We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, May 11, 2012

2.05.2012г.СаЛуСа – 2.05.2012г. 


Ние често ви казвахме, че няма нищо, което да не успеете да постигнете, а ние искаме да ви благодарим за това, че подкрепяте нашите съюзници, които се справиха изключително добре за толкова кратко време, като донесоха истината в публичното пространство. Вашето приемане на техните откровения и намерението да ги направите общоизвестни, разпространиха информацията на длъж и шир. Тя отвори очите на много хора, които нямаха никаква представа за съществуването на тайни операции от такъв голям мащаб. Истината трябва да бъде разпространена до възможно най-много хора, а това ще направи разкриването и нашето идване много по-лесно приемливо за тях. Страхът все още живее в умовете на някои хора и всичко, което може да намали шока от нашето съществуване, ще им помогне да продължат напред. Фактите за нашите връзки с вас повече не могат да се крият и ние сме нетърпеливи да се случи разкриването. То трябва да предшества нашето идване, което е планирано от дълго време.

Повечето от вас са наясно, че сред вас има сигнализиращи за корупция, които излязоха напред, за да разкрият какво се случва, що се отнася до военните и финансовите дела. Помощта им е важна, за да се гарантира, че докато медиите не бъдат освободени от ограниченията си и достоверно да докладват новините, вие да знаете, че ние сме много активни в подкрепата на нашите съюзници. Нашето присъствие и помощ ще гарантират, че всеки опит да се започне друга Световна Война, ще е неуспешен. Ние също така уверяваме, че тези, които са виновни, няма да избегнат правосъдието, що се отнася до арести за криминални деяния, включващи финансови въпроси. Обаче, ние ви молим да оставите тези въпроси на властите, а когато научите фактите, не позволявайте на гнева си да доведе до репресивни мерки. Всички на някакъв етап ще отговарят за действията си срещу хората. Най-добре е да използвате енергията си за разпространение на Светлината и за изпращане на Любов към всички онези, които се нуждаят от нея в този специален момент.

Още веднъж бихме искали да кажем, че всяка душа, която е на Земята сега, е там със специална цел дори ако в някои случаи това е изцяло да бъдат наблюдател. Всички ще се възползват от опита си, а мнозина избраха да се издигнат. С други думи, всички имат жизнен план, включително и онези, които сега не знаят или не разбират Издигането. Всъщност мнозина се инкарнираха, като знаеха, че няма да достигнат нивото на съзнание, необходимо, за да се издигнат. И все пак всички ще са придобили чрез опита си и особено онези, които остават за края на времето. Цялото придобито знание придвижва всяка душа напред, за да достигне собственото си време за Издигане. Дуалността е бърза писта към успеха, но често с цената на изпитването на дълбините на мрака. Винаги има изход от това и той ще се появи скоро след като на Светлината се отговори от великите Същества от Светлина.

Скъпи мои, цялата цел на живота ви е да еволюирате, а пътуването на душата ви накрая ще поеме всичко обратно към Източника на Всичко Което Е. Очевидно напредъка на душите, сравнени една с друга, може да се различава доста, в зависимост от това колко дълго време е прекарано в по-ниските измерения. Сега вие се придвижвате към по-високите измерения и веднъж, след като сте там, повече няма да сте обвързани с линейното време. Всичко ще е в „Сега” и вие ще се движите по ваша воля между миналото, настоящето и бъдещето. Въпреки това, към момента вие все още сте много ангажирани с времето, а ние сме наясно, че очевидното забавяне на стартирането на многобройните ни проекти ви притеснява. И все пак действително те напредват много добре, а ние сме на път да помогнем за осъществяването на някои основни арести на хора, които са на високи постове сред тъмните сили. Това ще е началото на продължително прочистване на онези във властта, така че властта и отговорността за вашето добруване да се предаде на други хора, които да се грижат за него. Бъдете сигурни, че ние знаем кой е от Светлина и никой няма да е в състояние да се промъкне през нашия контрол или да ни измами. Въпросите напредват и вие можете да очаквате много скоро някои изненадващи разкрития.

Сега е по-важно да останете твърди и решени да поддържате Светлината, която сега изобилства на Земята и ще продължи да е така, издигайки вибрациите. Нивата на съзнанието ви не могат да останат в застой и като резултат трябва да се повишат. Това вече трансмутира райони на мрак и ние откриваме, че достига сърцата на онези, които са били затворени. Тъй като вие бързо наближавате Издигането, така онези души, които не могат да абсорбират такива вибрации, ще трябва да напуснат Земята. Техният път е предопределен да ги отведе във времева линия, която позволява продължение на настоящите им опити. Там не става въпрос за избор, тъй като не можете да се издигнете, докато не сте вече от по-висока вибрация. Както вече споменахме, всички души вече ще са решили бъдещето си.

Ние от Галактическата Федерация сме готови да се срещнем с вас и действително в определени обстоятелства са осъществени контакти наскоро по много поводи. Някои биха изглеждали като случайни срещи, но други бяха целенасочено организирани, за да дадат на вашите лидери възможност да донесат мир на света. Много пъти предложихме да посредничим за мир за вас, но онези, които упражняват властта, предпочетоха да продължат с плана си за вашето поробване. Въпреки това, вие хората призовахте Бог, молейки за освобождение от вашите тъмни господари и на това се отговори по сигурен начин. В резултат на това вие сте изправени пред края на цикъла с Издигане, вместо рухване на вашата цивилизация. Перспективата от това да се издигнете с Майката Земя е уникално постижение, особено тъй като ще го направите докато сте във физическите си тела. Много други цивилизации са привлечени към вашата Земя поради това и то ще бъде спектакъл, който ще направи трайно впечатление. Ние от своя страна ще получим гледка от трибуната и ще сме тук, за да гарантираме щастлив и радостен финал. От този момент нататък вие ще започнете нов етап от еволюцията си, такъв, който ще е доста различен от това, с което сега сте свикнали. Всички дарове от Бог ще ви бъдат дадени, когато заемете мястото си сред просветените души, които са истински същества от Светлина и Любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен да ви дам нашето уверение, че всичко е наред. Ясно е, че времето за разкриване на истината наближава и ние имаме програма, която ще покрие нуждите ви, така че да разберете защо сте били потискани толкова дълго време. Вие излязохте от период на мрак, създаден чрез унищожението на Атлантида, и се издигнахте отново в Светлината чрез предизвикване на тъмните сили и успяхте. Беше дълго и трудно пътуване, но вие доказахте, че сте достойни да се придвижите в по-високите измерения и обратно в Светлината, а ние обичаме всички вас за това.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com