We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Saturday, March 31, 2012

СаЛуСа – 30.03.2012г.


СаЛуСа – 30.03.2012г.
 
Има малко време преди многото дейности, които се изпълняват, за да напреднете, да дойдат пред вашето внимание. Степента, до която са ангажирани нашите съюзници, ще окаже натиск въпросите да бъдат разгледани от медиите. Може да е нужно повече време преди да се съобщи нашето присъствие, но каквито и стъпки да бъдат правени, за да се предотврати това, ще са безсмислени. Първите реакции ще донесат всички видове отговори, но тези      , които поставят под съмнение или ни отричат, скоро ще бъдат засенчени чрез приемане от страна на мнозинството от хората. Изобщо няма да е нужно дълго време, за да осъзнаете, че ние сме тук, за да ви помогнем, а това включва премахване на всички онези, които узурпираха правомощията и отговорността към вас в продължение на много години. Това е краят на Илюминатите, вече сериозно отслабени от загуба на голяма част от контрола си върху вас.От сега ще знаете, че ние сме изцяло ангажирани с поддържането на мира на планетата, въпреки че не можем да спрем всяка конфронтация. Мирът ще дойде при вас, когато Великите сили спрат вмешателството си в делата на другите държави. От твърде дълго време те начертаха и манипулираха обстоятелствата, които принудиха държавите да продават стоките си. Резултатът е, че голяма част от натрупаното богатство, което трябваше да помогне на жителите им, бе отнето от страната. Всички тези проблеми ще се решат с повишаването на жизнения стандарт на хората и въвеждането на нови технологии. В по-бедните страни голям проблем е липсата на медицинска помощ и подходящи съоръжения, но това бързо ще се преодолее. Употребата на лекарства ще стане ненужна, тъй като ще използваме естествени методи чрез технологии, които ще са нови за вас. Никое предизвикателство няма да е твърде голямо за нас, за да се справим с него, а промените ще се видят много бързо.

Ние знаем, че хората вече са нетърпеливи да открият какво ще се случи, но ви молим да изчакате докато ние можем напълно да се представим. Ние искаме да достигнем до всеки и да гарантираме, че бързо разбирате какво се изисква от вас. Не се страхувайте, тъй като всичко ще се даде в подходящото време и също и възможности да се срещнете с нас, за да решим всякакви запитвания. Известно време ще има непрекъснати излъчвания, които ще ви държат в течение на напредъка, който е реализиран. Идват вълнуващи времена и той ще се разпростре по света, веднъж, след като е разбрано бъдещето. Свободата е нещо, което малцина действително са преживяли и все пак тя ще погълне всички от вас преди да се случи Издигането.

Бъдещето е златно и всъщност е Златна Епоха и само този факт би трябвало да ви дава индикация за това какво да очаквате с нетърпение. Да живеете в съвършенство и да имате способността да създавате по желание ще е ново преживяване и до тогава вие би трябвало да сте придобили по-високо ниво на съзнание и разбиране, което ще предотврати злоупотреба с вашите правомощия. Както можете да видите, ще се случи голям скок напред и в крайна сметка ще сте напълно различни от това, което сте сега. По-голяма продължителност на живота по ваш избор ще е нещо ново и ви дава повече от достатъчно време, за да го изпитате напълно. Всъщност вие ще сте в състояние буквално да „си разменяте” телата, ако е необходимо, за да се гарантира завършване. Това са всички области, които в крайна сметка ще разберете и не забравяйте, че ще имате много по-засилена степен на съзнание.

Дуалността ви даде огромна сила да се справяте с най-тежките и трудни предизвикателства. Така че, Скъпи мои, ние вярваме, че вие можете да плавате през оставащите месеци до Издигането. Вие бяхте подготвени да знаете какво да очаквате и каквото и неудобство да преживявате, то ще бъде последвано от предстоящ период на мир и спокойствие. Естествено ние прокарваме пътя напред с ролята си в настоящия обмен между нас и нашите съюзници срещу Тъмните сили, тъй като те се оттеглят и ни намират готови да провалим всеки опит да предизвикат проблем. Ние сме доста в ролята на Галактически Полицаи, но се придържаме към Вселенските Закони и нашите мерки са мирни, но силни, ако се наложи да упражняваме властта си. Дори онези, които ни се противопоставят, все пак са част от цялото и са третирани с уважение заради Светлината, която носят. Никоя душа не е отвъд изкуплението и в най-добрия случай това е любов, която води до промени, които ги събуждат отново.

Определено трябва да виждате отвъд външното тяло, за да видите ближния си и да имате предвид, че всички души произлизат от Източника. Всички вие изпитахте крайностите на дуалността, а това е също така да имате предвид самата поговорка, която гласи „ за Божията Благодат отивам аз”. Ето защо вие сте насърчавани да оставите настрани осъждането и да се опитате да виждате красотата и любовта във всички души. Всички в крайна сметка ще се просветят още веднъж без значение колко време е необходимо, но след това времето не е от значение извън вашето измерение, тъй като време не съществува. Докато сте на Земята в дуалността „безвремие” е невъзможна идея, но вероятно можете да възприемете, че всичко е в Сега. Това прави пътуванията ви изключително интересни, тъй като можете да се върнете отново в миналото и за тези от вас, които имат решително притегляне към конкретни исторически времена, какво по-добро от това да си в състояние да ги посетиш. Също е възможно да пътуваш в различни времеви линии в бъдещето, което са изпитали вашите Пътници във Времето.

Малко по малко вие се приспособявате към предстоящия нов живот и избирате къде да ви води той, за да продължите еволюцията си. Бъдете сигурни, че действително имате духовни помощници, които да ви дават съвети за това, което е най-доброто за вашия напредък. Вие никога не сте оставали без такава помощ и ако сега се опитвате, не се колебайте да си мислите за тях и може да сте приятно изненадани от резултата. Обаче, вие не можете да диктувате точно как ще проработи това, тъй като трябва да е за ваше най-голямо добро и вие може да не знаете точно какво е това. След Издигането вие ще опознаете онези души, които пътуваха с вас през дуалността. Те не могат всички да останат с вас, защото нуждите ви несъмнено ще се променят, тъй като бъдещият ви живот вероятно ще е по-определен по отношение на посоката, в която искате да отидете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и трябва да спомена още веднъж как се ускорява времето, сигурен знак, че вие се издигате много по-бързо в Светлината. Много от вас вече могат да разчитат на ново усещане за спокойствие и незасегнатост от това, което се случва около вас. Това чувство за спокойствие ще се разпространи и много по-страховитият фактор на страха ще престане да има същия ефект. Браво на онези, които постигнаха такива нива, изпращам любовта си към всички вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Welcome to the PAO Light-Circles


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com