We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, April 19, 2012

СаЛуСа, Aприл 16, 2012СаЛуСа, Aприл 16, 2012 


Когато говорим за съюзниците си, ние основно имаме предвид тези, които са Служители на Светлината, в челните редици на дейностите, които се случват с наша подкрепа. Те са тези, които подготвят пътя за по-голямо напредване на нашите програми, които възстановяват суверенитета ви и отварят пътя към Издигане. И все пак в същността си всеки Служител на Светлината, съзнателно или не, е част от Божествения План, гарантирайки, че той е успешен. Това, което ще направи нашето идване, е да представи подробностите защо сме тук и да разкрие, че ние ще ускорим промените, за да завършим всички задачи колкото може по–скоро. Ние вярваме, че ще успокоим умовете на хората по отношение на нашето намерение и ясно ще посочим, че идваме с мир.


Мисията ни наскоро се промени от пасивни роли към такива, които директно се занимават с тъмните сили и ние прилагаме декрета, даден на вашите военни власти, че употребата на ядрени оръжия няма да бъде позволена. Ние прокарваме пътя към деклариране на световен мир, от който момент употребата на всякакво оръжие ще бъде забранена. Като предшественици на такива случки, ние се нуждаем от честни и почтени хора в позициите на властта, които ще се придържат към тези решения. Следователно, след като тъмните сили са отстранени, ние ще подкрепим такива назначения, тъй като имаме нужда от тях да се ангажират изцяло с промените. В резултат на това вие ще сте задвижени в нова ера, когато правата ви ще бъдат възстановени и властта ще бъде върната на хората.


Знаейки какво предстои, ние ви молим да приемете всяко неудобство по пътя си, тъй като то ще бъде краткотрайно. Всъщност вие ще сте били уведомени за причините и ще сте в състояние да виждате отвъд непосредствените проблеми. Налице е щателен план, който ще избегне развитието на всякакви хаотични условия и ние сме предвидили всякакви възможни сценарии. Това, което първоначално изглежда като непреодолими проблеми, няма да представлява трудност за нас, имайки предвид източниците, които имаме на наше разположение. Помнете, Скъпи мои, че ние имаме милиони кораби, които са включени в тези промени с вашата слънчева система и те могат да са с вас незабавно. Ние имаме технологията, която да поддържа вашата Земя в баланс и ние правим това от доста дълго време. Същото е, когато е налице замърсяване, тъй като ние продължаваме да проверяваме това, докато то е напълно изчистено.


За нас Разкриването ще бъде разглеждано като върха на успеха, тъй като тогава ние можем да се включим директно с вас, а има много какво да се прави. Очевидно след като медиите са освободени от контрола на Илюминатите, много неща, които наскоро се случиха и отминаха недокладвани, ще бъдат разкрити. Например настоящата задача да се изправят престъпниците, които извършиха престъпления срещу Човечеството, пред правосъдието, трябва да е на първите страници в новините, но не е. Въпреки това, то ще нарасне до такива пропорции, че скоро ще стане невъзможно да се игнорира. Ние имаме план да осигурим наши собствени новинарски емисии и след като сме ви представени, това ще стане необходимо. Бъдете сигурни, че имаме средствата да ви представим, каквото е необходимо, за да уверим, че всяка душа е наясно, какво ще се случи и че на всеки е предложена възможността да се издигне и всичко, което е необходимо.


Същевременно, трябва да кажем, че Служителите на Светлината се справиха изключително добре с придвижването ви до тук. Някои страдаха от неприятностите си, но имаха солидна вяра и решимост да продължат със задачите си. Духовната Йерархия е инструмент за гарантиране на успех чрез организиране на много Служители на Светлината да бъдат въплътени на Земята, особено в това важно време. Бъдете сигурни, че ако все още имате неизпълнена задача, вие ще бъдете призовани да действате, когато времето настъпи. Не след дълго ще откриете, а мнозина ще бъдат необходими да извършат дейности в рамките на техните общности. Ако сте осведомени за бъдещето, знанието ви трябва да се сподели с онези, които имат нужда от информация. Истината не може да се крие повече и определено колкото повече от вас могат да отворят умовете на хората към други възможности, толкова по-добре.


Животът трябва да продължи ежедневната си рутина, тъй като това, което идва няма да го промени за известно време все още. Това е първо преструктуриране на общество, което създава основа за новата парадигма и след това животът ви може да се издигне малко по малко, тъй като ние покриваме нуждите ви. Става въпрос за избавянето на обществото от недостига, умишлено създаден, за да ви държи в бедност и робство, така че вие да сте издигнати към стандарт на живот, където той може да е радостно и щастливо преживяване. Не е предвидено да сте поставени в разкош, а да ви се даде на всички това от първа необходимост, на което имате право. Не бива да има такива крайности между богати и бедни и няма абсолютно никаква причина, поради която не трябва да се радвате на висок стандарт на живот.


Сега бъдете търпеливи, тъй като ние сме толкова близо до среща, вълнуващи времена предстоят и ние сме планирали някои изключителни начини за отпразнуването и. Естествено вие ще искате да видите корабите ни в техните стотици и ще се проведе великолепно прелитане. Това би трябвало да изкорени страха и когато видите, че ние сме членове на Човешката Раса, връзката между нас ще бъде неоспорима. Много пъти ви казахме, че ние сме вашето семейство, така че вие можете да очаквате ние да изглеждаме много подобно на вас. Както открихте, сред нас има Хуманоиди, но имайте предвид, че те също са високо еволюирали и са членове на Галактическата Федерация. Самото ни присъствие сред вас ще трябва да е достатъчно, за да осъзнаете, че ние сме Същества от Любов. Вие може да не осъзнавате способността си да „чувствате” енергията на която и да е личност, но знаем, че ще почувствате нашата, от любов и мир към вас, когато се срещнем.


Големи събития са на седмици, а не на месеци от вас, но дайте възможност за първоначално сортиране за уреждане, тъй като това включва доста много организиране. Очевидно ние желаем да се заемем със задачите си, но все пак трябва да се уверим, че е настъпил точният момент. Не е в наш стил да пришпорваме нещата, както разбрахте. Ние имаме много задълбочен поглед върху всичко, което се случва, следователно всички наши действия са внимателно изготвени за успех и това е, което ви обещаваме.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com