We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, April 19, 2012

СаЛуСа, Aприл 6, 2012СаЛуСа, Aприл 6, 2012 


Просто е въпрос на кратко време преди да получите категорични доказателства за това, което вече започна, и ще научите за отстраняването на онези, които доведоха до мизерия и дълг в такива огромни пропорции. Това настъпи чрез криминални действия и никоя страна не успя да избегне последиците. Ефектите се разпространяват, но ключовото решение, което вече е взето, ще премахне проблема и финансовите въпроси ще се върнат към устойчиво и стабилно състояние. Това е огромен проблем, но различните фондове и преразпределението на богатството ще променят околните обстоятелства. В много случаи незаконно придобитите пари ще бъдат върнати, така че правосъдието и вашите права са спазени. Всичко ще се подреди добре, така че вие за започнете да изпитвате едно общество, което се управлява с дължимото уважение към суверенните ви права. Това също ще допринесе хората да се чувстват по-щастливи и ще доведе до повишаване на вибрациите и очакването, тъй като наближавате Издигането.


Междувременно вие трябва, където е възможно, да се подготвите за някои неизбежни катаклизми и да ги приемете, тъй като всичко ще е краткотрайно. Плановете за бързото прилагане на промените вървят добре и много държави участват и подкрепят съюзниците ни. Това ще ги сплоти повече в сътрудничество и по-специално в доверие, което за съжаление липсваше, поради дейностите на тъмните сили в продължение на хилядолетия. Хората обикновено нямат такива проблеми, но умовете им са били отровени от пропаганда и скалъпени ситуации, за да се настроят едни срещу други. Колкото по-скоро ние заедно с Учителите можем да разпространим посланието, че Всички Вие сте Едно, толкова по-бързо ще се изпарят бариерите на раса или религия. Дуалността целенасочено ви постави в предизвикателни ситуации, за да се ускори духовната ви еволюция, а опита, през който преминахте, ви поведе към осъзнаването, че вие сте Човешката Раса и сте свързани заедно.


В крайна сметка вие ще достигнете нива на съзнание, така че буквално ще знаете всичко, което искате като се потапяте в басейна на знанието на Вселената. Ще сте толкова мощни, че ще сте в състояние да създавате чрез чиста мисъл и тъй като растете още повече, можете да достигнете нива, които са близки до това да сте едни от Боговете. Обаче, тази възможност е далеч в бъдещето, но вие трябва да сте наясно с изумителния потенциал, който имате. Като колективно съзнание на Земята вие създадохте своята реалност, но с преобладаването на тъмните сили, никога не бе позволено да се развиете напълно. Получили пълна свобода, според правото ви, и без намеса, вие със сигурност щяхте да напреднете много повече в сравнение с това, което постигнахте. Като индивиди някои от вас станахте доста изкусни и успяхте в различните методи за лечение и все пак всяка душа има потенциала да направи същото. Често това се дължи на липсата на вяра или търпение да се даде достатъчното време да развиете уменията си. Това е най-естествена функция и наистина в бъдещето вие ще разберете, че енергията е алфата и омегата на всичко, което съществува, проявяваща се в неговите различни честоти.


Малко по малко вие сте отваряни за истинския си потенциал, така че можете да се пригодите към промените, които ще ви доведат до пълно съзнание. С новите си кристални тела вие ще сте в състояние да влезете в по-високите измерения, откривайки изцяло нови преживявания от Галактически пропорциии. На Земята души с подобна вибрация обикновено са привлечени една към друга и се чувстват добре и спокойно в компанията един на друг и когато се извисите, това е още по-мощно, тъй като се формират групи и работят заедно като един на съзнателно ниво. Вие ще забележите, че много често източника на канализирано съобщение е група души, формираща една енергия.


Поради това, че обикновено нямате спомен от предишни животи, вие не сте в състояние да правите сравнения, което гарантира, че се фокусирате върху настоящия и не сте разсейвани. Също така поради това в общи линии някои от вас си спомнят времената извън тялото, особено онези, когато физическото ви тяло е легнало за почивка. Това е време, когато вие често гравитирате към Астралните Реалности и се срещате с приятели и роднини. Вие може да се връщате с неясни спомени или да чувствате, че сте имали ярки сънища, а понякога се будите с решение в ума си на проблем, с който сте заспали. Всичко това се случва, защото вие можете да срещнете точните хора, които могат да помогнат. Понякога това са хора, с които имате спорове и в нежните вибрации на по-висшия Астрален план по-ниските са покорени и може да се намери взаимно съгласие. Това също е причината, че когато сте загубили близък човек, можете да имате позитивно знание, че те все още са около вас.


Колкото повече научавате за потенциала на живота извън Земята, толкова повече разбирате колко сте ограничени сега и че всяко усилие, което правите, за да се издигнете, си струва. След това, което сте научили за по-високите измерения, това трябва да ви се струва много прекрасна цел, към която да се стремите и да излезете от колелото на прераждането. Сега завършва Слънчевият цикъл с възможност веднъж на стотици животи да го оставите зад себе си в масово издигане с цялата помощ, от която се нуждаете, за да го направите. Бъдете сигурни, ако непрекъснато сте изпращали сигнал, че това е, което искате, че вие ще се получили специално внимание, за да ви се помогне да успеете. Бог не иска вие да бъдете оковани от по-ниските енергии за неопределено време и все пак до голяма степен от вас зависи да вземете свое собствено решение кога искате да направите ход.


Осъзнаването, че вие сте повече от физическото си тяло, е момент на пробуждане и обикновено води до интроспекция в едно начинание да откриете какво или кой в действителност сте. След като откриете, че животът е безкраен, всеки един придобива повече значимост, тъй като осъзнавате, че вие имате не само една възможност да направите своя отпечатък. Тогава с надежда ще се появи пред вас идеята, че целта на живота е да се развивате и да търсите източника на всичко живо. Това начинание може да ви отведе навсякъде, докато вие след като сте търсили Бог извън себе си, откриете Бог вътре. Вместо да се нуждаете да бъдете водени, вие изведнъж осъзнавате, че цялото знание е вътре. Обаче, може да е от полза някой да посочи пътя и да се движите в кръг от души съмишленици е най-продуктивно.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на тези възможности да „говоря” с вас чрез посланията. Вземете от тях това, което резонира с вас и това е всичко, за което мога да ви помоля. Галактическата Федерация ви изпраща любовта си към всички вас и желае на онези от вас, които празнуват Великден, щастлив и удовлетворяващ празник.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com