We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, April 19, 2012

СаЛуСа, Aприл 2, 2012СаЛуСа, Aприл 2, 2012 


Ако бяхме казали, че топката се върти що се отнася до промените, това би било подценяване, тъй като тя гърми напред и цялата работа, която трябва да изведе резултатите, е на път да даде плодове. Тъмните сили са претоварени със скоростта, с която нашите съюзници се придвижиха, а тя ги изненада. В арогантността си те си мислеха, че са непобедими и сега са в паника. Ние прекъснахме трасетата им за евакуация и те се изправят пред необходимостта да отговарят за престъпленията си срещу вас. Мрежата се затвори върху топ членовете от Илюминатите и този път те не могат да корумпират хората да ги пуснат. Такива развития трудно биха били държани далеч от основните медии за по-дълго време, а страховете за последствия от отпечатване на истината, губят силата си. Така че може да сте сигурни, че поредица от събития бързо се редят на опашката за разкриване и веднъж след като започне това, повече няма да има задържане.


Всичко, което искаме от вас, е още търпение, на което повечето от вас са свикнали в продължение на много години, тъй като ние полагаме финалните щрихи към нашата работа. След това ще видите експлозия от събития, с които ще е трудно да се справите. Обаче, за тези, които имат малко предварителни познания за това, което се случва, ние се надяваме да сме в състояние да направим предавания, които ще са просвещаващи. Разбира се, те ще са подготвени след като е осъществено разкриването и всички наши дейности ще се провеждат колкото може по-прозрачно. Надлезите ще са грандиозни и ще повдигнат духа ви, тъй като ние ще ви придружим в останалата част от пътуването ви към Издигането. Каквото и да трябва да знаете, ще ви бъде дадено, за разлика от сега, когато вашите учени са пазили истината от вас. Те знаят, че Слънчевата Система се променя и че вашето Слънце е главната пресечна точка на това, което се случва. НАСА беше най-големият виновник в укриването на фактите и в издаването на невярна информация. Всичко това бързо ще се промени през следващите месеци.


Истината ще бъде на челно място в списъка ни с промени, така че в бъдеще вие ще знаете, че можете да вярвате на информацията, която ви се дава. Твърде дълго сте били принуждавани да живеете в лъжа за вашето собствено място в света. Вие бяхте напълно подведени за правата си, които бавно ви бяха отнети, за да премахнат вашата независимост. Поробването ви беше внимателно планирано и бяхте почти под пълен контрол от Илюминатите. Обаче, силите на Светлината не бяха на празен ход и с подкрепата на Същества от по-висшите царства, спряха техния напредък и са на път да ви освободят от хватката им веднъж да винаги. Да си свободен е да изпитваш чудесно чувство на щастие и радост, а не да трябва да продължаваш да гледаш през рамо. Заплахите за вашата свобода ще бъдат напълно премахнати, така че вие да можете да живеете живота си в мир.


Вие извървяхте дълъг път, за да достигнете този етап от вашата еволюция и да присъствате в заключителните дни на дуалността е действително една специална привилегия. Можете ли наистина да разберете какво изключително специално време е това, най-сетне да затворите цикъла си от много, много животи отговаряйки на предизвикателствата, които по-ниските вибрации ви предоставиха. Само ако знаехте всички вие през какво преминахте вече, бихте чувствали неконтролируема радост, че пътуването свърши. Ще е време за празнуване и ние ще гарантираме, че това ще се помни дълго, дълго време. Радостта ви ще расте колкото повече научавате за това, което ви очаква.


Ние продължаваме да наблюдаваме какво се случва между отделните държави, които постоянно се провокират взаимно до почти военни отговори. Това, Скъпи мои, е, което беше неправилно, откакто историята ви е била записвана. Това почти винаги се дължи на алчност и беше диктувано от Тъмните сили, които поеха контрола над различни държави, за да ограбват ресурсите им. Войните създадоха постоянно състояние на страх, а за вас никога не е било предопределено да живеете постоянно по този начин. Най-сетне можем да ви кажем, че са положени основите за световен мир и скоро оръжията на войната ще бъдат оттеглени и демобилизирани. Обаче, това ще дойде, когато ние се присъединим към вас и използваме технологията си, за да гарантираме, че след като веднъж е постигнато споразумение, всички страни го спазват.


Галактическата Федерация са мощна сила за добро във Вселената. Има други организации с много подобен характер, но нашата е с огромен размер, към който се прибавят все повече цивилизации. Извън вашата Вселена има други форми на живот, които пътуват през червейните дупки, за да навлизат в други Вселени, предимно поради експедиционни причини. Те са проверявани от нас и им е позволено само да останат толкова дълго, колкото да не представляват заплаха за друг живот. Много пъти напреднали цивилизации от границите на вашата собствена Вселена си поставяха за цел да завладеят други планети, но вие бяхте защитавани от нас, тъй като Земята беше под карантина и извън техния обсег. В противен случай вие не бихте имали никакви средства за предотвратяване на превземане и бихте били поробени. Животът в по-ниските вибрации бе в голяма степен преживяване, изпълнено с всички видове опасности, поради което вие много бързо се научихте как да оцелявате.


В бъдеще други цивилизации ще ви призовават да им помагате с техния собствен опит. Това, което знаете като опит от първа ръка, е безценно, а вие ще сте търсени по тази причина. Ето как напредват всички чрез споделяне и взаимна помощ, тъй като всички са в същото пътуване обратно към Източника, от където се зароди целия живот. И така от изпитването на дълбините на разделението вие ще се придвижите в Единството с всички останали възнесени форми на живот. Това като пример е да преминете от индивидуализъм, където акцентът беше върху Аз – а, към Единство, където всички служат един на друг. Когато Майсторите се завърнат, вие ще научите много повече за по-висшите измерения и как ще трябва да се адаптирате към изискванията, необходими, за да живеете в тях.


Майката Земя продължава да предприема свои собствени действия, за да почисти планетата, а ние сме активни от нейно име. За щастие вие издигнахте вибрациите, така че нивата на негативността значително бяха намалени. Това значи, че тъмните енергии бяха прочистени от много райони, което прави работата на Майката Земя много по-малко вероятна да причини някакви големи проблеми на населението. Също така, ние имаме средствата да предскажем точно кога са налице събития, които могат да ви застрашат и можем да действаме по съответния начин. Вие няма да бъдете оставени да се справяте сами с такива събития.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпращам любовта си на всички вас, за да помогне за вашето извисяване и напредък към Издигането.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com