We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, June 20, 2012

08.06.2012
СаЛуСа – June 8, 2012
Вие сте в големия месец на дейности, когато това, с което сме ангажирани, повече не може да бъде пазено в тайна и тъй като изтича информация, тя ще подготви хората за това, което ще последва. Това е за предпочитане пред внезапните широки откровения, като позволява на хората да се приспособят към идеята за наближаването на мащабни промени. В противен случай би им се струвало, че светът им e бил преобърнат наопаки и ще е смущаващо. За тези, които са запознати, това е възможност да им кажем, че всичко е за доброто на човечеството и е резултат от Божествен декрет, че този цикъл на дуалността трябва да приключи. Детайлите могат да последват, когато открито можем да говорим с вас, тъй като смятаме да уверим, че всички са добре информирани. За момента на целите ни отговаря поддържането на дискретност, докато сме готови да се появим. Нашите съюзници са изключително ангажирани с придвижването напред на доста проекти по едно и също време, а това означава, че изведнъж ще има прилив на дейност. Нашето присъствие има желания ефект върху тъмните сили, които никога не са си мислили, че престъпленията им ще бъдат хванати. Сега те знаят, че ще бъдат съдени за престъпленията си срещу вас и че няма измъкване от правосъдието. Ние ви молим да не се спирате на тези въпроси, тъй като има по-важни, които пряко ви засягат. Един от тях е освобождаването ви от драконовските закони, които са отнели правата на хората и поправянето на всички форми на несправедливост и връщането на свободата на онези, които са били хвърлени в затвора несправедливо. На второ място са правителствените промени, така че да ви представляват точните хора, за да няма възможност да ви представляват неподходящи хора и да забавят необходимите промени. Те вече са избрани и подготвени да заемат позициите си, а това ще помогне да се създадат идеалните обстоятелства, които ни дават възможност да ускорим напред. 


Определено трябва да има сътрудничество на най-високо ниво и тогава щи видим разкриването като възможно. Ние трябва да сме в състояние да запишем целите си, така че всеки да е наясно защо идваме при вас. Винаги ще има неколцина, които се съмняват и окончателно невярващи, но с времето вярваме, че дори те ще се затоплят спрямо нас. Ние идваме като ваше семейство, защото сме ваши по-големи сестри и братя и искаме да се свържем отново с вас. В крайна сметка ще обединим силите си, за да продължим напред в името на Бог и да разпространяваме мир и любов. Това не е мисионерски подход, тъй като ние нямаме намерение да налагаме възгледите или вярванията си върху никого. Ние уважаваме свободния избор и искаме да информираме всички души за тяхното наследство и Единството на целия живот. 


На Земята вие, пробудените, сте нашата напреднала партия от Служители на Светлината и чрез вас е извършена толкова много добра работа. Вие бяхте избрани за такава работа, поради вашето знание и доказана способност да извеждате Светлината в най-тъмните ситуации. Винаги има включен риск и някои души намират за трудно да се издигнат. Въпреки това, с увеличаващото се все повече количество Светлина, изпращана към Земята, тя е в състояние да събуди повечето души и вече има скок в броя на търсещите по-голямо разбиране. Малките начала са всичко, което е необходимо, за да се започне лавина от напредък и с течение на времето ще става по-лесно да се намери напътствие. Един източник ще бъде нашият собствен канал за комуникация с вас, която ще е пряко от нас. Всъщност, това ще бъде функция на контакта ни с нас, тъй като ние имаме намерение да ви държим напълно информирани за това, което се случва. * Забелязваме, че климатичните ви модели са повлияни от промените в енергията на Земята. Това също в крайна сметка ще се уталожи и накрая ще е по-стабилно, приятно и комфортно. Ние също така ще добавим, че физическите промени ще са много по-малко разрушителни, отколкото някога се е считало за вероятно. Вие в известен смисъл можете да се възползвате от тази ситуация, тъй като издигнахте вибрациите на Земята и това доведе до по-балансирана екосистема. Това ще продължава да се подобрява докато постигнете идеалния баланс, който е удобен за всички и също така за други форми на живот. Всъщност в бъдещето ще има малко или никакви вариации, а промените ще се контролират автоматично. 


Въпреки че компютърните ви познания напреднаха много бързо, в някои отношения, това е още в начални стадии, но ще прогресира скокообразно след като можете да работите с нас. Сега мнозина ще знаят, че нашите системи са свързани с органични компютри с техен истински мозък, който надхвърля всяка индивидуална способност и са в състояние да управляват нашите кораби във всяко отношение. Както откривате, нашата технология е хиляди години пред вашата, но ние ще сме доволни да я споделим с вас. Това е характерна черта на членовете на Галактическата Федерация, доколкото това споделяне е често срещано и не се задържа, за да се придобие предимство над другите. На Земята вие сте свикнали да задържате информацията и дори да я крадете един от друг, за да придобивате власт. 


Тъй като вие се запознавате с нас, ще откриете много по отношение на нашите нагласи и подход към живота, които са далеч по-различни от вашите. Основната причина за това е, че ние нямаме необходимост да се състезаваме един с друг и всички споделяме чудесата и ползите, които са около нас. На вас сега например са ви отказани много предимства, които драматично биха повишили качеството ви на живот. Това е, защото тъмните сили умишлено искат да ви държат ниско и в недостиг, докато самите те тайно се радват на всички предимства. Безплатната енергия е най-важното откритие, което е било задържано и сте били принудени да останете зависими от Нефтохимичните индустрии за енергия и много други продукти. Това е една област, на която ще се окаже голямо приоритетно внимание и ще разреши толкова много проблеми, които в момента водят до бедност и липса на основни неща, и ще даде нормален живот, който осигурява разумен стандарт на живот. 


Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви нося любов от Галактическата Федерация и ви моля, Скъпи мои, да не губите фокуса си върху бъдещето в този най-важен момент, тъй като въпросите са на път да експлодират в живота ви. Всичко, за което е надявахте и всичко обещано е готово на поточната линия. Мисълта, че най-сетне ви помагаме да преодолеете проблемите, причинени ви от Илюминатите, е вълнуваща за нас, тъй като вече чувстваме признателността и благодарността, които изпращате. Бъдете сигурни, че ще направим всичко, което можем, за да осъществим промените с най-малко неудобство за вас, но разбира се, известно неудобство е неизбежно. Вие ще бъдете предупредени, където това е възможно и комуникациите са област, в която ние сме много опитни, поради нашата нова технология. Благославям ви всички. Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com