We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, April 19, 2012

СаЛуСа, Aприл 18, 2012СаЛуСа, Aприл 18, 2012 


Малцина от вас не си правят никакви илюзии за това какво се случва, въпреки че някои все още не са убедени, че е в интерес на Човешката Раса. Такива хора обикновено не са във връзка с надеждни източници на информация и по този начин им липсва достатъчно информация, посредством която да вземат информирано решение. Те рядко имат нивата на съзнание, необходими, за да погледнат отвъд физическите промени, а някои имат малко или никакви познания за Издигането. Въпреки това, те заедно с всички останали преди да се достигне края на тази година, ще имат възможността да научат фактите и как те ще им повлияят. В края на краищата, независимо от това в какво се вярва, крайните времена ще променят живота на хората, независимо от това дали те са готови или не. Нов цикъл означава ново начало и няма начини старото да може да се продължи. Всъщност, в интерес на всички е да преминат към нов опит, който е в съответствие с настоящото ниво от еволюцията им.


Там, където откривате хора, които са объркани, ние призоваваме Служителите на Светлината да бъдат смели, тъй като знанието им е жизненоважно сега, защото то може да послужи за облекчаване на тежкото им положение и да намали възможността им да се страхуват. Както често е било казвано, няма нищо, от което да се страхувате, освен самия страх и независимо от обстоятелствата, светът не е задължително да свърши с някаква катастрофа. Всичко е планирано, за да се гарантира, че колкото е възможно повече души са готови да се издигнат. Въпреки това абсолютно никакъв натиск не се оказва върху онези, които избират да останат в третото измерение, но за да продължат този опит те ще се преместят другаде. Нито това се разглежда като провал да не достигнеш Издигането, тъй като вие имате вечен живот и абсолютна свобода да останете толкова дълго, колкото искате в по-ниските вибрации. В крайна сметка всяка душа ще се издигне, тъй като е невъзможно да се продължи да се отказва на по-високите вибрации за дълъг период от време.


Нашата мисия започна през последните няколко месеца, тъй като ние все по-пряко се включваме в събитията, случващи се на Земята и това ще продължи така докато последните останали от тъмните сили бъдат отстранени от пътя ви. След това ние можем да се придвижим към друг етап, който ни позволява да бъдем по-ангажирани с вашия живот, помагайки ви да се издигнете. Вие ще срещнете Космическото си Семейство и Съществата от Вътрешната Земя, които също са свързани с вас и ще има много да наваксате. Вашата история е далеч от точността и има много какво да се оправи, което или е било изопачено, или фалшифицирано и тя обхваща много така наречени „почтени”Институции.


Всеки ден ние се приближаваме до предприемане на действия, които ще доведат деня на декларацията до съществуване и тогава ние се придвижваме в друг етап от нашата мисия. Ще бъде време на голяма радост по целия свят, за да отпразнувате вашата новооткрита свобода. Старите различия и исторически несъгласия ще избледнеят в миналото, на което те принадлежат. Ще се открие, че те са били умишлено разигравани от тъмните сили, за да поддържа идеята за разделението жива. Сега ще видите колко бързо хората могат да се обединяват в приятелство и добра воля. В сърцето си всички от вас желаят траен мир и това е, което ще имате най-сетне.


Скъпи мои, когато казваме, че всичко ще бъде подредено, ние имаме това предвид, а животът ще стане много радостен и приятен. Притесненията, които имате сега, ще бъдат премахнати и вместо стресиращ живот, ще стане приятно с времето да се наслаждавате на релаксиращи хобита и забавления. Вие никога не сте предопределени да сте роби на работата си или да живеете на ниво, в което винаги имате нужда от нещо. Това са нещата, които ние имаме предвид в издигането ви и скоро животът ще стане щастлив опит. Разликата сега спрямо миналото е това, което ние ви обяснихме много пъти, и е много важен аспект на нашата служба към вас.


Тъмните сили постоянно взимаха изобретения, които биха ви донесли по-висок стандарт на живот и вместо това се използваха за напредък на техните собствени военни амбиции за завладяване на света. Много неща ви бяха отказани и скоро те ще са на ваше разположение, а това ще има голямо въздействие върху комуникациите и транспортните системи. Недостигът на храни ще е нещо от миналото и никой никога повече няма да умира от жажда. Вяра и любов ще заменят съмнение и страх и хората по целия свят ще се обединят в осъзнаването, че те са Една Човешка Раса, независимо от цвят или каквито и да е други различия.


На нашето ниво, ние разбираме, че вибрациите на духа поставят хората на различни нива, но това не означава, че те са разделени от нас, тъй като ние можем да идваме и да си отиваме, както правим с вас на Земята. Колкото по-високо се издигате, толкова повече разбирате, че службата към другите означава да помагате на онези, които следват вашите стъпки. И пак историята ви споменава малко за нашите взаимодействия с вас, но ние сме повлияли силно върху развитието на вашата цивилизация. Редица от вашите загадъчни артефакти, които сякаш нямат място в сегашната ви история, са резултат от нашите посещения на вашата Земя. Понякога те остават скрити, защото тяхното съществуване не може да бъде обяснено, плюс това е налице нежелание да се спомене възможността те да бъдат свързвани с Извънземни посетители.


Отворете умовете си за всички възможности, тъй като научавате повече за нас и бъдете сигурни, че ние ще ние ще ви разкажем за многобройните ни контакти с вас. Ние и други цивилизации сме подхранвали вашия вид в продължение на хиляди години, а вие сте резултат от няколко различни цивилизации, които подобриха нашата ДНК, която първоначално произлиза от Лиръните/Lyrans/. Това са части от вашата еволюция, за които вие ще поучите повече информация, тъй като е време вие да научите истината.


Натрупването на богатство в крайна сметка няма да е необходимо, тъй като винаги ще имате достатъчно за нуждите си. Богатството ще бъде преразпределено и това ще възстанови известно качество на живота ви и също така ще гарантира, че никой не е ощетен или е беден. Ще откриете също, че много скоро ще има отлив от старите методи на лечение и насочване към такива, които са по-внимателни и ефективни. Лечебни камери и кабини ще заменят нуждата да отивате в днешните болници. Технологично напредналите методи са напълно успешни и много от тях са в състояние да лекуват мигновено. Вие бихте казали, че ние правим пак ново всичко дори когато липсват крайници или други части от тялото.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че можем да ви дадем информация за това какво можете да очаквате много скоро. Винаги живейте с любов в сърцата си.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com