We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, May 18, 2012

18.05.2012г.СаЛуСа – 18.05.2012г. 


Ние знаем, че някои от вас се чудят защо изглежда е отнело толкова време да се започнат нещата. Първо трябва да ви кажем, че дейностите, в които участваме, са в ход и сме изцяло ангажирани, дори и ако вие не сте наясно с това, което проведохме. Подготовката за тези крайни времена не е маловажна задача и разбира се, обстоятелствата променят много неща, към които ние трябва да се адаптираме. Освен това беше много по-трудно да отстраним тъмните сили, отколкото очаквахме. Обаче, сега, когато ни се даде правото да предприемем директно действие срещу тях, присъствието ни бе почувствано и резултатите бяха удовлетворяващи.

Преди всичко ние спряхме тъмните сили в хода им и няма да им позволим никаква опция да се върнат към предишните си трикове. Най-сетне трябва да ви похвалим за провеждането от ваша страна на дейностите по най-позитивен начин, толкова, че много успешно проведохте битката с тъмните сили. Това ни позволи да ви дадем повече отговорности, тъй като ние действително ви насърчаваме да поемете нещата в свои ръце занапред. Това е, защото вие трябва да поемете отговорност за ситуациите, които сте допуснали да се случат. Това не означава, че вие трябва да направите всичко, напротив, тъй като ние от Галактическата Федерация имаме да изиграем най-важна роля. Ние сме тук да уверим, че вие безопасно достигате Издигане и да ви запознаем с вашето Космическо Семейство и с многото предимства, които са били скривани от вас.

Сега вие знаете, че всичко напредва и че нещо ще се случи много скоро, за което вие ще научите в някои детайли. До сега вие сте осъзнали, че по много причини ние не сме били в състояние да ви предоставим много неща като специфична информация, що се отнася до дати. Понякога дори ние не сме сигурни кога да действаме, тъй като когато го правим, обстоятелствата трябва да са абсолютно точни за нас, за да успеем. И не на последно място, да координираме нещо с нашите съюзници изисква много планиране и ние трябва да имаме предвид рисковете, които те поемат. Например сега вие имате брой лица, подаващи сигнали, които са подготвени да се изправят и да ви разкрият истината. Естествено ние ще ги защитим, но те и техните семейства са застрашени и това е неприятно чувство.

Скъпи мои, прочистването върви добре и ще продължи докато бъдат отстранени основните причинители на неприятности. Има толкова много, рискуващи да поемат рискове и ние определено трябва да увеличим решителната и продължителна атака, за да свършим работата бързо. За да са спокойни хората, ще има съобщения да ги запознават с това, което се случва, тъй като ние не искаме погрешно тълкуване на нашите действия. Това ще бъде началото на просветителна програма, която ще ви отведе по пътя до Възнесението. Ще има повреди навсякъде, тъй като старата реалност се разчупва, изчиствайки се от всичко, което няма място във вашето бъдеще. Ще е трудно време, но ние сме ангажирани и самите промени няма да отнемат много време, както можете да си представяте. Така че бъдете търпеливи и разберете, че резултатът ще е във ваша полза.

Издигането е процес, който идва най-накрая до всички души, ако е необходимо много пъти. Фактът е, че вие няма да искате да останете в по-ниските измерения вечно. Това има своите привличания, но веднъж, след като вие сте го овладели и сте преодолели ниската вибрация, вие ще искате да продължите напред. Независимо от това дали сега го осъзнавате или не, вие имате вътрешен стремеж, който винаги ви тласка напред. Тъмните сили биха предпочели вие да не знаете за това и полагат големи усилия да ви държат в мрака. Въпреки това, мнозина излизат в Светлината, а благодарение на тях и други също се пробуждат и така тя набира скорост. Вие си помагате взаимно и веднъж след като е прието, че Всички сте Едно и премахнете религиозните си различия и вярвания, които не се в съответствие с истината, ще процъфтите и ще намерите истинския си път.

Нещата винаги се променят и вие също през цялото време и сте обект на много енергии, които ви заобикалят. Повечето са естествени, но други са дело на хора и не са непременно полезни за вас. Всъщност някои са опасни за здравето ви и все пак вие продължавате да си позволявате да сте изложени на тях. Това не винаги е по ваша вина, но вие сте склонни да пренебрегвате предупрежденията, когато става въпрос за източници като вашите мобилни телефони. Най-голямата ви заплаха, както добре знаете, е ядрената радиация, но в бъдещето такива източници на енергия ще са чисти и безопасни. Безплатната енергия е навсякъде около вас и ще се използва, за да обслужва всичките ви нужди. Много такива устройства вече съществуват, но както многото неща, скривани от вас, не са били пускани в употреба, а умишлено скривани.

Мечтата се сбъдва и вие ще сте издигнати в небесна обител над ежедневните предизвикателства на оцеляването. Това е дар от Бог и е заслужен чрез вашата решимост да преодолеете дуалността. Вие избрахте опитите си и в резултат на това еволюирахте и с право ще се присъедините към нас в по-високите измерения. Ние очакваме с нетърпение вашето идване и ще се срещнем с вас първо на Земята и ще осветим пътя към следващата фаза на вашите опити. От там нататък ще е удоволствие да си жив и ще е вълнуващо да планираш собствените си приключения, които ще ви отведат из Галактиката, за да наблюдавате и да участвате в много чудеса, които съществуват.

Приемайте всеки ден, какъвто е и не се страхувайте от нищо. Както толкова често ви казваме, всичко напредва добре и ние и вашите братя от Вътрешната Земя сме толкова близо до срещата си с вас. Обаче трябва да е безопасно за такива срещи, както без съмнение ще разберете. Всички ние извървяхме дълъг път, за да направим този финал най-чудесно преживяване за вас и ще се радвате на дните, които скоро ще настъпят. Веднъж, след като сте освободени от тъмните сили, облекчението незабавно ще ви извиси. Чувството около вас ще донесе много щастие и големи очаквания за бъдещето, което ще е изцяло обяснено преди да се издигнете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви казвам, че естественото ви съществуване не е да живеете в тъга или да страдате от трудности без средства за пълноценен живот. Дори в сегашното ви измерение можеше да е толкова различно, ако не бяха алчността и скъперничеството на онези, които търсеха печалба само за себе си за сметка на другите. Вие сте красиви Същества с такова любящо намерение, ако само ви беше позволено да бъдете истинската си същност. Времето да покажете истинските си цветове наближава, така че подгответе се да се радвате и да празнувате най-голямото си постижение от хилядолетия насам.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-Circles


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com