We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, March 28, 2012

СаЛуСа – 28.03.2012г.


СаЛуСа – 28.03.2012г.
 
Новината за промените се разпространява по-бързо по света и това ни удовлетворява, тъй като онези с любознателен ум търсят отговори за това какво се случва. Някои се страхуват от смисъла зад тях, но други усещат, че се случва нещо голямо и вълнуващо в света. За щастие истината се разпространява на длъж и на шир и ние сме признателни на онези от вас, които са в челните редици, опитващи се да достигнат колкото може повече хора. Когато се случи разкриването, това ще направи задачата ни много по-лесна, ако те вече са били подготвени какво да очакват. Времето се ускорява с такова бързо темпо, че всичко е в движение и много скоро вие можете да очаквате някои основни съобщения.Човечеството имаше достатъчно време, за да започне да обръща внимание на многото дадени съобщения, които са с цел да прокарат пътя за по-големи откровения. Тези в бавната лента ще трябва да станат свидетели на много неща, което ще е голям шок за техния начин на мислене, но ние трябва да продължим. Няма повече време за чакане докато по-голям процент от вас разберат какво предстои да се случи. Това разбира се ще променя драматично, когато медиите са освободени от ограниченията, поставени върху тях от Тъмните сили. Истината беше рядка стока в миналото, но тъй като контролите са премахнати, тя ще се върне с пълна сила. Дори и онези, които изповядват, че са наясно, също ще бъдат изненадани от пълната степен на лъжи и дезинформация, която е била поднесена като истина в миналото. Това отива далеч, отвъд което можете да си представите и ще разкрие степента, до която сте били контролирани.

Връщането на свободата ви е на първо място в съзнанието ни и ние ще премахнем всички онези контроли, които бяха използвани, за да ви задържат. Отговорните лица на някакъв етап ще отговарят за престъпленията си срещу Човечеството, така че ние ви молим да не се тревожите твърде много какво ще се случи с тях. По-важно е да се концентрирате върху собствените си нужди и подготовката за Издигането. Живейте в най-високата си концепция на такъв, който е в състояние да даде Безусловна Любов, да се въздържа от съдене и вместо това щедро да покаже състрадание. Направете най-доброто, което можете и ще овладеете начините да бъдете Майсторът, който действително сте.

Според всички преценки вие не трябва да изминете много, преди да изпитате ползите от промените, които са на път да се материализират. Ние от Галактическата Федерация ще ги контролираме и ще гарантираме, че тяхното изпълнение ще се случи гладко и ефективно в полза на всички. Освобождаването от финансовите ограничения и незаконните такси ще ви освободи от тежестта, която те оказват на всеки човек. Да, вие все пак трябва да си плащате за услугите на другите, но с идването на изобилието това няма да е проблем. За кратко време вие ще напреднете до ниво, което вече би трябвало да сте достигнали, ако не беше съзнателната намеса на Илюминатите и техните слуги. От там нататък Издигането ще ви отведе още по-далече докато самите пари вече няма да са необходими.

Оставете всички връзки, които имате в настоящия период, така че да дадете път на новия начин на живот, който поема управлението. Бъдете готови и знайте, че това няма да е изпитано изцяло докато не се издигнете, а тогава ще започне друга фаза, тъй като вие заемате мястото си като Галактическо Същество. Вашата еволюция ще направи няколко огромни стъпки напред и ще ви върне там, откъдето дойдохте като напълно съзнателно Същество. До тогава вие ще сте се слели с Висшия си Аз и ще сте с Христово Съзнание. Сега това може да ви изглежда като дълъг път, но бъдете сигурни, че това е съдбата ви докато пътувате през по-висшите реалности. След това вие ще сте в състояние да пътувате навсякъде в Царствата на Създателя.

Междувременно ние сме най-активни сега, како може би очаквате и имаме силно желание да ви бъдат изпратени някои положителни знаци, свързани с премахването на онези, които образуваха висшия ешелон на Илюминатите. Те се чувстваха недосегаеми в миналото, но сега се чувстват толкова уязвими, тъй като крепостните им стени бяха разрушени и няма къде да се скрият. Ние също ще отнемем активите им, които почти сигурно са придобити чрез незаконни договаряния или направо престъпна дейност. Те бъдат върнати на онези, които законно ги притежават и ще извървят дълъг път, за да преодолеят много потребности на хората.

Президентът Обама все още е ключова фигура в идващите промени и ще оглави мисията за донасяне на мир на света. Онези, които играят с войната, ще трябва да намерят друг начин да се забавляват, а ние ще поставим техните военни на добра служба вместо това да служат на хората. Както знаете има много работа при възстановяването на щетите на Майката Земя и се гарантира, че най-силно нуждаещите се бързо ще получат подходящ стандарт на живот. Това е най-малкото, което хората могат да очакват и то ще се въведе, когато новите технологии се използват, за да направят живота по-лесен. Войната бе записана в историческите книги, тъй като наистина се състоя, както и истината кой беше зад това. Всичко, което някога се е случило, е записано в Залата на Записите и ако е необходимо ще бъде използвано, за да ви илюстрира истината.

Една важна характеристика на въплъщението е, че когато преразглеждате животите си, те се виждат и се преживяват точно така, както са се случили. Няма място за изкривяване на фактите или отричане на истината, тя е там, за да я видят всички. Онези, които усетиха, че „са се измъкнали от нея” на Земята, ще са шокирани, че случаят не е такъв, така че нито лъжи нито хвърляне на вината на друго място ще бъдат приети. Ако не беше така, някои души биха избягали от отговорност, като направиха на Земята. Истината позволява внимателна преценка на вашите действия и особено на вашите намерения. По този начин нуждата от определени поуки, за да се избегне повторение, може да се организира, което трябва да даде на душата възможността да докаже, че може да живее от по-високо ниво на разбиране. Скъпи мои, никой не иска да ви види да се проваляте и ето защо ви са дадени всички шансове да успеете, където преди сте го правили.

Чувствайте промените, донасяни от по-висшите енергии, които се закотвят на Земята и добавете собствените си чрез разпростиране на Светлината си колкото може по-далеч. С преминаването на дните вие ставате по-мощни и придобивате по-силни мощности за създаване, използвайте ги мъдро за доброто на Всички.


Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com