнателното изкривяване на истината относно целта на живота ще се разглежда като нищо повече от опити на Тъмните сили да поддържат разделение сред хората. Идването на мира ще промени всичко това и вълна на облекчение и радост ще се разпростре по Земята. Старите различия ще бъдат оставени настрана и ще се види, че предстои чудесно бъдеще. До тогава хората ще са станали по-информирани за това, към което водят промените и ще са подпомогнати да разберат процеса на Издигането.

Очевидно има много работа за вършене, но както често ви информирахме, ние нямаме проблеми да отговорим на задачата. Бъдете сигурни, че каквото и да трябва да се направи, за да се гарантира завършване, както е планирано, ще се проведе с пълна ефективност. Размерът на някои задачи е огромен, но ние имаме цялото необходимо оборудване и персонал, за да се справим. Галактическата Федерация е огромен размер и е доста свикнала да се справя със сложни и гигантски задачи. Тя расте през цялото време, тъй като повече цивилизации достигат необходимото ниво на съзнание, което им позволява да станат членове. Вие, Скъпи мои, от Земята, които се издигате, ще сте достигнали това ниво и също можете да заемете мястото си с нас.

Какъв подобаващ завършек сте на път да преживеете, след като сте се борили по пътя си с някои от най-тъмните периоди в живота ви. Сега разигравате последното действие и изчиствате остатъчна карма и се движите в по-високите вибрации и се освобождавате от по-ниските. Все още зависи от вас как ще преживеете финалния период, но едно нещо, което ще остане непроменено ще бъде Издигането. Всички вие можете да поемете много кредит за факта, че донесохте толкова много Светлина на Земята, че до момента имаше малко знаци за апокалиптичните крайни времена, очаквани в някои среди. Разбира се, че физически промени трябва да се случат, но те не трябва да бъдат катастрофални и ние ще намалим ефектите им.

Понякога ние чувстваме, че много от вас не разбират напълно последствията от това, което се случва. Не се заблуждавайте, всичко, което си мислехте, че е постоянно на Земята като естествена последица от творенията ви, е до голяма степен работа на онези, които ви поробиха. Вие имахте малко или никаква дума в това, което премина като ваши житейски опити. Обаче е вярно, че вие направихте повечето от тях като приехте предизвикателството да ги преодолеете. Тъмните сили несъзнателно ви помогнаха да еволюирате и вие не само оцеляхте, а и донесохте Светлина на Земята, така че тя спря плановете им да ви попречат на Издигането. Вие доказахте повече от равно на задачата и показахте степента на добрата си вяра в по-висшите сили, които ви ръководеха. Освен това, вие постигнахте това, без да знаете всички факти и до съвсем скоро победата ви беше да ви води директно към Издигането. Вие с право можете да се чувствате горди със себе си, а ние имаме безкрайно възхищение от всички вас. Вие наистина сте Бойци на Светлината, които спечелихте всички отличия, които ще дойдат по пътя ви.

Повече няма от какво да се страхувате, въпреки че ще чуете доклади за конфронтации, където държави играят старата игра на преструвки. Те могат да таят мисли за война, но това няма да отиде по-нататък и ще видим, че става въпрос за нищо. Скоро те ще трябва да оставят всички оръжия на войната, а ние ще гарантираме, че няма подвеждане или измама. Не се шегуваме, когато говорим за тези неща и по сигурен начин ще се обърнем към всички нации, когато започнат миртите ни разговори. Ние няма да ги молим да приемат мир, но го изискваме от ваше име и по искане на по-висшите сили от Човека. Това ще дойде много скоро и ще ви позволи възможността да живеете безопасно и без страх от загуба на живот, имущество или дом.

Скъпи мои, всичко, което бе обещано, ще се изпълни, а ние сме тук, за да видим, че промените са в съответствие с Божествения план. Радвайте се и се наслаждавайте на мислите, които предизвиква Издигането и позволете свобода на съзнанието си да прави това. Мислете промени и колко чудесен ще бъде животът и ако е възможно, споделете мислите си с онези, които също усещат какво предстои. Обичайте всяка душа като себе си и това ще бъде голяма услуга за тях.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-Circles Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com