We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, April 19, 2012

СаЛуСа, Aприл 4, 2012СаЛуСа, Aприл 4, 2012 


Искахте действие, искахте резултати и сега ги имате, ако проследите определени хора, които придобиха репутацията на успешно откриващи истината. Огромна организация със стотици различен персонал са готови да задържат престъпниците, които стояха зад най-циничните и доходни престъпления срещу вас в последно време. Размерът на този проект ще гарантира, че той кара медиите да обърнат внимание, тъй като ще е невъзможно да се игнорира това. Това ще е началото на по-прозрачно докладване, което ще говори истината и няма да е само за шоков ефект. Най-сетне ще бъде направен пробив, тъй като той беше дълго просрочен. Важно е да се запази спокойствие и да не се позволява разкритията да създадат фалшивото впечатление за това, което се случва. Времето ще покаже, че тези, които участват в изправянето на виновните пред правосъдието са действали от името на хората и че няма скрит мотив зад това.


Почистването обхваща много различни области от живота и, проправяйки път за временното правителство, е важно изискване номер едно в промените, които ще протекат гладко. Бъдете сигурни, че ние имаме пълно разбиране за начина, по който вие мислите и работите, а това означава, че ние можем да очакваме как ще се развият нещата. Нашите съюзници репетираха добре в различните си отговорности и ние действително очакваме, че тези откриващи събития ще са успешни. Най-трудното предизвикателство е първото, което ще срещнем, и това ще е отварящо очите на всички. Каквото и да знаете сега, ще е далеч от цялата истина за това, което е ставало. Едва ли някоя част от вашето общество или бизнес не е била опетнена от делата на Тъмните сили. Понякога дори честни хора бяха несъзнателно въвлечени в техните дела, но те няма да са наша цел.


Скъпи мои, кралската битка започна, но тъй като сме във възход, имаме всички основания да очакваме голяма победа. Вие също можете да вземете своя дял от аплодисменти, тъй като без вас и вашата решимост да внесете необходимите промени, ние не бихме били, където сме днес. Броят на Служителите на Светлината нарасна и прокарва пътя към Издигането. Нивата на съзнанието продължават да нарастват, а това също е още един знак за това колко добре сте приели задачата да се подготвите за Издигане. В малкото време, което остава преди края на тази година да се затвори за вас, вие ще откриете, че то е пълно с действия и са давани много напътствия.


Различните държави и техните правителства вече са накарани да разберат, че агресията трябва да спре и че ние сме упълномощени да предприемем всички необходими стъпки, за да гарантираме, че има мир. Досега, нашата намеса от ваше име бе съкращавана поради кармични причини, но сега по Божий декрет ние сме в състояние да приведем в действие плана за вашата духовна еволюция. Ще откриете, че изведнъж напредъкът е скочил напред, а това е изненадало тъмните сили, които никога не са позволявали такъв обрат. Ние продължаваме да оказваме натиск и знайте, че сега е ред на Светлината да поеме отговорността и започваме да основаваме общество, което може да изрази свободата си, за да създава нов мирен път напред. Разбира се, не всички закони има нужда да се преразглеждат, но много закони са нечестни или са били формулирани върху неверни обстоятелства. Събития като 9/11 доведоха до много нечестни и несправедливи промени, насочени към предполагаеми терористи, които не бяха отговорните за това. Също така са се случвали подобни инциденти и всеки път са били използвани, за да се затегне контрола над вас.


От сега нататък вие ще сте по-наясно за това какво се случва и ще сте информирани чрез различните източници, докато ние можем да осигурим редовна и надеждна информация. Възнамеряваме да отворим наш собствен канал и по този начин да сме сигурни, че ви се осигурява всичко, което е необходимо, за да имате прекрасен остатък от тази година. Не се притеснявайте за никакви малки конфронтации, тъй като те няма да ескалират до нищо по-сериозно. И така след търсене на някакви знаци, че нещата се придвижват, има изобилие от доказателства, които потвърждават това. Все още има някои източници, които са създадени, за да дават дезинформация, така че използвайте вашата проницателност и интуиция, за да определите кои от тях са надеждни.


Ще попитате „ какво да правим докато се случват промените”, а ние ви предлагаме колкото е възможно повече да живеете живота си както преди. Обаче бъдете наясно, че ако, както се очаква, има кратка промяна много скоро, където животът ви ще е засегнат, прикрийте се като се гарантира, че имате храна и други провизии, необходими за няколко дни. Каквото и да се случи ние, заедно с нашите съюзници ще уверим, че операциите са завършени успешно с колкото може по-малко неудобство за вас. Както може би очаквате, ние се съобразяваме с всичко и това включва вашата безопасност. Тъмните сили ще се борят до последно и дори сега планират жестокости, но тъй като сме запознати с това, ние ще им попречим да се случат.


Навлизате във финалните фази на Издигането и не бива да се забравя, че промените са част от подготовките, които са продължавали от много дълго време. Както винаги важно е докато можем да отворим свободни медии, вие да не пропадате заради фалшиви доклади, които ще се очаква да породят страх. Известен хаос е неизбежен, но в същото време няма да е продължителен. Знайте, че военната дейност няма да бъде насочена срещу хората, а в тяхна подкрепа. Нашите операции се извършват, за да ви придвижат напред към Издигането колкото може по-бързо. Както често ви казваме, ние от Галактическата Федерация сме от Светлина и изпълняваме поръчките на по-висши същества, които извайват съдбата ви.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че въпросите могат да се поставят в общественото полезрение. Информацията сега може да бъде разкрита със знанието, че ще ви достигне, а в бъдеще ще има пряка връзка с вас. Ние нямаме нищо за криене, но по очевидни причини не разкриваме намеренията си на тъмните сили. До каквато и информация да са способни да се доберат те, няма да са в състояние да превземат системите ни, тъй като те технически са отвъд тях. Всъщност е точно обратното, тъй като ние имаме достъп до комуникациите им и нищо не убягва от достъпа ни. Обикновено ние сме една крачка пред тях, ето защо сме уверени за резултата от нашите дейности. Победата е наша и ние споделяме радостта с вас.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com