We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, April 19, 2012

СаЛуСа, Aприл 11, 2012СаЛуСа, Aприл 11, 2012 


Тъй като новината за промените се разпространява, повече от вас с нетърпение очакват първото потвърждение от медиите. Също така, тъй като подробностите за подвизите на нашите съюзници и на Галактическата Федерация стават известни, повече от вас притежават силна вяра в резултата. В края на краищата, стана очевидно ясно, че докато не се случат промените, Човек би потъвал още повече в калта и в крайна сметка в забрава. Тези промени са ускорени чрез нашата намеса и намерението да уверим, че се спазват Божиите заповеди, което ще доведе до освобождаването ви от тъмните сили. Остава само да бъдат арестувани онези, които упражняват най-голямата власт, така че Илюминатите повече да не могат да функционират като едно цяло.


Всичко е готово за цяла серия от събития, толкова много, че ще ви е трудно да се справите с тях. Това, което искаме да сте в състояние да направите, е да поддържате хората около вас добре информирани, така че да няма недоразумение относно нашите намерения. Някои хора с религиозни очаквания и желания няма да ни приемат, тъй като те ще видят нашето идване различно от това, което им е било казвано да очакват. Всъщност, на някои им е било дадено да разберат, че ние сме в съюз с Дявола. Ние искаме да разсеем тези чувства и съмнения, тъй като сме с Божията любов и ви служим, за да ви изведем от робството.


Ние правим надбавки към различните ви вярвания, но накрая ще има само две времеви линии. Едната ще бъде към Издигане, където вие ще станете повече подобни на Бог, а другата е продължение на това, което вече знаете. Ние ще използваме всяка възможност да направим истината за бъдещето ви известна и това не може да се промени, освен по ваш избор. Ние не упражняваме натиск върху никоя душа, но ще осигурим доказателство за нашата мисия и то ще бъде подкрепено от Учителите както на Земята, така и извън Земята. Има толкова много, което ви е било дадено като истината, и все пак много от това е било умишлено изкривявано или е абсолютна лъжа, така че причинената вреда ще трябва да бъде поправена. В миналото вие сте били подчинени на тъмните си господари, без да осъзнавате злите им намерения. Обаче, сега навлязохте в период на извисяване и с все повече нарастващите нива на съзнание сте все по-способни на проницателност. Истината ще носи енергия, която ще я идентифицира като такава и ще работи с интуицията ви, която е вашият най-надежден приятел.


Естествено вие също ще искате доказателство за нашите твърдения по отношение на историята ви. Това не е проблем за нас, тъй като ние ще ви покажем всички съответни доказателства до точката на показване на това, което се пази в Акашик записите. Всичко, което някога се е случило, може да се изведе отново, включително например Големият Потоп и подобни велики исторически моменти. Ноевият Ковчег е една чудесна история, която е обвита в мит, но ние ще покажем правдиво записа. Има много такива примери, а ние вече подготвихме курсовете си от инструкции. Така че определено ние сме развълнувани от перспективата да сме в състояние да комуникираме с вас на такива нива.


Докато можем открито да се свържем и разговаряме с вас, най добре е да продължите както обикновено и да не се разсейвате от това, което очаквате от нас. Позволете му да се случи естествено и подходящото си време, знаейки, че бъдещето ви вече е гарантирано. Разбира се, вие искате да видите вашите признаци за Издигане, а във времето, което остана, вие ще сте добре информирани какво трябва да правите. В основни линии това е заемане на позиция, в която да останете спокойни, докато около вас се случат доста неща. Вие Служителите на Светлината сте нашите здрави основи на Земята и сте най-важни за нашата работа. Следвайте сърцето си и ще се чувствате сигурни и спокойни, независимо от това какво се случва. Най-доброто предстои и с арестите на тъмните сили всяка останала намеса ще бъде доведена до застой.


Помнете, Скъпи мои, че цялата Земя също отговаря на притока на по-висши енергии. Майката Земя желае най-сетне да се отърве от по-ниските енергии, които и причиниха такава болка и тъга. До сега не е имало никаква причина за извършване на почистване, което би довело до катастрофални резултати и ние не очакваме, че това ще трябва да се промени. Обаче, Майката Земя постоянно се променя и се приспособява към новите енергии, които я достигат. Следователно ще има някои последици, но ние ще наблюдаваме отблизо такива събития. Ние можем да помогнем да се сведат до минимум последиците за вас и правим това от доста дълго време.


Вие сте толкова близо да преживяване на резултата от нашата дейност и след време новината ще излезе чрез медиите. Това всъщност вече започна, но само в малка степен, като се има предвид, че в крайна сметка ние искаме да видим покритие в световен мащаб. В близко бъдеще ние ще помогнем да се види, че това напредва по този начин и директно ще бъдем включени със създаването на наши собствени средства за доставка на новините до вас. Ние искаме вие да имате предимството на новите технологии колкото може по-скоро и да ви изведем по пътя към ново съществуване, което ще съответства на извисяването ви в по-високите измерения. Вие сте готови да предприемете такъв скок и сте били запознати с идеята за това, така че лесно ще го приемете.


Фактът, че времето все още продължава да се ускорява, е забелязан от повече от вас и е съвсем ясно, че нещо голямо предстои. Естествено, повечето от вас, които четат тези съобщения, са добре запознати с причините за това. Вие оставяте зад себе си старите вибрации, тъй като те вече не са подходящи за Галактическото Същество, в което се превръщате. От Средновековието вие преодоляхте най-предизвикателните условия и все пак Светлината ви проникна. И не само това, вие отговорихте по такъв начин, че преминахте отвъд способността на тъмните сили да продължат да ви контролират. Вие извикахте със силен глас свободата и предприехте стъпките, които я доведоха при вас. Вие повече няма да бъдете държани в робство, освен, ако не позволите това да се случи.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и всеки път, когато оставям послание, знам, че то е добре дошло и помага да се извисите, докато най-сетне видите резултатите от нашата дейност. Нашите съюзници са на път да завършат мисията си, а с това скоро ситуацията на Земята ще е подходяща да се осъществи Разкриването. Бъдете сигурни, че ние сме готови за това събитие и ще го направим при първа възможност. Благодаря ви, че сте толкова търпеливи и Бог да ви благослови всички.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com