We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, May 11, 2012

4.05.2012г.СаЛуСа – 4.05.2012г. 


Нека никой не ви убеждава да промените вярванията си, освен ако вие интуитивно почувствате Светлината в думите, които ви се дават. Това, което е от по-ниски вибрации, няма да резонира с вас, а в този момент, когато Издигането е толкова близо, има такива, които умишлено биха ви дезинформирали. Тъмните сили мислеха да поробят Човека и неговия свят в собствения си дневен ред, но сега се държат здраво за всяка възможност да спрат пътя на Светлината на всяка душа, който води към завършване. Това няма да бъде допуснато, но означава, че вие все още трябва да действате внимателно и да не сте заблуждавани от онези, които насаждат страх. Естествено се случват физически промени, но те няма да бъдат от такъв мащаб като библейските предсказания. Някога те бяха действително възможни, но с ускоряването на съзнанието ви вибрациите бяха издигнати. Това позволи по-малко хаотичен край и ние от Галактическата Федерация сме решени да ви помогнем през оставащия период преди Издигането. Има много начини, по които ние можем да помогнем, а що се отнася до земетресенията, потокът на енергията може да бъде насочен по такъв начин, който минимализира ефекта им.

Нашата мисия сега достига критична точка, където ние ще бъдем приведени в действие да наблюдаваме събитията, които са на път да въздействат върху съзнанието ви. Огромната работа, която е въведена, за да ви отърве от Илюминатите и техните слуги, е на път да даде резултат в арести от голям мащаб. Това изисква нашите съюзници да са в готовност, а ние да ги пазим, за да гарантираме, че всичко върви гладко. Ние не искаме да видим паника в резултат чистките, които се случват. Рано или късно вие ще трябва да се изправите пред ужасната истина за това как сте били използвани през цялото време, за да попълвате хазната на онези, които от еони от време са били движещата сила зад вашите правителства. Степента на тяхната сила наистина ще ви изуми и шокира и още повече, когато осъзнаете колко голяма част от населението бе предназначена да бъде елиминирана. С нашето идване тази заплаха бе премахната, но историята ще покаже, че живота на милиони въпреки това, бе обект на коварните им сценарии.

Идващите времена ще бъдат доста забързани и разбира се, вие имате да се съсредоточавате върху Издигането. Бъдете сигурни, че каквото и да се случи, крайният резултат ще бъде във ваша полза. Всичко, което е от по-ниски вибрации най-накрая ще бъде трансмутирано или ще изчезне от погледа ви. Ето как Земята ще бъде възстановена с премахването на всички следи от замърсяване. Ще се роди Нова Земя, така че вие можете да започнете друг етап от вашата еволюция. Той ще е най-удовлетворяващ и ще върне радостта и щастието, които липсваха в живота на много хора. Светлината ще засияе от всички посоки, а нивата на съзнанието на всички форми на живот ще е издигнато. Единството ще е очевидно по много начини и ще е разпознато като обединяване на целия живот. Повече няма да се случва разделение, а хармонията и баланса ще са възстановени. Тъмните енергии няма да имат място в такива среди и не могат да съществуват в такива високи енергийни нива. Така че, Скъпи мои, не позволявайте на външни влияния да се намесват във вашия напредък към Издигането.

През идващите времена вие ще достигнете нива, които ще съответстват на Христовото Съзнание, а това значи всички вие, тъй като това е естествено развитие в еволюционния ви път. Сега вие сте бледо отражение на такива високи вибрации, и все пак ваша съдба е да достигнете такива нива. Един ден на вас действително ще се гледа като на Майстори на Светлината и съ-творци с другите, когато се раждат нови Вселени. Вашият потенциал по никакъв начин не е ограничен и в края на краищата вие ще облечете мантията на Боговете, които сте. Обаче сега времето и мислите ви са ангажирани от подготовката за Издигане. Някои все още търсят отговорите на въпроса какво трябва да направят в това отношение, а ние бихме казали, работете към ниво, където можете да бъдете един, който може да изрази себе си в Безусловна Любов. Не е лесно, когато имате толкова много отвличане на вниманието наоколо, и все пак това е състояние на съществуване, което е възможно. Вижте всички като част от себе си, защото всички сте свързани и това, което прави един влияе на всяка друга душа. Това означава да не съдите и вероятно за Хората това е най-трудната част. Вие сте свикнали да изразявате мнението си за всичко, а понякога това се прави, без да знаете всички факти. Просто се преместете в енергията на любовта през цялото време и бъдете толерантни към другите, които все още играят играта на дуалността.

Вие живеете на красива Земя, която е Същество с високо съзнание в собственото си право, развалено от липса на разбиране. Майката Земя пожертва много, за да позволи вашата еволюция да продължи, но вие бихте казали, че сега е време за разплата. Като оценявате какво е направила Тя за вас и също като уважавате Нейните нужди да се подготви за Издигането, вие можете да работите в посока към поправяне и преодоляване на някои от щетите, които са сторени. Със сигурност ще бъдете призовани да участвате в почистването, когато можем безопасно да се приземим на вашата Земя. Това е гигантска задача, и все пак на нас не ще ни отнеме никакво време, така да се каже, благодарение на нашите технологии. Ние вече почистваме атмосферата и отбелязваме вашата загриженост за Чемтрейлс и намаляваме ефектите им върху вас. Действително от много години ние чистим отлаганията от атомни експлозии и дори сега се справяме с радиация, идваща от повредената Ядрена Централа в Япония. Както сега трябва да знаете, ние в момента също така предотвратяваме употребата на ядрени устройства и безопасно ще ги унищожим, ако е необходимо.

Повече няма да стоим и да позволяваме още умишлено унищожение на планетата, а вашите власти са наясно с позицията ни по този въпрос. Това са първите стъпки към забраната на войната и вярвайте ни, че ние можем да гарантираме, че всички страни се придържат към това Божествено правило. Мирът е почти тук, а когато той доведе до разпускане на всички военни единици, има направени разпоредби за пре-назначения на целия персонал. Военните престъпления ще бъдат разглеждани редом с всички престъпления срещу Човечеството и просто никой няма да избяга от тях, тъй като ние знаем кои са виновниците. Няма да има репресивни мерки, но просто приложение на вашите закони и също Вселенския Закон.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и откривам, че вие забелязвате колко по-бързо се ускорява времето. Това е сигурен знак, че вибрациите бързо се издигат и гаранция, че вие ще изпитате извисяването, което върви с това.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com