We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, March 9, 2012

СаЛуСа - 9.03.2012г.


СаЛуСа - 9.03.2012г.
 
Какво пътуване имате вие през дуалността, а един ден ще сте в състояние да си спомните всеки живот, който искате да проверите. Сегашното ви ниво на съзнанието е такова, че много малко хора могат да го направят по контролиран начин, но понякога вие получавате кратко проясняване. То може да се случи, когато посещавате места или държави, които имат смисъл от минал живот за вас. Понякога това е нещо обикновено като миризма или познаване на определен период от историята ви. В действителност всички от многобройните ви животи са все още в рамките на подсъзнателните ви спомени. Те ви служат добре и са причина например за много от вашите предпочитания в облеклото и вие трудно не бихте забелязали как стиловете сякаш се въртят и се връщат отново. Разбира се вие сте повлияни от средата си и културното възпитание, а съответствието често се очаква от вашите колеги, но все пак ще откриете основа от собствени предпочитания.В последно време ще знаете, че много Звездни Семена са красили вашата Земя и както виждате, вие бихте могли да вярвате, че те не са конформисти. Те често са много индивидуални Същества, а в някои случаи може би посещават Земята за първи път. Те се използват, за да изразят себе си точно както се чувстват и в съответствие с тяхната личност. На някои те изглеждат бунтари, но това е просто поради тяхната способност да виждат над и отвъд това, което „нормалния” човек прави. Те са свободни души, които не са свикнали да са възпрепятствани или ограничавани по начина, по който вие обикновено сте като правите това, което се очаква от вас. Следователно ще им се даде свободата да изразят напълно себе си, а често дори при много младите души, мъдростта им е далеч над тази на обикновен човек. Те трябва да бъдат насърчавани да изкажат становището си и слушайте думите и съветите им. Ето защо те дойдоха на Земята в това специално време и имат много неща да предложат, тъй като се подготвяте за Издигането. Както казахме, цялото знание е вътре, но не всеки притежава способността да се включи в него, когато избере.

Това е, както можете да кажете, време, когато „всички са спешно ангажирани”, тъй като навлизате в период, когато промените ще се случат в бърза последователност. По много причини онези, които са Служители на Светлината, ще бъдат призовани да се включат в много задачи, за които те са се подготвили в продължение на много животи. Ще има души, които намират за трудно да разберат това, което се случва и то ги оставя объркани или дори изплашени. Това, което можете да направите, е да успокоите умовете им и да им дадете комфорт, където е необходимо. Присъствието ви и спокойният подход ще бъдат успокояващи и ще облекчат опасенията им. С времето за повечето хора ще стане очевидно, че от хаоса израства нова епоха, такава, която ще даде отговорите и ще донесе на хората това, което искат.

Много от вас са живели в подобно време на смъртта и унищожението на Атлантида. Онези спомени все още се пазят дълбоко в подсъзнанието ви и могат да предизвикат страх, когато почувствате, че се изправяте пред друга катастрофа. Обаче, този път, както повечето от вас разбират, ще има различен край, както е божествено постановено. Няма значение какво е поставено на пътя ви, нищо няма да спре Издигането да се случи. Ние отново потвърждаваме, че именно вашето намерение да се издигнете ще ви преведе през това, защото взимайки това решение, вие незабавно помагате то да се постигне. Става въпрос за следване на път, който издига вибрациите ви, така че, когато дойде времето, вие да сте готови.

Знаейки, че това, което имате за цел в живота, ще ви даде увереност в себе си и ниво удовлетвореност и независимо от случващото се около вас, вие няма да бъдете отклонени от целта си. Мисълта за довеждането на времето ви в дуалността до край би трябвало да ви дава чудесен тласък и възможността да продължите твърдо по избрания си път. Служителите на Светлината сега успяват, защото скоро ще са необходими, за да помогнат да се разпространят новините относно това какво се случва и защо. Ако някои души откажат това, то приемете го като техен избор и им позволете да преживеят това, което са избрали. Всичко това се случва с цел, която в края на времето, както знаете, ще е изпълнила задачата си. Опит в какъвто и да е вид и форма е това, за което сте дошли на Земята, за да подпомогне още повече вашата духовна еволюция. Не правете грешката да съдите себе си като неподходящи за издигане, тъй като независимо от живота си до сега, вие винаги можете да стъпите на нов път.

Скъпи мои, животът на Земята не е пикник, но не е предопределен да ви повали в прахта. Вие поемате това, с което вярвате, че можете да се справите и все още имате свободна воля по отношение на това колко далеч да отидете. Всъщност, този конкретен живот е толкова важен за вас, тъй като това е възможността да поправите грешките и да изчистите всяка остатъчна карма. Някои от вас вече достигнаха този етап и могат да се посветят на работа за Светлината. Ако вие сте този, който все още не се чувства удовлетворен по този начин, просто изразете мисълта, че искате да служите на Светлината по какъвто и да било начин според вашите способности. Бъдете сигурни, че веднъж след като сте направили това, вие ще бъдете използвани в подходящото време и много Служители на Светлината ще бъдат ангажирани в последните няколко месеца преди Издигането. След като сме в състояние да се покажем открито и да работим с вас, ще има много дейности, в които можете да бъдете използвани.

Сега ние сме заети с конфронтациите в Близкия Изток и въпреки че те заплашват с довеждане на война, ние отново заявяваме, че това няма да бъде позволено да се случи. На Новия Световен Ред няма да бъде позволено да се възползва от никоя ситуация, която може да доведе до война, тъй като във всеки случай ние можем да блокираме оръжията, ако пожелаем това. Бихте могли да кажете, че чрез самите ни действия е бил деклариран мир и край на войната в този цикъл. Би ни зарадвало, ако вашите лидери биха признали това развитие и го обявят на света. Президентът Обама е вероятно първият, който ще направи основно съобщаване, което ясно посочва мястото му като миротворец. Той е много клеветен и обвиняван за действия извън неговия контрол, но всичко това ще се промени много скоро.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, желая ви безкраен мир, радост и любов. Вие ще се радвате на всички тях в близко бъдеще и няма да има връщане назад към това, което беше.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at
Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on 
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com