We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, April 19, 2012

СаЛуСа, Aприл 13, 2012СаЛуСа, Aприл 13, 2012 


Няма нищо, което да не можете да направите, тъй като имате много повече сила, отколкото осъзнавате. Вие все още не сте на нивото, където можете да получите незабавни резултати, но енергиите, които излъчвате за промяна ще доведат до отговор. Още повече, когато много от вас работят за същата цел, силата нараства експоненциално. Така че, Скъпи мои, тъй като все повече и повече хора търсят промени за доброто на всички, вие допринасяте за по-бързо проявление на това, което имате в предвид. Ние откриваме, че когато получавате разбиране за това как най-добре да помогнете на себе си и на Майката Земя, акцентът се измества от себе си към всички форми на живот. В крайна сметка, промените засягат тях и не само вашата слънчева система, но Вселената и Галактиката. Това е огромна промяна с обхват отвъд въображението ви и включва Същества с неограничена сила и любов. Те изпълняват Божията Воля и на това се основава вашата сигурност, че всичко ще се извърши в съответствие с Божествения План.


В схемата на нещата вие може да се чувствате много незначителни и все пак вие сте толкова важни за крайния резултат, който е очакван с нетърпение в цялата ви слънчева система. За да изиграете цикъла на дуалността вие бяхте специално подбрани и вие преодоляхте мрака, който се спусна след изчезването на Атлантида в дълбините на Атлантическия океан. От привидно невъзможни позиции вие върнахте Светлината обратно в съществуване, а днес тя стои като основна сила на Земята. Вие ще сте имали всички възможни опити, с които дуалността може да ви предизвика. И все пак успяхте да установите Светлината на Земята, която се засили и доведе до по-високо ниво на съзнание. Сега можете да се поздравите с добре свършена работа и да претендирате за наградите под формата на Издигане. Всички около Земята и далече отвъд, различни източници се концентрират върху изпращането на по-висши Светлинни емисии към вас и сега много от вас могат да почувстват промените в себе си.


Във всеки даден момент вие можете да усещате симптомите на промяна, тъй като телесните ви клетки абсорбират повече Светлина, придвижвайки ви към завършване на промените от въглеродни към кристални. Новото ви тяло ще бъде от по-висшите вибрации и ще гарантира, че вие можете да заемете мястото си в по-високото измерение. Настоящите ви тела поради ниските вибрации винаги са били предразположени към болести и заболявания, а вие научихте много чрез това. Може би, затова вие ще разглеждате перспективата да имате ново тяло, което не остарява, нито страда от болести и заболявания, като най-желаната промяна от всички. Онези от вас, които вече повишиха вибрациите си, може би са забелязали как се радвате на много по-здравословен живот. Това е сигурен знак, че сте открили как да достигнете ниво на живот, което се отразява в тялото ви и издигна вибрациите. Останете спокойни и не позволявайте да се надигат негативни емоции, тъй като те са разрушителни за психиката ви. Гневът и подобните емоции са много разрушителни за вашите телесни функции, докато всички позитивни такива като Любов, Състрадание, Радост и Щастие поддържат вашите Светлинни нива и здраве.


Служителите на Светлината ще бъдат призовани, за да помогнат на онези, които не са събудени за предстоящите промени да разберат причините за тях, когато се изправят пред невероятната новина. Животът ще се промени драматично като резултат и няма да има връщане към старите начини и към старата парадигма. Основното, което трябва да се отбележи, е, че каквото и да се случи, резултатът ще е за по-доброто на всичко живо. Това, което се възприема като загуби, ще бъде повече от компенсирано, а планът е да се възстановят вашите права и да се повишат стандартите ви на живот до такива, които отразяват желанието да преодолеете липсата на това, на което имате право. Винаги е имало повече от достатъчно ресурси за всички да живеят в задоволителен стандарт на живот, който да осигурява нуждите им. В бъдещето няма да ви липсва абсолютно нищо.


Скъпи мои, всичко се развива добре, а вие наближавате времето, когато нашите действия и тези на нашите съюзници ще бъдат докладвани в медиите. С това ще дойдат обясненията за това, което се случва и ще стане ясно, че нашата намеса е разрешена от Висшите Съвети, които се грижат за вашата еволюция. Обикновено вие бихте били оставени да определите бъдещето си и това все още е вярно що се отнася до вашето Издигане. Обаче, ние говорим за по-голямата картина, а нашата отговорност е да изпълним Божественото Постановление всички вие да имате възможността да се извисите. Вие сте на път да станете свидетели на капитулацията на тъмните сили, които сега са наясно, че са обречени на провал. Няма измъкване и независимо дали е на или извън Земята, те ще бъдат изправени пред правосъдието, а също така ще им се даде да разберат трайните последици, предизвикани от действията им.


Ние от Галактическата Федерация ще ви представим възможността да се срещнете с представители на цивилизации, които имаха голям принос, що се отнася до вашата еволюция. Това датира от хиляди и хиляди години, през много цикли, които са виждали цивилизации да идват и да си отиват, за някои от които вие знаете малко или нищо. Имайте предвид, че сте имали опити извън Земята, дори в други Вселени. Вие пътувахте добре и всички сте членове на Космически семейства, които се подготвят да ви приветстват отново в къщи. Вие изначално дойдохте от звездите и сте толкова Космически Същества, колкото сме ние. Земята беше експеримент, в който вие с нетърпение взехте участие, а чрез вас бе научено толкова много за ефектите от това да си разделен от Бог. Целият ваш колективен опит ще бъде достъпен за други цивилизации, някои от които може да се изправят пред подобна ситуация.


На вас се гледа като на велики души от Светлина и ви се изпраща толкова много любов като благодарност за вашите жертви. Не всяка душа би станала доброволец за това, което вие преживяхте. Вие имахте вяра не само в собствените си сили, но също и в обещанията, дадени ви, че никога няма да бъдете забравени и ще се върнете към законното си място във Вселената. Сега вие ще продължите и с времето ще усетите нужда да продължите еволюцията си и да стъпите на друг път, който ще отговаря на нуждите ви. Нищо никога не остава в застой, въпреки че в сегашния ви живот може да ви се струва, че е така. Промяната постоянно се случва повече, отколкото вие можете да разберете и всеки от вас участва в създаването на бъдещето ви.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и като вас чакам „извисяването”, което ще види началото на чудесни времена, забързани и все пак радостни. Гледайте събитията със знанието, че резултатът е предварително решен и вие ще извървите пътя към Издигането с мантията си от Любов и Светлина.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com