We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, May 11, 2012

9.05.2012г.СаЛуСа – 9.05.2012г. 


Има такива сред вас, които сега се събуждат за мисиите си, тъй като вие наближавате най-интензивния период на активност. Тези Същества чакаха точно този момент, за да са на разположение на масите, които ще се нуждаят от насоки, за да разберат какво се случва около тях. Събитията ще се придвижат доста бързо и ще има известно объркване и страх в резултат на това. Всички Служители на Светлината могат да помагат в такива времена, а ние ги молим да са готови да споделят знанието си с другите. Ние ще продължим да помагаме на нашите съюзници и много Звездни Семена ще са полезни, тъй като са били старателно подготвени точно за това, което позволява техния опит. Направено е толкова много, за да се гарантира, че вие осъществявате прехода с Майката Земя и колкото може повече от вас да успеят. Дори на онези, които не са готови още, трябва да се помогне, тъй като те също имат нужда да са наясно с това, което им предстои.

Според вашата гледна точка на това, което се случва, ще се шокирате или изненадате, когато въпросите наистина наберат скорост. Хората трябва да разберат, че катаклизъм е неизбежен и е необходим, за да изчисти Земята от ниски вибрации, които не могат да продължат напред в по-високите вибрации. Всичко ще намери полагащото му се място и не може да бъде другояче. Законите на Вселената са неотменими и не могат да бъдат пренебрегнати, без да се провокира карма. Ние ще се надяваме да имаме достатъчно обекти, които ще осигурят цялата информация, която ще е необходима. Разбира се, цялата концепция на промените ще трябва да бъде внимателно обяснена, тъй като някои без съмнение ще чувстват, че това, което ще се случи, е нежелана намеса в живота им.

Както ще сте забелязали, размириците се разпростират в целя сват, тъй като призивът за свобода и мир достига нови нива. Сега хората осъзнават каква сила трябва да осигурят за промяната и вече не се страхуват да се изправят срещу лидерите си. Това има ефект и насърчава повече от тях да подкрепят протестите и постепенно носи резултати. И така, то ще продължи и ние имаме наши планове да гарантираме, че не сте лишени от връщане към законните начини на живот. С това онези Закони, които са против Конституцията, ще бъдат отменени и пренаписани. Всичко се придвижва напред и много скоро всички онези, които извършиха престъпления срещу вас, ще се открият отстранени от обществото.

Галактическата Федерация е ангажирана с последните усилия да убеди правителствата ви да приемат много по-мащабни политики, така че да могат да отразят промените, които напълно ще променят начина ви на живот. Няма никакъв смисъл да продължава да се мисли по старите начини, тъй като е оформена нова парадигма, която да внесе промените в живота ви. Веднъж след като се осъзнае, че Издигането ще бъде най-великото събитие, повлияло някога върху цялата Човешка Раса, ще се обръща по-голямо внимание на нуждите ви. Наистина, вие ще сте тези, които ще решават правилата, по които живеете, и повече такива решения няма да ви бъдат отнемани. Вие повече няма да сте управлявани от онези, които търсят единствено да задоволят собствените си амбиции. Тези промени ще се случат, когато арестите са разчистили пътя за реформи.

Погледнете добре напред, Скъпи мои, и знайте, че ще преминете безопасно през следващите няколко месеца, за да заемете мястото си в по-високото измерение. Тогава вашият живот ще бъде усъвършенстван още повече, тъй като вие поемате по-висш път към пълно съзнание. Скоро ще видите, че сегашната ви реалност е била повече развитие на мрака, отколкото на Светлината. Тя задържа вибрациите на ниско ниво, от което вие намерихте за най-трудно да се издигнете. Обаче, тъй като планът за вас беше да завършите този цикъл с Издигане, това позволи на нас и на други Същества от Светлина да ви помогнем с това. Така че кой по-добре да го направи от вашите семейства от Светлина, които действат според божествените наредби, които, ако е необходимо, ни дават право да се намесим в живота ви. Това, което направихме, е да подсилим нашите съюзници, така че те спряха тъмните сили от пълното им надмощие над вас.

До сега нашата мисия постигна целите си и сега ние сме на път да идваме повече в живота ви за крайните времена. Доказателствата за нашето присъствие продължиха да се увеличават, тъй като нашите кораби идват по-близо и по-често, отколкото някога преди. Едва ли се нуждаете от Разкриване, за да се убедите в нашия контакт с вас, но то ще ви покаже, че нашето присъствие е официално прието. То ще ни позволи да се срещнем с вас на вашето ниво и да ви подготвим за това, което предстои, а това ще е най-чудесното време. Няма да е нужно много време най-скептичните хора сред вас да осъзнаят, че ние сме ваши приятели и по никакъв начин не сме заплаха за живота ви. Всъщност, вие скоро ще научите за различните промени, за които сме в състояние да ви помогнем и които ще издигнат качеството ви на живот към такова, което е удобно и приятно.

Истината за вашия живот ще се разкрие по сигурен начин, така че вие напълно да разберете, че от еони от време вие никога не сте го преживявали на нивото, на което е трябвало. С откровенията, вие със сигурност ще научите точно накъде се отправя бъдещето ви. Също така ще научите, че Единствения Бог винаги се е грижил за вас и никога дори за секунда не е оттеглил любовта, която постоянно ви прегръща. Всички вие сте обичани отвъд разбирането и няма изключения. Ние отново отбелязваме, че никоя душа не е осъдена или проклета завинаги и всички са третирани еднакво. Вие бяхте в дуалността, за да изпитвате и са направени отстъпки за онези, които бяха въвлечени в по-ниските енергии и изгубиха връзка с Висшия си Аз.

Във Вселената нищо не е статично и винаги се променя, така че винаги има да се научи и изследва нещо ново. Движещата сила ви връща към Източника и всички души са на този път и се стремят към завършване. Тя е във всички души и постепенно вие ще се обедините, за да образувате по-големи единици съзнание. На вас се гледа като на най-смелите души, които са си позволили да бъдат засмукани от мрака на по-ниските вибрации. Обаче, вие имахте уверението, че когато цикълът наближи края си, на вас ще ви се помогне да се върнете в пълно съзнание. Това, разбира се, е периодът, който сега изпитвате и ето защо ние сме с вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и гарантирам, че ни сме много близо до обявяване на нашата поява, така че да можем да дойдем сред вас. За нас това ще е също толкова вълнуващо, колкото за вас и има толкова много, за което да говорим.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-Circles

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com