We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, May 11, 2012

20.04.2012г.СаЛуСа – 20.04.2012г. 


Всичко продължава да се гради до точката, свързана с арестите, в която те повече не могат да бъдат пренебрегвани от медиите. Ние не само искаме тяхната подкрепа, но събитията да бъдат докладвани както действително са се случили и с правдоподобно обяснение. В крайна сметка ние ще осигурим наши собствени служби, за да гарантираме, че действията ни не са изопачавани, но междувременно ние приветстваме и благодарим на онези от Светлина, които са в челните редици на откровения чрез Интернет. Понякога докладите са някак спекулативни, което означава, че вие все пак трябва да сте проницателни, когато ги тълкувате. Като цяло те ще са надеждни, но вие все пак трябва да внимавате за преднамерена дезинформация.

Сега ние сме по-активни от всякога преди, що се отнася до вашата безопасност и благополучие. Тъй като много от нашата работа се извършва тайно, вие не можете да знаете до каква степен отиваме, но ние действително намаляме последиците от замърсяването независимо дали е по въздух или по море. Когато напълно сме спрели дейности, които причиняват замърсяване, тогава можем да се заловим за работа и да завършим проектите си по напълно отстраняване на ефектите от замърсяването. Ние търсим различни източници, за да планираме разкриване и подготвяме обществеността за осъществяването му. Шокът повече не може да се счита за последица от разкриването, тъй като гледки на наши кораби са били широко разпространявани от много години. Също така ние продължаваме да се показваме все по-често от всякога и дори над много по-гъсто населени райони.

Нивата на съзнанието продължават да растат, а това се очакваше с оглед на количеството от Светлина, която бе насочена към Земята в по-близките години. Тя докосва сърдечните струни на много хора, които забелязаха промените в себе си. Някои и се противопоставят и са ограничени в своя път, но когато излиза истината, свързана с целта на живота, ние очакваме мнозина да се отворят. Друг важен аспект е приемането, че животът продължава и няма такова нещо като смърт, що се отнася до душата. Това би трябвало да освободи хората, които живеят в страх от това и не разбират, че вие не сте просто вашето тяло.

Вие сте прекрасни духовни същества, които имат много повече потенциал, отколкото си представяте и когато се издигнете, вие ще сте на нивото, където можете да го изпробвате. Ще има малко ограничения върху свободата ви да пътувате, където желаете и можете да поемете почти всяко предизвикателство, което ще подпомогне духовната ви еволюция. Естествено, по-мъдри глави от вашата са на ваше разположение, а Майсторите ще ви дадат предимството на техния опит. Много от вас вече служат чрез един от тях и принадлежат на техните групи. Груповата работа е особеност на вашата служба към другите, когато достигнете по-висшите реалности. Дори на Земята вие без съмнение ще се съгласите, че намирате себе си привлечени към подобни души.

Ние от Галактическата Федерация също сме привлечени да работим заедно, а с различните си опити, груповата енергия е много мощна. Поради големия брой нови цивилизации, които се присъединяват към нас, можем да се наслаждаваме на изучаването на начина им на живот. Има също така споделяне на нови технологии и е удивително как се развиват различни идеи, като например многото видове кораби, които виждате в небесата си. Повярвайте ни, Скъпи мои, животът е далеч по-различен от скука и липса на вълнения, когато се издигнете. Всъщност, той е много удовлетворяващ и радостен и се живее с любов към многото форми на живот, които срещаме. Не е задължително вашето бъдеще да е с нас, но тъй като сте членове на нашата Федерация, можете да се присъедините към нас, ако това е желанието ви.

Ние искаме да видим нашите съюзници да съберат голяма решителност да изчистят веднъж за винаги всички тъмни сили, така че онези от вас, които служат на Светлината да могат да водят хората през последните дни на този цикъл. Бялото Братство дълго време организираше точните души да бъдат на Земята и да са готови за заемат постовете си и да гарантират законен завършек на дуалността, както я познавате. Тъмните сили не са единствените, които могат да се организират за максимален ефект, Светлината също дълго планира това време. Победата винаги е била за Светлината, но с предоставената ви свободна воля, бъдещето не винаги беше предсказуемо. Докато не настъпи Милениума, не беше ясно как бихте напреднали и въпреки че мракът се сгъсти, вие се издигнахте великолепно, за да продължите пътя на Светлината. Изглежда тъмните сили бяха поели контрола, но вие се изправихте срещу тях и срещу това преимущество излязохте победители. Остава само да се оправи бъркотията след като са отстранени Илюминатите и в това ние сме изцяло с вас.

Знаем, че с наближаващото Издигане някои родители изразяват загриженост за децата си и това е разбираемо. Позволетe ни да обясним, че те са като всяка друга душа сега, следващи жизнения си план. Те избраха с кого да са и те ще са знаели за бъдещето си, както и за вашето. Гледайте на тях като на души, които просто са се климатизирали към живот на Земята с толкова потенциал и може би повече от вашия. Определено през последните 30 години и повече много души бяха избрани да се присъединят към вас в това специално време, поради високо еволюиралото си състояние. Има нужда от тях да донесат тяхната Светлина и да помогнат за събуждането на други души, чиито нива на съзнанието се нуждаят от повишаване. Целият процес на Издигане изискваше армия от Служители на Светлината, за да го поставят на твърда основа.

В действителност няма нужда да се тревожите за никоя друга душа, независимо дали млада или стара и за мястото им в Издигането. Всички вие дойдохте на Земята, знаейки напълно какви ще бъдат предизвикателствата и какво би довело до вашите кармични уроци. Всички вие сте напълно екипирани да се справите с жизнения си план и имате много Водачи, които помагат да се гарантира, че всичко това работи успешно за вас. Дори приключенията на някои души с тъмните енергии ще са били известни предварително и това също е кармична ситуация. Опитът понякога идва много трудно, но ето как вие учите и напредвате духовно. Ако в този живот сте допуснали грешки, разпознайте грешките си и си простете и все още можете да стъпите на пътя на Издигането. Оставете грешките зад себе си и бъдете сигурни, че при същите обстоятелства вие не бихте ги направили отново.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам как пулсациите на вълнение пътуват по света с очакването вашите права да бъдат възстановени. Твърде дълго бяхте потискани от тъмните сили и това време свърши, тъй като техните средства за контрол над вас им бяха отнети. Любовта расте и навсякъде се чувства голямо чувство на облекчение.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com