We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Saturday, May 12, 2012

11.05.2012г.СаЛуСа – 11.05.2012г. 


Толкова много неща се случват, но ние не сме винаги свободни да ви разкрием детайлите. Трябва да е достатъчно да се каже, че ние контролираме добре и нашите съюзници са близо до завършването на редица действия, които ще покажат на всички, че сме сериозни. Повече няма да бъдем забавяни и бързо ще се справим с тези, които причиняват това. Има редица доверени съюзници, които са в челните редици на предоставянето на информация, което прави ясни нашите намерения. Скоро ние също ще изиграем нашата роля в изнасянето на фактите директно в публичното пространство. Става въпрос по-скоро за седмици, отколкото за месеци да се проведат масовите арести. След като стигнахме толкова далеч, ние искаме това да протече гладко с колкото може по-малко проблеми.

Нашите кораби са заети с наблюдение на дейностите на много държави, които имат потенциал да използват ядрени устройства, и заедно с нашите предупреждения ще им попречим да ги използват. Войната винаги е била за печалба главно на оръжейната индустрия, които нямат скрупули и ще предоставят оборудване и оръжия на всички страни, участващи в конфликта. Те ще отговарят за участието си във войните, както ще отговаря всеки член на Силите, които се замесиха в престъпления срещу хората. Случили са се много зверства, за които не знаете, но истината не може да се скрие. Веднъж след като медиите започнат да докладват за арестите, които вече са в ход, включващи много публични личности, ще има призиви за възмездие. Въпреки това ние молим всеки да избягва надмощие на емоциите над себе си, тъй като ви уверяваме, че ще се види изпълнено правосъдие. За разлика от по-ранни времена, никой няма да е в състояние да мами съда или да си купи изход от правосъдието.

Ще имате толкова много неща, на които да се радвате в близкото бъдеще, тъй като осъзнавате, че сте се освободили от хватката на тъмните сили. С правителствените промени отново ще има известни изненади, които се пазят за вас, тъй като ще видите онези, които са от Светлина, да заемат позициите на силата и властта. Правителството на САЩ все още ще има Барак Обама сред тях, защото както много пъти подчертахме, той е велика душа от Светлина. Той вече предприема действия, които ще помогнат на съюзниците ни, за да доведат заговорниците до необходимостта да отговарят за престъпленията си.

Скоро ще има едно след друго удивителни откровения и цялото основание на плана за вашата свобода ще се изясни. Вашият суверенитет ще бъде върнат и ние от Галактическата Федерация ще сме страна във всички промени, за да гарантираме, че те са и законни, и справедливи. По целия свят правата ви постепенно са били нарушени и често са въвеждани драконови закони, за да ги заменят. Всичко това ще се промени и хората на Земята отново ще се обединят. Вие имате много повече общо, отколкото осъзнавате, а религията и политиката повече няма да застават между вас. Всички тези са въпроси, които ще бъдат подредени, така че в бъдеще ще са базирани на истината и с идеала за справедливост ще представляват желанията на хората.

Нашето съобщение за вас е да останете спокойни и да игнорирате опитите на онези, които ще се опитат да вложат погрешен смисъл на събитията, когато те се разгърнат. Част от това ще е умишлено, за да се създаде страх и другите, които са без предварително знание, ще са объркани. Въпреки това чрез различни източници, и по–специално Интернет, ние ще гарантираме, че информацията е лесно достъпна. Скоро ще станете свидетели на най-големия спектакъл, който някога се е случвал във времето ви и тогава ще осъзнаете колко задълбочено са направени нашите планове. Ще се направи история, която е безпрецедентна в своя обхват и мащаб, за да изведе на открито онези, които незаконно и престъпно са контролирали живота ви.

Тъй като много от вас са доста напреднали в превръщането си в Светлина, ние се обръщаме към вас да разпространявате спокойствие и разбиране докато ние самите можем да се обърнем директно към вас. В края на пътя е, както може да кажете, Златното Яйце, което пази толкова много обещания и нов живот, който истински отразява всичко, което е от Любов и Светлина. Към времето, в което той е изцяло установен, той ще има малка прилика с това, което преживявате сега и ще сте се придвижили в ново ниво, което ви дава всичко, което до сега ви е било отказвано. Ще откриете, че имате сили, които за повечето от вас са били в скрито състояние и те ще излязат с вашите по-високи нива на съзнание. От всичко, което се случва, това е най-важната промяна, тъй като тя е част от подготовките ви за Издигане. Когато погледнете назад няколко години, ние чувстваме, че много от вас ще признаят, че наистина вече сте се придвижили към ново ниво на съзнанието. Досега вие никога не сте били насърчавани да приемете, че имате способността да се извисите и сте били държани в неведение много години.

Скъпи мои, подгответе се за промените и знайте, че всяко неудобство ще бъде краткотрайно. То ще се различава от една област до друга и от една държава до друга, но като цяло вие ще трябва да преминете през трудните времена. Разумно е да покриете временния недостиг на храна и други необходими неща, но няма нужда от паника, тъй като ние и нашите съюзници планираме всички непредвидени случаи. Заедно ние ще поемем нормалното протичане на нещата отново колкото може по-бързо. Основната идея е да сте добре информирани и да се надяваме в скоро време да сме създали надеждна система за комуникации. Да сте предупредени значи да сте подготвени и имате достатъчно време, за да помислите сериозно как ще се справите с въпроси, които пряко ще ви повлияят.

Вие чакахте дълго време да достигнете тази точка в живота си и ние знаем, че докато не видите истинско доказателство за това, което ще се случи, вие разумно ще бъдете предпазливи. Ще изглежда нереално и определено невероятно, когато узнаете степента, в която се случват арестите. Ние не можем да оставим никой от тъмните сили да се намесва в нашите действия и ще ги спрем в хода им, тъй като знаем, че те все още планират зверства, за да ви поставят в страх. Не се тревожете, тъй като ние сме напълно наясно с това, което планират те, и няма да позволим никакви атаки срещу вас. Нашата технология е твърде напреднала, за да бъде заблудена от всякакви опити да се измъкнат от нея.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че успокоихме умовете ви, тъй като искаме да се радвате на промените като се фокусирате върху резултата. Това ще е разбиването на последната хватка на тъмните сили спрямо вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-Circles

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com